הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כללי ושיתוף

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
1)הסטרואיד האהוב עליכם?
מסטרון, בולדנון בבדיקה, רוב הסיכויים שיקח את הכתר

2)השריר הכי יפה לדעתכם?
האמות.אהבת חיי.נראה תמיד השריר הכי מפלצתי

3)השריר הכי מפותח אצלכם?
אצלי שריר החזה. הוא גם השריר שאני הכי נהנה לעבוד עליו

נערך לאחרונה:
נראה איך יפצו אותי,אחרי זה נחליט מי ניצח
הפיצוי שלי היה הסכם על ויאל של מסטרון במקום npp וגם הפתיעו אותי ב 20 כדורים של cenforce,שאגב עובדים מצוין בלי תופעות לוואי בהחלט אפשר ללכת עליהם ולא על היקר להבא עם מישהו יצטרך

• פותח/ת השרשור
שאלה לי אליכם
גם אתם משתגעים כשאתם עובדים על טרפזים?
תמיד הידיים שלי נקרעות לפני שסיימתי לסחוט את השריר עד מקסימום חזרות
אני מרים משקולות של 35 כל צד/מוט עם 40 כל צד והידיים שלי נשברות בזמן שהטרפזים עם כאב קל ולא כאב מקסימלי

שאלה לי אליכם
גם אתם משתגעים כשאתם עובדים על טרפזים?
תמיד הידיים שלי נקרעות לפני שסיימתי לסחוט את השריר עד מקסימום חזרות
אני מרים משקולות של 35 כל צד/מוט עם 40 כל צד והידיים שלי נשברות בזמן שהטרפזים עם כאב קל ולא כאב מקסימלי
נממ קרה לי כשעשיתי 5X5 הייתי כל כך סחוט שפשוט בסוף החזרה החליקה לי משקולת אחת

אתה מדבר על שראגס?

רק המילה הזו עושה לי כאבים...סקוואט דדליפט באופן בסדר, אבל שראגס? כל פעם אחרי שאני מבצע אותו (רק בדאמבלים) שאני מגיע הביתה יש לי כאבים בגב העליון למשך *כמה ימים* הכאב הולך ובא, אי אפשר לתאר אותו אפילו.

נראה לי אפשר להפוך את הדיון גם לשיחה על חברות וחומרים,מה שפותח הפוסט יחליט
טוב, אז החברות האהובות עלי הם רק חברות ישראליות.
הגזר של חו"ל פחות כתום. 😆

• פותח/ת השרשור
אוקי זנקו חברה טובה, ננדרולון טיפה חלש משום מה
אמריקן פארמה לאב חברה מצוינת חומרים פצצה אבל!!!!
חומר מאוד כואב, תגידו תודה אם תוכלו לזוז, מי מדבר על לישון או לשבת לחרבן
כרגע על פיור פלטינום, חברה לא מוכרת אבל מהמעט המלצות שיש עליה היא מצוינת, טסט ובולדנון,

אני רק עם סינים
ג'נזה
ו********* שאני לא אפרסם אותם,אבל מרוצה בטירוף.הכי זולים בפער,משלוח תמיד מגיע(stealth מטורף,עד רמה של תבינו מה זה הדבר המוזר שקיבלתם בדואר,תזרקו את זה לפח,ואז תזכרו בהודעה הזאת שלי ותבינו שזה החומרים ועכשיו צריך למצוא אותם)
שירות לקוחות(במייל) נהדר וזמין

כרגע מחכה לראות איך יפצו אותי על הלכלוך שהיה בויאל של הטסט.

די נמנע מלפרסם את השם כי זה יוביל בקלות לשם של האתר ולמקור עצמו..אחשוב איך אפשר לרמוז על זה ואעדכן

אה גם דראגון פארמה ופארה פארמה די סבבה,קצת פיפ בשניהם,לא רציני. אוראלים לא מוצלחים מהנסיון שלי.
אין לי נסיון רב איתם

נערך לאחרונה:
אלפא פארמה,פארמהקום,דראגון פארמה,הילמה פארמה. הכל הלך פיקס
אגב מצרף תמונה של npp של דראגון הדבר הכי הזוי שהיה לי אבל הnpp והמסטרון שלהם מדהים סטנוזלול מעולה.
דיאנבול של פארמה קום עשה לי הרגשה ממש לא טובה לעומת הדיבול של אלפא פארמה 30 מג הטיסו את התוצאות בלי הרבה תופעות לוואי מציקות, קלן של אלפא מדהים,קלן של פארמהקום עשה לי הרגשה גם חרא כנירא חומר הגלם חרא וגם מערבבים עם משהו שהגוף שלי לא מקבל (ליין שמנים שלהם מדהים),קלן של בלקן גם בסדר עבר,
לגבי חברות פארמה הטסט של באייר מעט כואב משום מה, רוצה להתנסות בפרימו שלהם.פרוזן למה האוראלים של דראגון לא משהו (אני מבין שניסתי רק את הויני שלהם והיה טיל) אבל לפי חו"ל ליין האוראלים שלהם בין הטובים. ואם אני לא טועה פארה פארמה ודראגון פארמה זה אותו מעבדה או חברה

קבצים מצורפים

• 20190618_205553.jpg
    20190618_205553.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 128
  • 20190618_205609.jpg
    20190618_205609.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 130
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית