אחרי שנים שלא רצתי שנים (10+) וגם מה שרצתי פעם זה כלום, אני רוצה לשפר סיבולת לב ריאה וכרגע המטרה שלי זה בתור התחלה לרדת מ10 דקות לריצת 2000,
אני כבר חודש וקצת רץ פעם בשבוע, חודש ראשון רצתי 20 דקות על מהירות נמוכה העיקר לרוץ כל ה20 דקות, ככה חודש, ריצה אחת לשבוע.
מלפני שבועיים התחלתי לעשות 2 ריצות בשבוע, התחלתי ממהירות 8 קמ"ש עד ל2 קילומטר - 2 ריצות לאחר מכן שבוע אחרי מהירות 9 קמ"ש ל2 קילומטר, והיום שבוע שלישי ועשיתי ריצה ראשונה של 10 קמ"ש ל2 קילומטר (12 דקות) וזה כרגע השיא שלי בכל השנים ל2 קילומטר.
אחרי כל הפתיח, רציתי לשמוע הצעות איך לשפר את זה, האם להמשיך להעלות 1 קמ"ש בשבוע? האם כדאי בכלל לרוץ בחוץ ולנסות לשפר את הזמן משבוע לשבוע או מריצה לריצה?
כרגע מתאמן 3 אימונים בשבוע של רגליים בלבד בגלל בעיה בשורש כף יד:
5x8 סקוואט
3x10 לג פרס
2x12 כפיפת ברכיים
2x12 תאומים במכונה
וביום שאני לא מתאמן אני רץ בדרך כלל רבעעי ושבת/ שני ושבת אני רץ.
עצות לשיפור 2 קילומטר? תודה
עריכה:
כרגע במסה אם זה משנה למשהו, שם לב לעליה ואוכל בהתאם להוצאה הקלורית (משתדל לפחות)
אני כבר חודש וקצת רץ פעם בשבוע, חודש ראשון רצתי 20 דקות על מהירות נמוכה העיקר לרוץ כל ה20 דקות, ככה חודש, ריצה אחת לשבוע.
מלפני שבועיים התחלתי לעשות 2 ריצות בשבוע, התחלתי ממהירות 8 קמ"ש עד ל2 קילומטר - 2 ריצות לאחר מכן שבוע אחרי מהירות 9 קמ"ש ל2 קילומטר, והיום שבוע שלישי ועשיתי ריצה ראשונה של 10 קמ"ש ל2 קילומטר (12 דקות) וזה כרגע השיא שלי בכל השנים ל2 קילומטר.
אחרי כל הפתיח, רציתי לשמוע הצעות איך לשפר את זה, האם להמשיך להעלות 1 קמ"ש בשבוע? האם כדאי בכלל לרוץ בחוץ ולנסות לשפר את הזמן משבוע לשבוע או מריצה לריצה?
כרגע מתאמן 3 אימונים בשבוע של רגליים בלבד בגלל בעיה בשורש כף יד:
5x8 סקוואט
3x10 לג פרס
2x12 כפיפת ברכיים
2x12 תאומים במכונה
וביום שאני לא מתאמן אני רץ בדרך כלל רבעעי ושבת/ שני ושבת אני רץ.
עצות לשיפור 2 קילומטר? תודה
עריכה:
כרגע במסה אם זה משנה למשהו, שם לב לעליה ואוכל בהתאם להוצאה הקלורית (משתדל לפחות)