הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!

כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
Eli1729 הוסיף לוג חדש:

כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה! - ניטרלי תקופה ואפ למאסה- יהיה טעים וכיף!

לוג ראשון שלי
אשמח לתגובות, בונות ולא לשם הטרלות:)
רקע על עצמי:
בן 25 גובה 1.75
נכון ל2:6:2019
אני על כ 7 אחוז שומן, משקל 59.5-60.5
היקף זרוע 36,היקף תבור 74.5

על העבר: התחלתי להתאמן לפני כשבעה חודשים במשקל 61 ק', עליתי במאסה ל 67 ועשיתי חיטוב של שלושה חודשים עד התוצאה כיום
כרגע אני כשבועיים על הניטרלי, רוצה להשאר עליו מעט כדי להנות מהתוצאות וגם כדי להתחיל את המאסה עם מאזן חיובי מדויק ככל שאפשר לכן לא תיהיה התקדמות רצינית במשקלים בהתחלה, מה גם שהטכניקה שלי במורכבים עוד לא מושלמת ולכן לא...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נראה פצצה.
התזונה, האחוז שומן, האימונים והמשקלים שאתה מרים מעולים.
אתה עושה הכל נכון, ויותר מזה.
אני מצפה לראות אותך מגיע רחוק.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
Eli1729 עדכן/ה את הלוג ״כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!״:

עדכון לוג: 22/06/19

אני ביומיים מנוחה שלי בסופש
אתמול בערב חטאתי בארוחת ערב מושחתת עם תרנגולת ממולא באורז ובהמון שמן,אסאדו ביין אדום או יותר נכון שומן ביין אדום, המון אורז שליש בירה וקצת עוגת גלידה.
לא קרה לי המון זמן שככה שיחררתי לעצמי אז התחושה מעורבת בין אכזבה לסיפוק
היום מוותר על הפחמימה בא.בוקר ועל כל השומן בתפריט(25 שקדים ו15 גר' טחינה) כדי לפצות מעט- למרות שהייתי מטוח שאעלה על המשקל בבוקר ואראה עלייה של נוזלים מטורפת אבל לא,200 גר' יותר אז אני לא מרגיש פגיעה רצינית.

מחר שבוע חדש(יש לו בו ציט מיל שקבעתי מראש לפני חודש) מי יתן וניתן בראש באימונים ופחות בהמבורגריות.
שבת שלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Eli1729 עדכן/ה את הלוג ״כוח רצון זו היכולת לבחור בין הרצונות שלך בהווה לבין הרצונות שלך בעתיד- דאלה מאסה!״:

מעלה קצת נתונים משעממים-
זה האקסל מעכב שלי אחרי המשקל, התחלתי אותו תוך כדי החיטוב ואפשר לראות את הניטרלי בשלושה שבועות האחרונים

אגב,אם מישהו מסתבך עם המעכב אני יכול לשלוח קובץ מוכן שעושה את הממוצעים ואת ההבדלים בינהם באחוזים כמו בתמונה שהעלתי באופן אוטומטי, ככה שלא מתעסקים בזה בכלל חוץ מלעדכן את המשקל בבוקר ופעם ב את ההיקפים

הבאלק הצהוב זה התאריך מטרה שהיה לי להגיע לגוף מטרה שהוספתי פה- כיוונתי אליו מהרגע הראשון שהתחלתי להתאמן ונראה לי שדי הגעתי אליו ואפילו מעבר, צירפתי פה תמונות שלי ושל המטרה
בעדכון שיגיע עוד דקה אעלה בתמונה את המטרה הבאה שלי והשאיפה למראה הכללי בחיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

צירפתי תמונה של הגוף מטרה שלי לאוגוסט הבא- מה אומרים? אפשרי? הערות כלשהן?
בנוסף
מעלה סרטונים של הטכניקה שלי בתרגילים המורכבים שאני די חדש בהם
אני יודע שבסקאוט יש לי בעיה עם הברכיים שמשחקות ואני גם מרגיש כאבים בהם ביום יום- יש לי היסטוריה לא טובה של מים בברך מסקאווט לקוי שעישתי כשהייתי ילד.
והדדליפט עושה לי כאבי כאב(אני מניח שזה ממנו) כרגע אני לא מצליח לישר יותר את הגב, גם כשאני מנסה להקפיד על כל הדגשים שצריך
אשמח לתגובות על הסרטונים של הטכניקה- אני קורא את התגובות לפני כל אימון ומנסה ליישם+ תמיד אעלה סרטון של התרגילים אחרי הביקורת

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

ארוחת ערב/צהריים טעימה, בריאה ועם ערכים מעולים-

פסטה מחיטה מלאה
עגבניות שרי עם בצל שטוגנו ב2 כפות שמן זית
מלח,פפריקה מתוקה וחריפה,מלח ופלפל שחור
יוצא טעים ולא מרגישים את החוסר ברוטב התעשייתי

סלט שרי המון מלפפונים ופטרוזילה- לימון ומלח בלי שמנז.

טונה במחבת- תחילת כל שבוע אני מכין להמשך השבוע:
קופסאת טונה גדולה/6 קופסאות קטנות
את המנה הזו אני שם לפי עין בצלחת בגלל הקושי לשקול(המון פרודוקטים מעבר לטונה)
לכן אם נניח שמתי 6 קופסאות טונה אז אני מחלק בעין את הסיר ל6 מנות ואוכל במשך ארבעה-חמישה ימים

בצל שלם מטוגן ב2 כפות שמן זית, ברוקולי, פטרוזיליה,כוסברא,שמיר
מלח,פלפל שחור, טבעות צילי ירוק עגבניות שרי
מקפיצים הכל על מחבת ויוצא באמת אדיר, הרבה יותר טעים מהחזה עוף(שגם אותו אני מכין עם טאצ קטן.

מעל כל זה טחינה גולמית של הר ברכה או טחינה בהכנה ביתית עם מי קרח.
בתאבון!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שוב הרצועות על הידיים ????
תקפיד להסתכל ישר ולא למעלה בסקוואט ודדליפט.

הרצועות מיועדות לתרגילים ליד ששם נוצר לי לחץ במפרק
יש לי דלקת חוזרת סמפרק שמאל ולכן הם שם
בדדליפט זה לא יעזור.
אם בא לך תקנה רצועות דדליפט, אבל אני לא ממליץ.
גם בסקוואט, תלמד ליישר את המפרק, זה ימנע דלקות, לא רצועות.
בכל אופן, לדעתי דלקות זה מחוסר בתזונה או שינה.

אבל איך שבא לך.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט זה לא יעזור.
אם בא לך תקנה רצועות דדליפט, אבל אני לא ממליץ.
גם בסקוואט, תלמד ליישר את המפרק, זה ימנע דלקות, לא רצועות.
בכל אופן, לדעתי דלקות זה מחוסר בתזונה או שינה.

אבל איך שבא לך.
זה לא בשביל הדדליפט ולא בשביל הסקוואט
זה בשביל המשך האימון, בתרגילים האלו הן סתם רפויית.

זה לא בשביל הדדליפט ולא בשביל הסקוואט
זה בשביל המשך האימון, בתרגילים האלו הן סתם רפויית.
אני מבין, אני חושב שהם עושים יותר נזק מתועלת.
בדלקות צריך לפתור את שורש הבעיה, ולא לחבוש את הכאב.
בדרך כלל יש פגם בשינה או תזונה.
אבל לא אחפור לך על ההחלטות שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מבין, אני חושב שהם עושים יותר נזק מתועלת.
בדלקות צריך לפתור את שורש הבעיה, ולא לחבוש את הכאב.
בדרך כלל יש פגם בשינה או תזונה.
אבל לא אחפור לך על ההחלטות שלך.
מרגיש שיפור איתם
ולגעתי זה התחיל מטיפשות של עומס באימונים, התאמנתי שלושה ימים רצוף בפול פאור ואז זה הגיע.

ואתה לא חופר לי.😃

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/06/19

B
סקוואט 90 קילו 3X5 ,הרגשתי בטוח בטכניקה ועשיתי חימום טוב לפני,לכן הרשתי לעצמי להתקדם למשקל שאני באמת מרגיש בו מאמץ. השתי חזרות האחרונות היו לי קשות וזה פעם ראשונה שאני מרגיש מאמץ רציני בסווקאט, מבסוט.
מצורף סרטון,מוזמנים לתקן

דדליפט 90קילו 3X5, ללא כשל- לא מעלה משקל עד שארגיל בטוח בטכניקה
צירפתי סרטון של הטכניקה מהיום - עם נסיון ליישום כל הדגשים שנתתם לי ובעיקר @elchonon ו @kotzer נתנו לי
יותר מאשמח לביקורת, אני עדיין מרגיש שעיקר המאמץ בא מהגב ומרגיש את זה גם בימים שאחריי,לא מצליח לישר את הקימור בגב תחתון יותר וכשאני עולה אני באמת מתרכז בלחיצת הריצפה עם הרגליים.

מתח 26.25קילו 3x6 ללא כשל

חתירה 60 קילו 3X6 ללא כשל

כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי קטן 25 קילו 3X6 ללא כשל
כפיפת מרפקים מרפקים 14 בכל יד 2X10 , סט ראשון הגעתי ל8 חזרות סט שני ירדתי ל12 והמשכתי ל10 חזרות

קרא את שאר עדכון הלוג...

הדדליפט נראה ממש טוב, גם אין שום קימור בעייתי.
יכול להיות שאתה מרגיש יותר את הגב כי אתה לא נועל טוב את הדדליפט, אתה מסיים אותו עם הכתפיים לפני האגן במקום מעליו, וזה גורם לעומס לא נעים על הגב התחתון

• פותח/ת השרשור
הדדליפט נראה ממש טוב, גם אין שום קימור בעייתי.
יכול להיות שאתה מרגיש יותר את הגב כי אתה לא נועל טוב את הדדליפט, אתה מסיים אותו עם הכתפיים לפני האגן במקום מעליו, וזה גורם לעומס לא נעים על הגב התחתון
אתה אומר להקצין טיפה יותר את הגוף אחורה כדי שהגוף יהיה ב90 מעלות לריצפה?
איך הסקאוט?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית