עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אנבור ואחפש את שם החומר זה כנראה משהו לא כל כך מוכראין כזה דבר, אולי הכוונה שלך היא לחומרים משמרים טבעיים כמו E300 שזה בעצם ויטמין סי
אין כזה דבר, אולי הכוונה שלך היא לחומרים משמרים טבעיים כמו E300 שזה בעצם ויטמין סי
מצאתי:בדרך כלל מדובר בחומצה ציטרייט שזה וויטמין C וזה סבבה לגמרי.
במיץ ענבים שמים סולפיטים שזה לא הכי בריא, ויש אנשים אלרגים לזה.
זה נשמע כמו אגדה עורבניתמצאתי:
וורקלור
המידע על הנושא הזה כל כך דל אבל אולי נמצא משהו
חומרים משמרים אף אחד לא מדבר על הוורקלור חומר משמר (גז) שמכניסים אותו בזמן המילוי לבקבוק* והוא מתחבר מולקולרית למיץ החומר עצמו רעיל מאוד (מי ששותה את המיץ מיד אחרי המילוי והוספת הוורקלור מת במקום ) מאחר והוא מתחבר למולקולת המיץ לא מוצאים אותו או את עיקבותיו* ולכן הוא אינו נחשב (בישראל ) חומר משמר* בעולם הנאור הוא אסור לחלוטין במקומות אחרים חיבים להצהיר עליו כחומר משמר* ובישראל חוגגים "ומרעילים את הציבור " ואף אחד לא יודע* כי אין חוק שאוסר על כך יצרני המיץ* מגלגלים עיניים לשמיים מאחר ואין בישראל חוק נגד הורקלור* הרי הם לא עברו על החוק* אנחנו כציבור לא יכולים לדעת שמכניסים את החומר (כי אין חוק שמחיב להצהיר על הוורקלור) .
סיכוי סבירזה נשמע כמו אגדה עורבנית
זה ציטוט תגובה של בחור בשם "אחד שיודע"(ברצינות,זה הכינוי) על מאמר על מיץ תפוזים בעיתון של גלובס.זה נשמע כמו אגדה עורבנית
ראיתי את זה בעוד כמה מקומות אבל לך תדע אם זה אותו אחד או כמה חבר'ה שמריצים צחוקים (במידה ולא מדובר על משהו אמיתי)זה תגובה של בחור בשם "אחד שיודע"(ברצינות,זה הכינוי) על מאמר על מיץ תפוזים בעיתון של גלובס
תשמע אחי ,אתה אחת לשבוע באופן עקבי זורק פה בפורום איזה שטות מטורפת ..אתה חייב להפסיקראיתי את זה בעוד כמה מקומות אבל לך תדע אם זה אותו אחד או כמה חבר'ה שמריצים צחוקים
איך אני יכול לדעת שזה שטות או לא לפני שאני פותח שרשור?תשמע אחי ,אתה אחת לשבוע באופן עקבי זורק פה בפורום איזה שטות מטורפת ..אתה חייב להפסיק
שקריאטין מקריחחוץ מזה איזה שטויות כבר אני זורק פה באופן עקבי
קריאטין מקריחשקריאטין מקריח
שפרופסיה גורם לאיבוד חשק מיני
וזה רק מהזכרון שלי,אם אני אחפש בפרופיל שלך אני אמצא עוד.
בקיצור,מכל הלב,אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה מעלה ציטוט לפה
ואני חתול הגשם..בסדרקריאטין מקריח
לפי 3 מחקרים,פחות מ2% ירגישו אפקט של פגיעה בחשק מיני,למרות שאין באמת סיבה הורמונאלית שזה יקרה.
אז עשו מחקר רביעי,לבדוק למה יש ירידה בחשק,ונתנו לכל הנבדקים פלצבו ואמרו להם שזה עלול לגרום לירידה(בפועל הם לקחו סוכר) ונחש מה קרה? כמו הסטטיסטיקה הישנה והטובה , 2% דיווחו על ירידה בחשק
מה שהחוקרים הסיקו זה שעצם הידיעה על ירידה בליבידו,גורמת לאנשים מסויימים לאבד חשק מיני
הבאתי מספיק ביסוסים לזה שיושבים לי גם הם על המשתמשואני חתול הגשם..בסדר,לילה טוב
אלחנן* ..ואני אשמח גםהבטחתי גם לאלקון)
גם אני אשמח למאמר שאומר שקראיטין מקריח.קריאטין מקריח
האמיתי רופא עור אמר לי (לפני 7 שנים) שחלק מהמשתמשים דיווחו על ירידה ולא "איבוד" של החשק המיני.שפרופסיה גורם לאיבוד חשק מיני
אתה מוזמן לפנות איתו ביחד ל4 מחקרים שפירסמתי בפוסט על זה.האמיתי רופא עור אמר לי (לפני 7 שנים) שחלק מהמשתמשים דיווחו על ירידה ולא "איבוד" של החשק המיני.