הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

"מיתוס"(יותר צורת חשיבה) היא שאם לא אעבוד במשקל מקסימלי כל אימון,בחיים לא אתחזק או אגדל.
התאוששות,פיק או שינוי טווחי חזרה נשמע כמו דבר מונפץ לאדם הממוצע.
כנל לגבי עבודה בסינגלים עד שלשות "אתה לא תבנה שריר ככה"
תשמע למתאמן הממוצע באמת אין כל כך מה לעשות סינגלים עד שלשות

איך הגעת לזה ממה שאמרתי? אם אעשה 3x3 לא אקבל גירוי לשריר? 5x3?8x3?
אתה תבנה שריר בטווח חזרות נמוך
׳איך הגעת לזה ממה שאמרתי?׳ קרא שוב. אמרתי שלמתאמן הממוצע אין מה לעשות סינגלים עד שלשות.

תאמינו או לא אבל מאמן בחדר כושר שהתאמנתי בו פעם אמר את המשפט הבא:" אין צורך לשמור את האוויר בדדליפט עד סוף התנועה כי המטבוליזם שומר על הכיווץ".

חברה שלי: "אני לא אוכלת גבינה. גבינה זה משמין."
(היא אמרה את זה בשיא הרצינות על גבינה 5%)

וכמה שאני מנסה להסביר שאין אוכל "משמין" והכל קשור במינונים...🤦‍♂️

היה כאן פעם משתמש די פעיל שהאמין שצריך להתאמן עם חוסם עורקים ולשתות שייק חלבון בשלוקים קטנים, רק אומר.

היה כאן פעם משתמש די פעיל שהאמין שצריך להתאמן עם חוסם עורקים ולשתות שייק חלבון בשלוקים קטנים, רק אומר.
לא שאי פעם ניסיתי, אבל זכור לי שיש איזושהי עדות מחקרית שאימון עם חסימת זרימת דם הוא יעיל במידה מסויימת.

לא שאי פעם ניסיתי, אבל זכור לי שיש איזושהי עדות מחקרית שאימון עם חסימת זרימת דם הוא יעיל במידה מסויימת.

בזמנו כשקראתי על זה עושה רושם שבהחלט יש, אבל לא חושב שנראה אנשים מתאמנים עם חוסמי עורקים בזמן הקרוב.

כמובן שזה גם די מסוכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית