דובון אכפתלי ורדרד שכמותו 🤭האם שובו של קולדפייר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דובון אכפתלי ורדרד שכמותו 🤭האם שובו של קולדפייר?
גם עם גנטיקה חרא.
עם תזונה',שינה, ותוכנית אימונים טובה אפשר.
אז בבקשה תלמד אותי מה זה.אני מניח שאתה לא יודע מה זה גנטיקה חרא
בלי כל המוניטין והכינוי שהולך לפניו הוא מתון יותר הייתי אומרדובון אכפתלי ורדרד שכמותו 🤭
אז בבקשה תלמד אותי מה זה.
מה בדיוק חרא פה?
הוא יכול אבל...מה בדיוק חרא פה?
נראה לך שהוא לא יכול להיות חזק?
אז בבקשה תלמד אותי מה זה.
130 בחצי שנה ל 83 מ"ג זה הגיוני פלוס.https://i2.wp.com/www.strongerbyscience.com/wp-content/uploads/2017/04/Male-Percentiles.jpg?ssl=1
לפי 12,000 תוצאות תחרות מה-USAPL, הפדרצייה ה-drug tested הכי פופלרית בארה"ב.
כמו שאתה רואה, ב-83 ק"ג בנץ' 135 זה בטופ 30%. להגיד שכל אחד יכול להגיע לשם תוך חצי שנה זה אבסורד.
אמרת שאתה לחצת 160 תחרותי, שלפי הטבלה בקטגוריית משקל שלך זה בטופ 5% בערך. אז כל הכבוד - אבל אתה באמת מאמין שאין לגנטיקה שום תפקיד? אם ככה, למה רק 5% הגיעו לשם מכל המתחרים? נטו כי אתה והם עובדים עם תוכנית קסמים שלא ידועה לאף אחד אחר?
האם שובו של קולדפייר?
את קולדפייר? הבנתי שיש כמה שמכירים אותו כאן.אף אחד כאן לא מכיר אותו חוץ ממני, לפחות עכשיו אני אומר בלב רגוע שזה לא איזה חולה נפש אלא סטלן.
את קולדפייר? הבנתי שיש כמה שמכירים אותו כאן.
אם זה לא הוא אז לא משנה
יא *****הוא מבין שאתה מתכוון אלי הוא חושב שאני קולדפייר (ואולי אני כן?)את dox (זה לא קולדפייר)
יא אוטיסט הוא מבין שאתה מתכוון אלי הוא חושב שאני קולדפייר (ואולי אני כן?)
אתה יכול לסייע לי להבין לי את הבדיחה שמריצים פה?בלי כל המוניטין והכינוי שהולך לפניו הוא מתון יותר הייתי אומר
אתה יכול לסייע לי להבין לי את הבדיחה שמריצים פה?
אני מתון יותר או הוא?בלי כל המוניטין והכינוי שהולך לפניו הוא מתון יותר הייתי אומר