מתי לדעתכם אפשר לענות כן לdo u even lift bro?

דוגמה יותר פשוטה זה מדריך חדר כושר.
אתה יכול לקבל מינימום,ואתה יכול לפרסם את עצמך,לעבוד קשה ברשתות החברתיות,לעשות אימונים אישיים וכו'
דוגמה על הפנים אתה יכול להיות מאמן פח שהדבר היחיד שהוא יעזור לבן אדם זה לשרוף זמן

ולדירה
אנחנו לא נסכים למה אתה ממשיך את הדיון הזה?

דוגמה על הפנים אתה יכול להיות מאמן פח שהדבר היחיד שהוא יעזור לבן אדם זה לשרוף זמן

ולדירה
אנחנו לא נסכים למה אתה ממשיך את הדיון הזה?

אתה לא שם לב שהתשובה עוברת לך מתחת לאוזן? אין קשר כמה הוא יעזור לבן אדם יש קשר לכמה הוא יתאמץ לפרסם את עצמו (אם הוא יצליח לפרסם את עצמו בעזרת הצלחה זו דרך נוספת) העיקר המאמץ להרוויח עוד כסף = לשאוף למצוינות שאותה הוא רואה בתור להרוויח עוד כסף.

ואני ממשיך כי אני מאמין שאתה מבין, לא יודע למה אתה מתעקש שזה לא נכון.

אתה לא שם לב שהתשובה עוברת לך מתחת לאוזן? אין קשר כמה הוא יעזור לבן אדם יש קשר לכמה הוא יתאמץ לפרסם את עצמו (אם הוא יצליח לפרסם את עצמו בעזרת הצלחה זו דרך נוספת) העיקר המאמץ להרוויח עוד כסף = לשאוף למצוינות שאותה הוא רואה בתור להרוויח עוד כסף.

ואני ממשיך כי אני מאמין שאתה מבין, לא יודע למה אתה מתעקש שזה לא נכון.
לא הבנתי לאיזה מצוינות אותו מאמן שואף?

לא הבנתי לאיזה מצוינות אותו מאמן שואף?

המצוינות להצליח בתחום על מנת להרוויח כסף אם זה עדיין לא ברור מספיק (הרי הוא לא מנסה להצטיין במכירות קוקוסים כי הוא חולה על קוקוסים נכון?) אותו דבר לגבי השחקנים שלוקחים סטרואידים שלדעתך אין קשר למצוינות כי הם לא עושים את זה ''לטוהר הספורט'' אלא להצלחה הכללית שבאה יחד עם זה כמו תהילה / כסף / מכוניות וכו'

אני מתון יותר או הוא?
לא יודע איך אפשר להתבלבל.
אתה יכול לסייע לי להבין לי את הבדיחה שמריצים פה?
תחפש את coldfire והתגובות שלו בפורום. בחור שהיה כאן מתחילת הפורום, שיתף לא מעט מהידע שלו וכתב דברים מועילים. אבל
בשנים האחרונות לא היה שום דבר מזה, רק עקיצות והטרלות בלי שום תועלת, עד שקיבל באן. חשבתי שזה dox, אולי זה כן, אולי זה בכלל שלד הלילה/קפטן קקי, תחפש אותו, גם בחור מצחיק

נ.ב
@MasterSplitter
@elchonon
הגעתי למסקנה שטעיתי וזה אפשרי להגיע ל 1.5בנצ' ודד 2
אבל סתם מעניין אותי משהוא אחר אתם מתאמנים שנים אתם שוקלים בסביבות 80 שניכם?
לקח לכם להגיע לנתונים האלה חצי שנה/שנה ומה עשיתם מאז עד היום כמה עלית? כי נשמע שלא עליתם הרבה מידי יחסית לשנים שאתם מתאמנים
נכנסתי למכון כושר בגיל 18 ושקלתי 72 ק"ג. שנתיים למדתי לאט לאט לאכול נכון ולהתאמן נכון והגעתי ל 90 ק"ג מ"ג. עם בנץ' של 140-150. דדליפט 200 וסקוואט על הפנים, הוא תמיד היה החולשה שלי (200 רבע תנועה).
נהייתי חולה בגיל 20, ירדתי ל 64 ק"ג מ"ג.
לקח לי שנה לחזור לאימונים. בשנים שאחרי רק התרכזתי בללמוד על בריאות ותזונה בריאה, הורדתי את כמות החלבון שלי, והעליתי ירקות.
הגעתי לפני שנה וחצי למ"ג 78-80 ק"ג, עם בנץ' "חדר כושר" של 160 (בנצ' תחרותי 145-150), דדליפט 230, וסקוואט 150 (הוא תמיד היה החולשה שלי).
התחלתי לעבוד עם מאמן פאוורליפטינג לפני פחות משנה וחצי. והיום אחרי פחות משנה וחצי הדדליפט שלי עלה משמעותית, הסקוואט עבר את ה 200, והבנצ' התקדם גם כן.
אני לא כותב כאן את המשקלים שלי, כי אני לא בטוח כמה הם. אני לא בודק RM1 בעיקרון.
אבל את ה 230 דדליפט אני היום עושה נראה לי 10 חזרות. ולא רק שהעליתי בצורה מטורפת משקלים, גם שיפרתי טכניקה שעוברת תחרות, שזה אתגר ענק בפני עצמו.
אני שוקל היום 83 ק"ג.

מהידע שצברתי, היום אני מאמין שמתאמן יכול להתקדם לנקודה הבסיסית של 1.5 מ"ג בנצ'. ופי 2 מ"ג סקוואט ודדליפט בחצי שנה.
משם והלאה, מה שישחק יהיה דיוק בתזונה ושינה, מצב נפשי, חשיבה חיובית, ומעט גנטיקה.

לא יודע איך אפשר להתבלבל.

תחפש את coldfire והתגובות שלו בפורום. בחור שהיה כאן מתחילת הפורום, שיתף לא מעט מהידע שלו וכתב דברים מועילים. אבל
בשנים האחרונות לא היה שום דבר מזה, רק עקיצות והטרלות בלי שום תועלת, עד שקיבל באן. חשבתי שזה dox, אולי זה כן, אולי זה בכלל שלד הלילה/קפטן קקי, תחפש אותו, גם בחור מצחיק

הוא לא קולדפייר/שלד הלילה, בינתיים נראה כמו טרול גרוע, להם לפחות הייתה פואנטה מאחורי הכל.

הוא לא קולדפייר/שלד הלילה, בינתיים נראה כמו טרול גרוע, להם לפחות הייתה פואנטה מאחורי הכל.
כן לא נראה כמו קולדפייר, שלד אולי כן, לא זכור לי שהייתה לו פואנטה אי פעם. אם לא אחד מהם גם לא קריטי, אני מקווה שאצליח להירדם בלילה עם הסקרנות

בדיוק מה ששמן שחושב שSS תוכנית טובה היה אומר

אתה ממש טוב בלהסיק לבד את דעתי אבל בסדר, אתה לא ממש שווה התייחסות.

כן לא נראה כמו קולדפייר, שלד אולי כן, לא זכור לי שהייתה לו פואנטה אי פעם. אם לא אחד מהם גם לא קריטי, אני מקווה שאצליח להירדם בלילה עם הסקרנות

קולדפייר לא היה אנטי ריפטו או SS.
שלד הלילה היה טיפה יותר שנון מילד בן 5 עם עותק קרוע של מילון.
אני מאמין שהעולם ישרוד את חוסר הידיעה.

https://i2.wp.com/www.strongerbyscience.com/wp-content/uploads/2017/04/Male-Percentiles.jpg?ssl=1

לפי 12,000 תוצאות תחרות מה-USAPL, הפדרצייה ה-drug tested הכי פופלרית בארה"ב.
כמו שאתה רואה, ב-83 ק"ג בנץ' 135 זה בטופ 30%. להגיד שכל אחד יכול להגיע לשם תוך חצי שנה זה אבסורד.
אמרת שאתה לחצת 160 תחרותי, שלפי הטבלה בקטגוריית משקל שלך זה בטופ 5% בערך. אז כל הכבוד - אבל אתה באמת מאמין שאין לגנטיקה שום תפקיד? אם ככה, למה רק 5% הגיעו לשם מכל המתחרים? נטו כי אתה והם עובדים עם תוכנית קסמים שלא ידועה לאף אחד אחר?
אני שמח שמישהו לקח אשכרה סטטיסטיקה במקום חוו״ד שרירותית מהמכון היחיד שהתאמן בו.

הדיון היה לא אם ״כל אחד״ יכול ללחוץ 135 אחרי כמה חודשים, אלא אם ״אף אחד״ לא יכול.

130 בחצי שנה ל 83 מ"ג זה הגיוני פלוס.
הסיבה ש 80% ויותר לא מגיעים לפוטנציאל שלהם, זה לא בגלל תוכנית אימונים גרועה, זה בגלל חוסר יכולת או הבנה בתזונה ושינה נכונה.

אני מזמין לאתגר את מי שרוצה.
שאני אתן לו תוכנית תזונה ושינה ואימונים (הוא יאלץ להתאמן איתי, כי אני לא סומך על הטכניקה של אף אחד).
ושיראה שזה אפשרי בעצמו.
אבל למי מכם שמפחד להיות חזק, וחושש מהצלחה.
בבקשה אל תתוכחו איתי כל עוד אתם פוחדים לנסות את מה שאני מציע.

ואני לא מקצוען, פשוט אני הייתי בחדר כושר מספיק זמן.
מנגד, זה אומנם אפשרי אבל ממש ממש לא אומר שכולם יכולים. יש כאלה שלוקח להם מלא זמן לגרד 100 ק״ג וזה בסדר גמור. גם עם טכניקה והשקעה.

מנגד, זה אומנם אפשרי אבל ממש ממש לא אומר שכולם יכולים. יש כאלה שלוקח להם מלא זמן לגרד 100 ק״ג וזה בסדר גמור. גם עם טכניקה והשקעה.
מי שרוצה לקחת את הזמן. אין לי בעיה עם זה.
הרבה יגידו שהם מתאמנים בשביל ההנאה שלהם, ולא איכפת להם כמה מהר הם מתקדמים. זה בסדר.

כל מה שאני אומר, שאם מישהו מתאמן ממש רציני, ומשקיע את הנשמה שלו בחדר כושר כדי להתקדם בכוח, והוא לא מתקדם, אני חושב שהתזונה והשינה מפריעים לו.
ושלא יחשוב שזה נורמלי להיתקע על משקלים נמוכים, ושלא ימהר להאשים את הגנטיקה או חוסר סטרואידים.

בגדול אתה צודק, אבל יש אנשים עם נקודת פתיחה מאוד חלשה.
או מקרי קיצון, אני מכיר בחור עם דדליפט 360-370 ובנץ׳ 125~.

בגדול אתה צודק, אבל יש אנשים עם נקודת פתיחה מאוד חלשה.
או מקרי קיצון, אני מכיר בחור עם דדליפט 360-370 ובנץ׳ 125~.
אני מנחש שהוא שוקל לא מעט עם כזה דדליפט.
כל אחד יגיד לך שיש משהו לא בסדר באימונים שלו.
אולי פציעה, או תוכנית לא טובה.

אתה חושב שזה נורמלי? שפשוט יש כאלה שלא בנויים להיות חזקים בבנצ'?

אני מנחש שהוא שוקל לא מעט עם כזה דדליפט.
כל אחד יגיד לך שיש משהו לא בסדר באימונים שלו.
אולי פציעה, או תוכנית לא טובה.

אתה חושב שזה נורמלי? שפשוט יש כאלה שלא בנויים להיות חזקים בבנצ'?

לדעתי יש כאלה שלא משנה כמה ישקיעו ויאכלו הבנץ לא יהיה טוב.(אני ב4 חודשים הצלחתי דד ליפט פי 2 ממשקל גוף בלי לעשות דד ליפט בקושי האמת)
והשקעתי את כל האנרגיה שלי בבנץ את הכל...ועבודה על טכניקה ואני חושב באמת כמו שצריך.

ויש לי בנץ 87.5-90 לחזרה בלי עצירה...(כמו משקל גוף+-)וזה לקח לי 9 חודשים.
לא רואה את עצמי מגיע ל130 קילו בשנה וחצי הקרובות גם.
ודד ליפט אם היה בא לי הייתי עובר איתו את ה200 בלי לשבור את הראש בכלל.
המבנה גוף שלי נועד לסומו,אבל לא סובל סומו.

מנגד יש לי חבר שעבד תקופה על הדד ליפט ולא עבר את ה180 ובנץ בלי מאמץ מפמפמם עם 100.
כן,יש אנשים שגם עם יתאמנו שנתיים כמו שצריך בספק גם יגיעו ל140 בנץ,והרוב לא יגיעו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית