מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

אני לא מכיר את הבדיקות סמים שהולכות עם קבוצות. מכל החבר׳ה שנתפסו כאן, לא שמעתי על עורכי דין וכו׳. בדר״כ מי שנתפס כאן (פאוורליפטינג) לא חוזר להרים באותה פדרציה. בעיקר בגלל הבושה שנתפסת.

יש מיתוס במכון שלי שאם אתה לא זורק את המשקולות בסוף הסט ככה שהן עפות לפחות 1.5 מטר ממך, או אם אתה מחזיר את המשקולות למקום אחרי שסיימת אז אתה לא תיגדל 😣

יש מיתוס במכון שלי שאם אתה לא זורק את המשקולות בסוף הסט ככה שהן עפות לפחות 1.5 מטר ממך, או אם אתה מחזיר את המשקולות למקום אחרי שסיימת אז אתה לא תיגדל 😣
פה אתה כבר ממציא. נשמע לא אמין בשיט

אתמול שמעתי את המיתוס הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי.

דיברתי עם בחור על אימונים. והוא שאל אותי אם אני לוקח אומגה 3, אמרתי לו שמישהו הביא לי מתנה, אז אני לוקח, אבל כרגע לא הייתי משלם על זה.
אז הוא אמר לי שאומגה 3 זה דבר ממש חשוב לאימונים כי יש בזה ים חלבון.

והוא ניסה לשכנע אותי לא לקחת אבקת חלבון, ובמקום זה פשוט אומגה 3.

אתמול שמעתי את המיתוס הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי.

דיברתי עם בחור על אימונים. והוא שאל אותי אם אני לוקח אומגה 3, אמרתי לו שמישהו הביא לי מתנה, אז אני לוקח, אבל כרגע לא הייתי משלם על זה.
אז הוא אמר לי שאומגה 3 זה דבר ממש חשוב לאימונים כי יש בזה ים חלבון.

והוא ניסה לשכנע אותי לא לקחת אבקת חלבון, ובמקום זה פשוט אומגה 3.
הוא גם מאמין שרדבול מביא לך כנפיים ?

איך לעזאזל ים חלבון בכדור שהוא 1 או 2 גרם ?!

רוב האנשים לפחות בפורום, ומי שראיתי בארץ שעשה SS, עושים חתירה או מתח במקום פאוורקלין. כשמוסיפים גם צ'ין אפס ומקבילים אחרי כמה זמן כמו שמופיע בתכנית יוצא שיש כמעט כפול נפח לפלג גוף עליון מאשר פלג גוף תחתון.
לא מיתוס ולא הזוי, גוף מן הסתם תלוי בתזונה אבל פלג גוף עליון גודל ומתחזק יופי
Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations | Say more with Tenor

אפשר להמשיך לספר סיפורים עד מחר כל עכוד נשארים בנפח של SS פלג גוף עליון גדול בחיים לא תקבל חזק גם כנראה שלא (עצירה די מהירה במשקלי עבודה)

תלמד מהטובים ביותר
tenor.gif

זה הדבר היחיד שמופיע בקישור שלו

בהתחלה רשמתי תמונה ולא GIF והצלחתי לערוך לפני שהוא מצטט והוא רשם שזה ''גיף'' ואז רשמתי לו ''אוקיי?'' כאילו זה היה שם בכל מקרה.
ואז הוא החזיר לי, גם אם לא במודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית