הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצות לעבודה טכניקה וכמה שאלות

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
התחלתי לעשות סטים של 12 דדליפט של 100 קילו ראייתי אני מחרטט רציתי לשאול עם שווה תקופה להוריד ל70 קילו ולעבוד נטו על התנוע??

גם סקוואט התחלתי דיפ עשייתי 125 קילו ל2 השני חצי עם ספוטר .
החלטי שאני ילך על דיפ רציתי לשאול עם שווה להוריד משקל ל50 קילו לתקופה כי בדיפ אני מצליח טכניקה רק ב50 קילו.
גם באינקליין בנצ מ60 קילו יד אחת דוחפת יותר אשמח עצות שיפור גם בזה

זה הרקע אשמח לשמוע עצות איך לעבוד על טכניקה .

נגיד בדדליפט יש קטעים שפתאום אני לא עושה נכון פתאום כן פתאום כן מיישר ואז לא משהו ימוזר
אשמח לעצות

כל פעם שמישהו אומר לי דיפ סקוואט אני מתחיל לחשוד שהוא החליט לעבור מסקוואט סבבה ועמוק מספיק, לסקוואט עמוק מדי וטכניקה נוראית, מציע להעלות סרטון.
לגבי המשקלים, אין שום סיבה לעבוד עם משקלים שאתה לא מצליח להרים כמו שצריך בגלל שהם כבדים מדי, ועוד לצפות לשיפור. רד למשקלים שמאתגרים אותך אבל הטכניקה לא נשברת, ותעלה משם

כל פעם שמישהו אומר לי דיפ סקוואט אני מתחיל לחשוד שהוא החליט לעבור מסקוואט סבבה ועמוק מספיק, לסקוואט עמוק מדי וטכניקה נוראית, מציע להעלות סרטון.
לגבי המשקלים, אין שום סיבה לעבוד עם משקלים שאתה לא מצליח להרים כמו שצריך בגלל שהם כבדים מדי, ועוד לצפות לשיפור. רד למשקלים שמאתגרים אותך אבל הטכניקה לא נשברת, ותעלה משם
חחח...
מדובר בלעבור מ 125 ק"ג שמינית סקוואט. ל 50 ק"ג מינימום של שבירת מקביל.

• פותח/ת השרשור
חחח...
מדובר בלעבור מ 125 ק"ג שמינית סקוואט. ל 50 ק"ג מינימום של שבירת מקביל.

אני יעלה סרטון טכניקה דווקא אני עובד מאוד קשה על הטכניקה של הסקוואט כל סוף אימון אני מתאמן על גמישות ויורד לסקוואט עד כמה שאני יכול ונשאר שם כמה דקות אבל יכול להיות שהטכניקה נוראית מחר יעלה.

לגבי הדדליפט יש שיטה לשמור על טכניקה כי פכם אני עושה טוב פעם נורא יש עצות לאימון טכניקה

ואשמח תשובה גם על האיקליין איך לפתור את הבעייה שצד אחד מושך יותר מצד השני.

אני גם החלטי שאני מוריד אגו ומתחיל לעבוד כמו שצריך קשה וחכם
וזה לא היה שמנית סקוואט זה היה קצת יותר ממקביל אני קשה קליטה אבל אני בן אדם רציני ולא מוותר .

אני תוך שנתיים מעלה לכם סרטון של 180 דייפ סקוואט.

אולי תעלה סרטון של ה 125 ק"ג סקוואט, נוכל לכוון אותך לפי הטכניקרה שלך.

אבל תנו לי טיפים גם לדדליפט ואינקלין
לגבי הדדליפט, יעזור מאוד אם תעלה סרטון של מתי שאתה חושב שהטכניקה טובה ומתי שאתה חושב שהיא לא, ואולי אפשר יהיה להצביע על הבעיה
אבל בסופו של דבר זו בעיה שיש גם למתחילים וגם ולמתקדמים, שלפעמים הטכניקה מתחברת לך ולפעמים לא, וככל שתתרגל יותר, ותצליח לזהות יותר מה עבר לך בראש כשהטכניקה הייתה טובה, וככה תצליח לתרגל יותר חזרות טובות.
לגבי האינקליין, אפשרי מאוד שיש לך יד אחת חזקה יותר, או כתף אחת פחות יציבה, ואין הרבה מה לעשות עם זה. פשוט תתרגל את האינקליין עם משקל שמתאים לצד החלש יותר, ובסוף הצדדים ידביקו פערים

כל עצה שתקבל בלי לראות את הטכניקה שלך שווה לתחת. עצות כלליות לא יעזרו, יש מאות טיפים ועצות שאפשר לתת כדי לשפר את הטכניקה, השאלה היא מה רלוונטי לך.. אם אתה משהו כללי תראה סרטונים של מארק ריפטו לאיך לבצע את התרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית