הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כללי ושיתוף

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
1)הסטרואיד האהוב עליכם?
מסטרון, בולדנון בבדיקה, רוב הסיכויים שיקח את הכתר

2)השריר הכי יפה לדעתכם?
האמות.אהבת חיי.נראה תמיד השריר הכי מפלצתי

3)השריר הכי מפותח אצלכם?
אצלי שריר החזה. הוא גם השריר שאני הכי נהנה לעבוד עליו

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שזה עניין של מאסטרון vs סופרדרול מבחינת הרעב,לא אמור להיות שוני ביניהם

לדעתי פשוט בגלל שאני לא מרגיש טוב על סופרדרול אז אני פחות רעב

סופרדרול קלאסי לריקומפ
ראד מאוד בספק בעיניי

אני אוהב סופרדרול אבל הוא משבית לי את הרעב ועושה לי כאבי ראש ולחץ דם

כל הסארמס למיניהם לא כלכך מרשימים אותי,חוץ מlgd שאני שומע דברים טובים עליו.

*לא התנסתי באף סארמס

אגיד מניסיון אישי וניסיון של כמה וכמה חברים על שלושה חומרים שעליהם באמת עשיתי סקר שוק קטן אפשר לקרוא לזה (מיותר לציין, הכל בהנחה שהחומר הוא אמיתי ולא פלסיבו או איזה סטרואיד אחר..):

קרדרין (למרות שלא בדיוק סארמ אבל ניחא) - שיווק מוגזם לגמרי של זה בפורומים ואתרים, רואים השפעה מסוימת אבל אצל הרוב המוחלו לא כל כל משמעותי, יש כאלו שיותר ופחות מרוצים אבל בגדול - אוברייטד.

ראד - נותן לך עלייה לא רעה בכלל במסת שריר והכי חשוב נקייה. שנשמרת לאורך זמן.

lgd - ככל הנראה הסארמ הכי טוב שקיים, נותן עלייה מטורפת בכוח ובמשקל, פשוט תענוג. עולה על המשקל וכל יומיים פשוט שינוי משמעותי. העלייה כוללת גם הרבה נוזלים, ככה שאחרי סייקל תהיה ירידה בלתי נמנעת בחלק מהמשקל, אבל בערך חצי מהעלייה תישמר וזה עדיין רווח יפה מאוד. הכוח נשמר כמעט לגמרי.

הבעיה בסארמס זה למצוא חברה שהמוצרים שלה באמת טובים ולא סתם איזה אבקת סוכר או חומר מדולל, הרשת מוצפת בחברות ואתה פשוט לא יכול לדעת למי להאמין ולמי לא

ככןן אני לקחתי אותו סתם לטעימה איזה שבועיים עפוו לי האישונים .. חברים חשבו שאני על טרן (אבל זה אני נדלק מקפה שחור) .
אבל מי שבתוך סייקל ולוקח אותו אני מנסה לאשש את התאוריה שלי .. שראד 140 לוקח את הסייקל בשילוב סטרואידים למקומות אחרים מבלעדיו (ויזואלית) .

ראד פלוס טסט זה פגז
ויזואלית ,כוח ואנאבולי מאוד .

אני בנאדם מאוד עצבני בטבע שלי אז lgd לדוגמא הרגיש לי כמו טרן רק חיפשתי במי להכנס כל היום.

עדיין בחיפושים אחר lgd וmk של חברה עם מוצרים טובים:97:
בלי להיכנס למקורות יותר מדי, חברה טובה היא proven pepetides. אגב לא יודע אם דווקא שווה לך ללכת על mk חוץ מה lgd, תחשוב על ראד אן אפילו על yk11, שאני מת לדעת אם הוא שווה

ראד פלוס טסט זה פגז
ויזואלית ,כוח ואנאבולי מאוד .

אני בנאדם מאוד עצבני בטבע שלי אז lgd לדוגמא הרגיש לי כמו טרן רק חיפשתי במי להכנס כל היום.
גם אני ככה לכן אני חושש קצת מלקיחה של lgd, עוד אמצא את עצמי בכלא בגלל זה
בלי להיכנס למקורות יותר מדי, חברה טובה היא proven pepetides. אגב לא יודע אם דווקא שווה לך ללכת על mk חוץ מה lgd, תחשוב על ראד אן אפילו על yk11, שאני מת לדעת אם הוא שווה
האמת אני ממש סקרן לראות מה הlgd יעשה, אני רוצה לקחת אותו דווקא עם mk כי זה מה שהרבה חבר'ה המליצו כאן

לא יודע לגבי יקרים, זה פחות או יותר המחירים בשוק של מה שעובד.
הטיפות זה באמת כזה נורא כמו שאומרים מבחינת הטעם?
והאם יש אופציה לערבב את זה עם משהו כדי לא להרגיש את הטעם של זה?
או אם אתה מכיר חברה טובה שמוכרת כדורים שזה יפתור את כל הסיפור

הטיפות זה באמת כזה נורא כמו שאומרים מבחינת הטעם?
והאם יש אופציה לערבב את זה עם משהו כדי לא להרגיש את הטעם של זה?
או אם אתה מכיר חברה טובה שמוכרת כדורים שזה יפתור את כל הסיפור
אני לא רוצה להמליץ לך על משהו שאני לא בטוח מאז אחוז שעובד. Proven pepetides אני וחברים ניסינו וזה הדבר האמיתי במחירים סבירים. הטעם באמת לא כזה נורא.. אני פשוט שם את הטיפ וישר אחרי זה שותה כוס מים שלמה וכמעט לא מרגיש שום טעם

תשובה עניינית כרגיל .
לאבד רעב זה טוב לי לא יודע למה אבל מאסטרון עושה לי תיאבון עילאי.
מסטרון החומר הכי טוב שניסיתי ללא ספק נותן אנרגיה ודרייב באימון פצצה ומחטב מצויין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית