הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי תזונה מסה

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
גיל24

משקל66

גובה: 1.74

מטרה: 72-73 לגדול בגוף

שלום אני עושה מסה כבר תקופה של חודש ..ורציתי להתייעץ על התזונה .

אני שורף 1950 קלוריות ביום ללא אימון .
יום עם אימון 2100 נגיד .

חבר שלי אומר שעדיף להיות במאזן קלורי נטרלי , אפילו להכניס גג עוד 100 קלוריות מאשר במקום להיות במאזן חיובי.
הוא אומר שככה אני אראה תוצאות וצורה גם בגוף וגם אעלה במסה ולא אשמין.
כי בדכ אוכלים 300-500 וזה מאזן חיובי .

אני תוך 3 ארוחות ביום מגיע ל2000 קל .. מצליח להכניס חלבונים ושומנים והכל .
אז אני לא יודע מה לעשות . להישאר במאזן קלורי נטרלי או חיובי

במאזן קלורי נייטרלי - אתה אוכל את אותה כמות שאתה שורף ביום = לא תוכל לעלות במסת שריר.

(עלול רק לקרות למתאמנים מתחילים שיש להם מסת שריר קטנה מאוד וגם לא לאורך זמן)

תנסה לייצר עליה מינימלית שבועית, כדאי למנוע כמה שיותר עליה בשומן (200-100 גרם בשבוע)

• פותח/ת השרשור
במאזן קלורי נייטרלי - אתה אוכל את אותה כמות שאתה שורף ביום = לא תוכל לעלות במסת שריר.

(עלול רק לקרות למתאמנים מתחילים שיש להם מסת שריר קטנה מאוד וגם לא לאורך זמן)

תנסה לייצר עליה מינימלית שבועית, כדאי למנוע כמה שיותר עליה בשומן (200-100 גרם בשבוע)
אם אני מכניס 350 יותר זה מוגזם ? עדיף להכניס 200-250 ?

תנסה לבדוק איך הגוף מגיב למספר קלוריות מסוים תנסה להיות 300 400 פלוס , אני כרגע גם במסה והעלייה טובה בהתחלה הייתי אוכל 2200 קלוריות אבל זה לא הספיק כדי לעלות בקצב כמו שצריך וזה היה בערך הנייטרלי שלי אז הטלתי ל2500 תלוי כמה אני פעיל גם במהלך היום תשחק עם זה אם עשית אירובי כמובן אל תשכח להוסיף , קרה לי הרבה בתחילת המסה שהיו ימים שהייתי מאוד פעיל ולא שמתי לב אפילו למשל הלכתי באותו יום הרבה ואז הקלוריות לא הספיקו .. תנסה למצוא למספר קלוריות שאתה מתקדם ממנו בקצב שאתה רוצה ומתאים לך העיקר שים לב שאתה עולה במשקל ובמשקלי עבודה זה מאוד חשוב אל תהיה מעופף בקטע הזה שלא תבזבז סתם תזמן

עדיף להתחיל מסך נמוך יותר ולהעלות את הסך הקלורי (במקטעים של כ-100 קל') לאחר 2-3 ממוצעים של שקילות יומיות

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה לכולם !
ועוד כמה שאלות
אני אמור לראות תוצאה בגוף אחרי כמה זמן ?
ואם אני שוקל כל יום אותה שעה אחרי צרכים ..
והמשקל משחק בין 65.5-67.5 מזה אומר זה מוזר

הבנתי תודה רבה לכולם !
ועוד כמה שאלות
אני אמור לראות תוצאה בגוף אחרי כמה זמן ?
ואם אני שוקל כל יום אותה שעה אחרי צרכים ..
והמשקל משחק בין 65.5-67.5 מזה אומר זה מוזר
אתה חודש בתהליך לפי מה שאתה אומר , זה הכל צלוי בך מציע לך מעכשיו לצלם אותך מכל מיני זוויות ובעוד חודש חודשיים להסתכל במראה ולראות טם באמת השינוי מתחיל להיות כמו שאתה רוצה , לגבי המשקל הגיוני מאוד שזה מה שיראה אם לא נשקלת בבוקר אחרי שהתפנית , במהלך היום יש שינוי במשקל אני בבוקר שוקל למשל 65 ופתאום אחרי אוכל וזה יכול לעלות למשקל ולראות 66.3 , פשוט שאתה נשקל תשקל רק בבוקר אחרי שהתפנית ולא אכלת כלום עדיין , תראה שכל שבוע יש עלייה למשל תחילת שבוע נשקלת 66 בסוקר , שבוע אחרי זה תצפה לעלות מ66 ותראה אם העלייה הזאת מתאימה לך יש כאלה שעולים חצי קילו בשבוע יש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר , ההמלצה שלי תהיה בפלוס לא גדול מידי ותתקדם לאט לאט אבל מה שבא לך העיקר הכי חשוב שים לב שאתה מתקדם במשקלי עבודה ועולה משבוע לשבוע במשקל כמן שצריך ..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים ! עזרתם לי !
עוד משהן יש לי צמיד מוניטור שמודד קלוריות כל הנתונים בסדר אבל זה אומר שאני שורף 500 קל באימון כוח של מסה .. משהו לא הגיוני
והצמיד בסדר גמור איך אתם מסבירים

תודה רבה חברים ! עזרתם לי !
עוד משהן יש לי צמיד מוניטור שמודד קלוריות כל הנתונים בסדר אבל זה אומר שאני שורף 500 קל באימון כוח של מסה .. משהו לא הגיוני
והצמיד בסדר גמור איך אתם מסבירים

הדברים האלו לא באמת מודדים קלוריות. זה חרטא.
אל תקח את זה כמספר הקלוריות שאתה שורף, קח את זה רק אם אתה צריך מדד לכמה התאמצת לעומת אימון אחר.

• פותח/ת השרשור
תוך כמה זמן אני יכול לראות תוצאות חברים אני מתאמן מאמצע אפריל עד עכשיו ...
מת לראות תוצאות .. עליתי אולי קילו אחד .. לא רואה תוצאות בגוף זה מחרפן ..
ואני אוכל טוב מקפיד על פחמימה שומנים חלבונים .. חלבונים אני תמיד מגיע .. שותה גיינר בבוקר גם .. קשה לי לאכול ארוחות בוקר אין לי תאבון !
שומנים ופחמימות אני לא תמיד מגיע .. מה שכן אני אוכל בארוחת צהריים וערב פחמימות (אורז פסטה לחם ) אני לא מגוון ולרוב אני אוכל לחם .. אולי בגלל זה אני לא עולה במשקל ?

תוך כמה זמן אני יכול לראות תוצאות חברים אני מתאמן מאמצע אפריל עד עכשיו ...
מת לראות תוצאות .. עליתי אולי קילו אחד .. לא רואה תוצאות בגוף זה מחרפן ..
ואני אוכל טוב מקפיד על פחמימה שומנים חלבונים .. חלבונים אני תמיד מגיע .. שותה גיינר בבוקר גם .. קשה לי לאכול ארוחות בוקר אין לי תאבון !
שומנים ופחמימות אני לא תמיד מגיע .. מה שכן אני אוכל בארוחת צהריים וערב פחמימות (אורז פסטה לחם ) אני לא מגוון ולרוב אני אוכל לחם .. אולי בגלל זה אני לא עולה במשקל ?
אין קשר לגיוון, כל עוד אתה מגיע לסך קלוריות מספיק, פחמימה חלבון ושומן מספיק אתה אמור לעלות במשקל ולעלות בשריר.
לפי מה שאתה אומר אתה לא אוכל מספיק, בכלל לא.
מאפריל עד כמעט סוף יולי לעלות קילו 1 זה כלום, אתה כנראה על נייטרלי ופעם ב אוכל טיפה יותר ועלית את הקילו הזה.
אתה צריך לכיוון לעליה של 1% ממשקל הגוף שלך בחודש.
תתחיל לאכול יותר, תשים לב לאכול לפחות את המינימום שומן שאתה צריך, שים לב לחלבון והשאר תאכל פחמימה.
שורה תחתונה תאכל יותר

• פותח/ת השרשור
אם אני לא מגיע לכמות הפחמימה המספיקה כלומר נשאר לי 50-80 גרם .. חלבונים אני אפילו מגיע ל200 גרם זה מטורף בלי להתאמץ עם זה אין לי בעיה .. שומנים אני לא עובר את הכמות אבל גם לפעמים חסר לי 20 גרם בערך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית