הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

תזונה קיטוגנית ואימוני כוח

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
liav הוסיף לוג חדש:

תזונה קיטוגנית ואימוני כוח - תזונה קיטוגנית, אימוני כוח, ומה שביניהם

אני בדיוק סוגר חודשיים בתזונה הקיטוגנית, חשוב לי לציין שאני לא מבצע העמסות בכלל, מיישם את התזונה 100% ודואג להישאר בקיטוזיס כל הזמן.
הסיבה שהתחלתי את התזונה לא רלוונטית, היה לי מאוד קשה בימים הראשונים, לקח לי בערך חודש עד שהבנתי שאני בקיטוזיס, החוסר בפחמימות הוביל לחולשה בהתחלה ובנוסף לקורונה ולעובדה שעברתי דירה, החלטתי להתאמן קצת בחוץ, אתמול חזרתי לחדר כושר אחרי הימנעות של כ5 חודשים ממשקולות, הפסקתי את האימוני משקולות כחודשיים לפני שהתחלתי את התזונה כי ידעתי שאהיה חלש בהתחלה.
עכשיו, חזרה לי...
הנתונים שלי הם:
גיל 26
משקל (נכון לאתמול): 76
גובה: 1.75

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
liav עדכן/ה את הלוג ״תזונה קיטוגנית ואימוני כוח״:

עדכון לוג: 03/07/20

אתמול נרשמתי רשמית למכון כושר אחרי שלא נגעתי במשקולות כ5 חודשים.
אני חוזר לבסיס, אתחיל בStarting Strength עם מעט תוספות של תרגילי עזר, ומשם אמשיך לתכנית אחרת, נראה מה אחליט, בא לי לנסות את הgvt במיוחד כשאני מתחיל להרגיש שההתאוששות של הגוף שלי השתפרה פלאים, לצורך הדוגמא, לפני התזונה כשהייתי משחק כדורסל, הקרסול שלי היה כואב, בשני הרגליים, אפילו ברמה שאני צולע קצת יום אחרי. היום אחרי כדורסל אני מרגיש מצויין והמפרקים שלי גמישים וחזקים ומרגישים משומנים כל הזמן.

נמשיך לעדכון של האימון הראשון של אתמול:
לואו באר סקוואט: 5*3 עם 60 קילו, היה קליל, עוד לא החלטתי אם לעשות אותו עם אולסטאר, יחף, או עם הנעלי inov8 שברשותי
בנצ': 5*3 עם 60 קילו, קליל, צריך להתרגל לעניין המגבת על ספסל
דדליפט: 80 קילו 5*1 קליל, כיף לחזור לברזלים!!

עשיתי גם קצת תאומים בישיבה, הרמות רגליים בתלייה על המתח, ו2 סטים של פשיטת מרפקים לתחושת הפאמפ

שיהיה לי בהצלחה, מעניין איך אצליח להתקדם במשקלי עבודה בלי לצרוך פחמימות כמעט בכלל, אשמח לענות על שאלות למתעניינים.

קרא את שאר עדכון הלוג...
לא ציינתי את זה בלוג אבל אני התאמנתי בליפטינג בעבר, הגעתי למשקלים מאוד יפים, אחרי המסה המלוכלכת הקיצונית שעשיתי, כשחישפתי דרך להתחטב בלי לאבד מהמסת שריר, הגעתי לתזונה הקיטוגנית, הפסקתי להתאמן לכמעט שנה, חזרתי להתאמן, הפסקתי שוב, עכשיו אני מלא במוטיבציה וסקרן לקראת המשך הדרך.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/07/20

אימון של אתמול:
סקוואט 65 5*3 היה סבבה, עובד על חולשות שנוצרו לי לאורך השנים בסקוואט, היום הלואו באר שלי זקוף יותר מפעם, מרגיש יותר מכווץ בתחתית.
פרס 40 קילו 5*5 עשיתי 5 סטים כי הרגשתי שחסר לי קצת נפח כי המשקל עוד נמוך
חתירה בדאמבל עשיתי עם 34 קילו כל יד 10*3, מאתגר.
עוד קצת תרגילי בטן וביי
ושוב יש דיבור על סגירת מכוני כושר, מקווה שיהיה בסדר

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/07/20

אימון של אתמול
סקוואט 70 5*3
אני מרגיש שאני מכווץ יותר בסקוואט, מרגיש טוב שההתקדמות איטית ואני לא מנסה מהר מדיי לחזור למשקלים של פעם.
פרס 45 5*3
דאמבל רואו 40 10*3
ועשיתי גם דדליפט כי לא עשיתי אימון קודם והרגשתי שיש לי כוח, עשיתי חמישייה עם 100 קילו.

ההבדל מפעם, שאני מרגיש שאני מתאושש מאוד מהר מסט לסט, נראה מה יהיה כשהמשקלים ימשיכו לעלות, בנתיים מרגיש מאוד טוב באימונים ונראה שאני בקיטוזיס כבר כי אני מרגיש מאוד אנרגטי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
סתם מסקרנות - למה קטוגני?
יש לזה כמה סיבות, שמעתי על התזונה הזו, אבל לא ידעתי שהיא עוזרת לעוד דברים מלבד חיטוב.
יש לי אסטמה בעור, מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מזה, מדובר בגירוי חזק מאוד בעור שגם אם אני מצליח להתמודד איתו במהלך היום, בלילה אני אגרד בלי לשים לב וקם בבוקר כשכל היד שלי בשר חשוף עם סימן של גירוד (קילפתי את העור), מדובר על האיזור הפנימי של המרפק, וכל החיים הצטרכתי להתבייש בחלק הזה של הגוף ולהסתיר כאילו אני נרקומן שמסתיר חורי הזרקה
זה לא מצב טבעי לגוף, אנחנו לא אמורים להיות ככה, משהו מפריע.

(מיותר לציין שהלכתי אינסוף פעמים לרופאים שיתנו לי משחות עם סטרואידים ועוד כל מיני דברים שהם רק פלסטר, ולא פותרים את הבעיה.
כמובן שהגירוד הזה הוא לא באופן יום יומי, בעיקר בעונות מעבר זה מתפרץ, אבל עם הזמן הגירוד התחזק והתחזק שפשוט לא יכולתי לעמוד יותר מנגד ולא לעשות כלום. בשלב הזה נחשפתי לאנשים שפתרו בעיות עוד בתזונה קרניבורית (פסוריאזיס וכו') וחקרתי על התזונה עוד ועוד, קראתי את הבלוג של אביב מייזלין, ראיתי סרטונים של מארק בן, ג'ו רוגן ודוקטור שואון בייקר, ועוד אנשים שמדברים על התזונה הזו, החלטתי להתחיל בקיטוגנית ולאט לאט להוריד הכל ולהישאר רק עם בשר.
אני מרגיש מצויין, הגירודים הופחתו משמעותית, ועדיין לא הורדתי מוצרי חלב ואגוזים (עדיין צורך)
זה בחיים לא קרה לי משינוי תזונתי וניסיתי הרבה דברים, אני בן 26.

עם הידע שצברתי, שמחתי לגלות שיש עוד אינסוף יתרונות לתזונה הזו, ואני עוד חוקר את ההשפעות שלה על הגוף שלי, מרגיש טוב, אני מצליח לגדול בנתיים (חזרתי למשקולות רק לפני כשבוע)
ואני כאן כדי לעדכן.

• פותח/ת השרשור
היום:
סקוואט 75 קילו 5*3, הטכניקה רק משתפרת מאימון לאימון.
פרס 45 6*3, הבנצ', היה תפוס וגם ככה עשיתי דדליפט אימון קודם
מתח עם 16 קילו 3,3,3 ואז פולי עליון קצת
פמפומים והביתה.
אני יודע שאולי זה יותר מדיי בשביל אחד שרק חזר, אבל אני אנרגטי בטירוף, לא אכלתי 21 שעות נכוו לעכשיו ורק עכשיו אני מתחיל להרגיש רעב, וכמובן יכול לסמן וי על קיטוזיס, מעולם לא הרגשתי ככה אחרי שלא אכלתי 21 שעות ואני אחרי אימון!!!
(היה רק "סופר קופי" לפני האימון, קפה חמאה ושמן קוקוס בבלנדר עם מים רותחים יוצא אש
הולך להכין לי כמה סטייקים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האימון של יום שלישי:

סקוואט 80 קילו 5*3
בנצ' פרס 60 קילו 8*2 -מודע שזה לא חלק מהתכנית.
שיפוע חיובי 8*2 עם 50
דדליפט 120 קילו 5*1
קצת תאומים והביתה

עדיין יחסית קליל לי באימונים, חוץ מבסקוואט, קשה כל אימון להוסיף 5 קילו, אני משבוע הבא עושה סקוואט התאוששות באמצע שבוע, ודדליפט 3 סטים במקום 1 באותו אימון בלבד.

• פותח/ת השרשור
עדכון חזרה לאימונים אחרי הסגר קורונה השני שעברנו..
אחרי כמה אימונים של ss, החלטתי שאולי כרגע אימוני כוח פחות מתאימים לי, אין סיבה ממשית, אני רוצה להתנסות בסגנון שונה של אימונים, הבסיס יישאר אימוני כוח, אני התחלתי תכנית של 4 פעמים בשבוע, פיצול של פלג גוף עליון ותחתון, נראה איך אתקדם.

לגבי התזונה, יותר מדיי שאלות שצצות לי בראש בנוגע למה מזיק לי יותר ומה פחות (האסטמה בעור הופחתה משמעותית, אבל עדיין תוקפת)
אתן חודש ניסיון לתזונה הקרניבורית, בלי ביצים גם, אחר כך אחליט אם אני מתחיל להוסיף לאט לאט או מה אני מתחיל להוסיף לאט לאט (אם אני מוסיף חזרה ביצים ומגלה שאני לא רגיש, זה אחלה מקור לקרניבור דיאט)
עם הקיטוגנית הרגשתי מצויין, אבל אולי בגלל שאני עדיין צורך מוצרי חלב, לא נעלמה הבעיה לגמרי, מתחיל בהכנת חמאה מזוקקת.

האימון של אתמול:
בנצ 65 קילו 8*3
שיפוע חיובי 60 קילו 8*2
פרס 30 קילו 10*2
חתירה במכונת T-Bar 40 קילו 8*3
פולי עליון: 65 קילו 8*3
עוד קצת פמפומים והביתה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/08/20

היו לי כמה פציעות שלא קשורות לאימונים (נפילה מקורקינט בעיקר)
היום חזרתי להתאמן בלי שום מגבלה
אני כבר לא עושה SS, עושה כרגע upper/lower body split
עשיתי בנצ פרס שיפוע חיובי (בתכנית זה בנצ' רגיל, היום היו יותרמדיי אנשים אז זרמתי)
60 קילו ל 8,8,7,7,5, כן, חמישה סטים
טי באר (במכשיר, לא חופשי) 40 קילו על המוט, 10*3
פולי עליון, 55 קילו 8*3
פרס במכונה, פרפק במכונה
קצת פשיטות וכפיפות מרפקים והביתה.

עדכון תזונתי- אחרי היומולדת שלי אני מתחיל תזונה קרניבורית, שומר עדיין על החוקים של הקיטוזיס, אוכל כשרעב עד שובע
אקזמה יקרה, אני בא לרצוח אותך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית