עחי אתה לא נורמלי זה מלא שומן ומשמין רצח 😲
שומן ביחד עם פחמימות ועוד פחמימות פשוטות??? לא אכפת לך לא מהמראה ולא מהבריאות שלך?
החלטתי לחיות על הקצה!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שומן ביחד עם פחמימות ועוד פחמימות פשוטות??? לא אכפת לך לא מהמראה ולא מהבריאות שלך?
אני בתחילת הדרך באמת האמנתי לזה ולא אכלתי בכלל שומן וסתם התחילו לי בעיות.
מלבד זה שאני מרוקאית שזו בעיה בפני עצמה. @frozen
גם לא אכלתי אחרי שש בערב.
וופחמימות זה ביג נו נו, איף כמה שטויות.....
זוכרת שבכיתי במשך איזה כמה ימים כי הייתי בטוחה שאני הולכת לאכול כל חיי פחות מאלף קלוריות כי הגוף יעלה כפול במשקל ברגע שאעלה קצת קלוריות. כי הוא נכנס למצב הרעבה. כמה כתבות בולשיט קראתי
אמת....מזל שלאכול תסביכים זה לא משמין....לא סתם אלחנן אומר כל בוקר ''ברוך שלא עשני אישה''
תלוי עם איזו תוספת את אוכלת את התסביךאמת....מזל שלאכול תסביכים זה לא משמין....
אבל אולי יש בזה נתרן? כי עליתי מאתמול להיום 400 גרם
עם התסביכים שאני אוכלת זה כל התוספות +מגש של לחם שוםתלוי עם איזו תוספת את אוכלת את התסביך
עוד מיתוס של איזה מישהו קשיש ששמעתי בחדכ לפני כמה שנים שהוא לא אוכל אחרי 8 בערב כי זה משמין או משהו כזה.גם לא אכלתי אחרי שש בערב
עוד מיתוס של איזה מישהו קשיש ששמעתי בחדכ לפני כמה שנים שהוא לא אוכל אחרי 8 בערב כי זה משמין או משהו כזה.
בחיי מאיפה מביאים את השטויות האלו? כאילו מישהו קם בבוקר ואומר לעצמו איזה דבר מטומטם ומשם זה מתגלגל?
כמעט הבאתי לחברה שלי סטירה שהיא אמרה שלהניק שורף 1000 קלוריות.
צעקתי עליה,היא נעלבה מאוד.
אבל זה עיצבן אותי אין מה לעשות
אה לא,זה לא הוא.. באמת חברה שלי,קומפקטית,50 קילו@Dark Soul Omega סטירה מבחור עם 140 בנץ...נשמה תרגיש טוב.
אה לא,זה לא הוא.. באמת חברה שלי,קומפקטית,50 קילו
היא הייתה מתחילה לדבר עם ארנבים אם זה היה קורה
אחד המיתוסים המפורסמים ששמעתי לא פעם זה שכדי שתוריד שומן בבטן אתה צריך לעשות כפיפות בטן.
עוד אחד ששמעתי זה שאתה חייב להרגיש את השריר שורף בסוף הסט אחרת לא עבדת טוב (בחיים לא שרף לי בסקוואט ועדיין המשקלים עלו)
וכמובן המיתוס הכי מפורסם זה שאתה חייב למרוח טחינה גולמית על הברך אם אתה רוצה לעלות משקלים בכפיפות ברכיים, ניסיתי וזה לא עבד