עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סופרדרול קלאסי לריקומפ
ראד מאוד בספק בעיניי
אני אוהב סופרדרול אבל הוא משבית לי את הרעב ועושה לי כאבי ראש ולחץ דם
כל הסארמס למיניהם לא כלכך מרשימים אותי,חוץ מlgd שאני שומע דברים טובים עליו.
*לא התנסתי באף סארמס
בלי להיכנס למקורות יותר מדי, חברה טובה היא proven pepetides. אגב לא יודע אם דווקא שווה לך ללכת על mk חוץ מה lgd, תחשוב על ראד אן אפילו על yk11, שאני מת לדעת אם הוא שווהעדיין בחיפושים אחר lgd וmk של חברה עם מוצרים טובים:97:
גם אני ככה לכן אני חושש קצת מלקיחה של lgd, עוד אמצא את עצמי בכלא בגלל זהראד פלוס טסט זה פגז
ויזואלית ,כוח ואנאבולי מאוד .
אני בנאדם מאוד עצבני בטבע שלי אז lgd לדוגמא הרגיש לי כמו טרן רק חיפשתי במי להכנס כל היום.
האמת אני ממש סקרן לראות מה הlgd יעשה, אני רוצה לקחת אותו דווקא עם mk כי זה מה שהרבה חבר'ה המליצו כאןבלי להיכנס למקורות יותר מדי, חברה טובה היא proven pepetides. אגב לא יודע אם דווקא שווה לך ללכת על mk חוץ מה lgd, תחשוב על ראד אן אפילו על yk11, שאני מת לדעת אם הוא שווה
לא יודע לגבי יקרים, זה פחות או יותר המחירים בשוק של מה שעובד.Proven peptides די אמינים אבל יקרים ואין להם כדורים.
ושמעתי שהטיפות די מגעילות
הטיפות זה באמת כזה נורא כמו שאומרים מבחינת הטעם?לא יודע לגבי יקרים, זה פחות או יותר המחירים בשוק של מה שעובד.
אני לא רוצה להמליץ לך על משהו שאני לא בטוח מאז אחוז שעובד. Proven pepetides אני וחברים ניסינו וזה הדבר האמיתי במחירים סבירים. הטעם באמת לא כזה נורא.. אני פשוט שם את הטיפ וישר אחרי זה שותה כוס מים שלמה וכמעט לא מרגיש שום טעםהטיפות זה באמת כזה נורא כמו שאומרים מבחינת הטעם?
והאם יש אופציה לערבב את זה עם משהו כדי לא להרגיש את הטעם של זה?
או אם אתה מכיר חברה טובה שמוכרת כדורים שזה יפתור את כל הסיפור
מסטרון החומר הכי טוב שניסיתי ללא ספק נותן אנרגיה ודרייב באימון פצצה ומחטב מצוייןתשובה עניינית כרגיל .
לאבד רעב זה טוב לי לא יודע למה אבל מאסטרון עושה לי תיאבון עילאי.