הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

הנשים שמתאמנות רק בטן ורגליים. שיגעו את רבי ל
כל היום תופסות את הפולי קושרות לם את הרגל ומעיפות את הרגל באוויר כמו סמוראי. נמאס לי לראות את התרגיל הזה. שאר הגוף מבחינתם יעשה אותן גבר

Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations | Say more with Tenor

אפשר להמשיך לספר סיפורים עד מחר כל עכוד נשארים בנפח של SS פלג גוף עליון גדול בחיים לא תקבל חזק גם כנראה שלא (עצירה די מהירה במשקלי עבודה)
טוב עחי
אתמול שמעתי את המיתוס הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי.

דיברתי עם בחור על אימונים. והוא שאל אותי אם אני לוקח אומגה 3, אמרתי לו שמישהו הביא לי מתנה, אז אני לוקח, אבל כרגע לא הייתי משלם על זה.
אז הוא אמר לי שאומגה 3 זה דבר ממש חשוב לאימונים כי יש בזה ים חלבון.

והוא ניסה לשכנע אותי לא לקחת אבקת חלבון, ובמקום זה פשוט אומגה 3.
בהחלט מועמד ראוי למיתוס הכי הזוי אי פעם 🤦‍♂️
ומעיפות את הרגל באוויר כמו סמוראי
🤣🤣🤣
נזכרתי בעוד מיתוס, לא בתוך חדר כושר אבל על הנושא:
בשיחה עם חברים אחד נשאל למה הוא לא מתחיל להתאמן, והוא היה רזה. הוא אמר שהוא רזה ואין לו טעם להתחיל להתאמן, הוא צריך קודם להשמין שיהיה לו על מה לעבוד ולעבד לשריר (יענו להפוך את השומן לשריר). לא היה לי אז חצי מושג בנושא אבל כבר אז זה נשמע לי לא הגיוני בעליל, אבל הבחור היה כל כך בטוח בזה שלא התווכחתי.

"מיתוס"(יותר צורת חשיבה) היא שאם לא אעבוד במשקל מקסימלי כל אימון,בחיים לא אתחזק או אגדל.
התאוששות,פיק או שינוי טווחי חזרה נשמע כמו דבר מונפץ לאדם הממוצע.
כנל לגבי עבודה בסינגלים עד שלשות "אתה לא תבנה שריר ככה"

וכמובן יש את המיתוס הכי מוכר
"אם תתאמן בגיל צעיר אתה לא תגבה"
מי המציא את הטמטום הזה:🤦‍♂️:

וכמובן יש את המיתוס הכי מוכר
"אם תתאמן בגיל צעיר אתה לא תגבה"
מי המציא את הטמטום הזה:🤦‍♂️:
אני אוהב לבאס אנשים כאלה ולהגיד להם שהתחלתי להתאמן בגיל 15 אז איך הגעתי לפאקינג כמעט 2 מטר. יענו אם לא הייתי מתאמן מגיל צעיר, הייתי עכשיו 2.5 מטר 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית