הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

עחי אתה לא נורמלי זה מלא שומן ומשמין רצח 😲

שומן ביחד עם פחמימות ועוד פחמימות פשוטות??? לא אכפת לך לא מהמראה ולא מהבריאות שלך?

אני בתחילת הדרך באמת האמנתי לזה ולא אכלתי בכלל שומן וסתם התחילו לי בעיות.
מלבד זה שאני מרוקאית שזו בעיה בפני עצמה. @frozen
גם לא אכלתי אחרי שש בערב.
וופחמימות זה ביג נו נו, איף כמה שטויות.....
זוכרת שבכיתי במשך איזה כמה ימים כי הייתי בטוחה שאני הולכת לאכול כל חיי פחות מאלף קלוריות כי הגוף יעלה כפול במשקל ברגע שאעלה קצת קלוריות. כי הוא נכנס למצב הרעבה. כמה כתבות בולשיט קראתי

אני בתחילת הדרך באמת האמנתי לזה ולא אכלתי בכלל שומן וסתם התחילו לי בעיות.
מלבד זה שאני מרוקאית שזו בעיה בפני עצמה. @frozen
גם לא אכלתי אחרי שש בערב.
וופחמימות זה ביג נו נו, איף כמה שטויות.....
זוכרת שבכיתי במשך איזה כמה ימים כי הייתי בטוחה שאני הולכת לאכול כל חיי פחות מאלף קלוריות כי הגוף יעלה כפול במשקל ברגע שאעלה קצת קלוריות. כי הוא נכנס למצב הרעבה. כמה כתבות בולשיט קראתי

לא סתם אלחנן אומר כל בוקר ''ברוך שלא עשני אישה''

זקנות שמשתלטות על חצי מהחדכ בגלל שהן שמו מגב אבל בעצם מתאמנות ב4 מכשירים אחרים.

או החברה בחדכ עם הסיפורים המוגזמים על חלבון "פעם בן דוד שלי שתה חלבון וכמעט מת/הגיע לבית חולים" "זה מסוכן/זה כמו אסטרואידים עחי"

אמרתי למישהו שאני מתחיל חיטוב אז הוא אמר "אז אתה הולך לאכול 1500 קלוריות ביום"
אני מטר 90+ ושוקל 100.. עם 1500 קלוריות אני אתאדה

גם לא אכלתי אחרי שש בערב
עוד מיתוס של איזה מישהו קשיש ששמעתי בחדכ לפני כמה שנים שהוא לא אוכל אחרי 8 בערב כי זה משמין או משהו כזה.

בחיי מאיפה מביאים את השטויות האלו? כאילו מישהו קם בבוקר ואומר לעצמו איזה דבר מטומטם ומשם זה מתגלגל?

עוד מיתוס של איזה מישהו קשיש ששמעתי בחדכ לפני כמה שנים שהוא לא אוכל אחרי 8 בערב כי זה משמין או משהו כזה.

בחיי מאיפה מביאים את השטויות האלו? כאילו מישהו קם בבוקר ואומר לעצמו איזה דבר מטומטם ומשם זה מתגלגל?

חי את זה בבית לצערי,מבלה קבוע בשיחות של "אתה יכול לאכול,זה חלבון"(כשנגמרות הקלוריות)
"זה רע לאכול פחמימות/שומן"
או קרובי משפחה פליאוליסטים בשקל 90 שמאמינים שערך גליקמי משפיע עליהם ובגלל שהם אוכלים ככה,הם כבר לא טרום-סוכרתיים.

אמא של חברה שלי אומרת שהיא הורידה 7 קילו בחודש, בגלל שהיא הפסיקה לאכול את החלמון בביצה

אם היא תדע מזה אני בבלאגן

כמעט הבאתי לחברה שלי סטירה שהיא אמרה שלהניק שורף 1000 קלוריות.
צעקתי עליה,היא נעלבה מאוד.
אבל זה עיצבן אותי אין מה לעשות

עוד משהו שנזכרתי בו
בחור שהיה איתי בבית ספר בא אליי יום אחד ביציאה שבגלל שהייתה לו דלקת בכתף משקולות זה לא בריא לגוף והוא עושה רק אימונים עם גומיות ונותן לי בתור דוגמא את רוני קולמן "תראה מה קרה לו" ואני פשוט לא ידעתי מאיפה להתחיל להסביר לו כמה הוא דבע

"אני לא רוצה ניפוח (מסה) אני לא רוצה להיות גדול מדי" הבחור דחליל

"מה בחיטוב עושים מלא חזרות עחי".

אחד המיתוסים המפורסמים ששמעתי לא פעם זה שכדי שתוריד שומן בבטן אתה צריך לעשות כפיפות בטן.
עוד אחד ששמעתי זה שאתה חייב להרגיש את השריר שורף בסוף הסט אחרת לא עבדת טוב (בחיים לא שרף לי בסקוואט ועדיין המשקלים עלו)
וכמובן המיתוס הכי מפורסם זה שאתה חייב למרוח טחינה גולמית על הברך אם אתה רוצה לעלות משקלים בכפיפות ברכיים, ניסיתי וזה לא עבד

אחד המיתוסים המפורסמים ששמעתי לא פעם זה שכדי שתוריד שומן בבטן אתה צריך לעשות כפיפות בטן.
עוד אחד ששמעתי זה שאתה חייב להרגיש את השריר שורף בסוף הסט אחרת לא עבדת טוב (בחיים לא שרף לי בסקוואט ועדיין המשקלים עלו)
וכמובן המיתוס הכי מפורסם זה שאתה חייב למרוח טחינה גולמית על הברך אם אתה רוצה לעלות משקלים בכפיפות ברכיים, ניסיתי וזה לא עבד

בקנדה אמרו לנו סירופ מייפל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית