הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומר משמר שמוסיפים למיצים טבעיים "100%"

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
הבנתי שיש איזה חומר משמר שמתחבר למולקולות של המיץ. בגלל שהוא בעצם מחובר למולקולות של המיץ לא חייבים לציין אותו כחומר משמר ואין לו אזכור בתוויות.

חומר שמסוכן לבריאות

מישהו יודע עוד על הנושא?

אין כזה דבר, אולי הכוונה שלך היא לחומרים משמרים טבעיים כמו E300 שזה בעצם ויטמין סי

בדרך כלל מדובר בחומצה ציטרייט שזה וויטמין C וזה סבבה לגמרי.
במיץ ענבים שמים סולפיטים שזה לא הכי בריא, ויש אנשים אלרגים לזה.

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר, אולי הכוונה שלך היא לחומרים משמרים טבעיים כמו E300 שזה בעצם ויטמין סי
בדרך כלל מדובר בחומצה ציטרייט שזה וויטמין C וזה סבבה לגמרי.
במיץ ענבים שמים סולפיטים שזה לא הכי בריא, ויש אנשים אלרגים לזה.
מצאתי:

וורקלור

המידע על הנושא הזה כל כך דל אבל אולי נמצא משהו
חומרים משמרים אף אחד לא מדבר על הוורקלור חומר משמר (גז) שמכניסים אותו בזמן המילוי לבקבוק* והוא מתחבר מולקולרית למיץ החומר עצמו רעיל מאוד (מי ששותה את המיץ מיד אחרי המילוי והוספת הוורקלור מת במקום ) מאחר והוא מתחבר למולקולת המיץ לא מוצאים אותו או את עיקבותיו* ולכן הוא אינו נחשב (בישראל ) חומר משמר* בעולם הנאור הוא אסור לחלוטין במקומות אחרים חיבים להצהיר עליו כחומר משמר* ובישראל חוגגים "ומרעילים את הציבור " ואף אחד לא יודע* כי אין חוק שאוסר על כך יצרני המיץ* מגלגלים עיניים לשמיים מאחר ואין בישראל חוק נגד הורקלור* הרי הם לא עברו על החוק* אנחנו כציבור לא יכולים לדעת שמכניסים את החומר (כי אין חוק שמחיב להצהיר על הוורקלור) .

מצאתי:

וורקלור

המידע על הנושא הזה כל כך דל אבל אולי נמצא משהו
חומרים משמרים אף אחד לא מדבר על הוורקלור חומר משמר (גז) שמכניסים אותו בזמן המילוי לבקבוק* והוא מתחבר מולקולרית למיץ החומר עצמו רעיל מאוד (מי ששותה את המיץ מיד אחרי המילוי והוספת הוורקלור מת במקום ) מאחר והוא מתחבר למולקולת המיץ לא מוצאים אותו או את עיקבותיו* ולכן הוא אינו נחשב (בישראל ) חומר משמר* בעולם הנאור הוא אסור לחלוטין במקומות אחרים חיבים להצהיר עליו כחומר משמר* ובישראל חוגגים "ומרעילים את הציבור " ואף אחד לא יודע* כי אין חוק שאוסר על כך יצרני המיץ* מגלגלים עיניים לשמיים מאחר ואין בישראל חוק נגד הורקלור* הרי הם לא עברו על החוק* אנחנו כציבור לא יכולים לדעת שמכניסים את החומר (כי אין חוק שמחיב להצהיר על הוורקלור) .
זה נשמע כמו אגדה עורבנית

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה תגובה של בחור בשם "אחד שיודע"(ברצינות,זה הכינוי) על מאמר על מיץ תפוזים בעיתון של גלובס
ראיתי את זה בעוד כמה מקומות אבל לך תדע אם זה אותו אחד או כמה חבר'ה שמריצים צחוקים (במידה ולא מדובר על משהו אמיתי)

ראיתי את זה בעוד כמה מקומות אבל לך תדע אם זה אותו אחד או כמה חבר'ה שמריצים צחוקים
תשמע אחי ,אתה אחת לשבוע באופן עקבי זורק פה בפורום איזה שטות מטורפת ..אתה חייב להפסיק

• פותח/ת השרשור
תשמע אחי ,אתה אחת לשבוע באופן עקבי זורק פה בפורום איזה שטות מטורפת ..אתה חייב להפסיק
איך אני יכול לדעת שזה שטות או לא לפני שאני פותח שרשור?

לא ידעתי אם זה משהו מוכר או לא לפני שפתחתי

חוץ מזה איזה שטויות כבר אני זורק פה באופן עקבי. אני רוצה דוגמאות ותאריכים

חוץ מזה איזה שטויות כבר אני זורק פה באופן עקבי
שקריאטין מקריח
שפרופסיה גורם לאיבוד חשק מיני
וזה רק מהזכרון שלי,אם אני אחפש בפרופיל שלך אני אמצא עוד.
בקיצור,מכל הלב,אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה מעלה ציטוט לפה

• פותח/ת השרשור
שקריאטין מקריח
שפרופסיה גורם לאיבוד חשק מיני
וזה רק מהזכרון שלי,אם אני אחפש בפרופיל שלך אני אמצא עוד.
בקיצור,מכל הלב,אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה מעלה ציטוט לפה
קריאטין מקריח
פרופסיה גורם לאיבוד חשק מיני

מוזמן ללכת לפורומים ייעודיים לטיפול בהקרחה הם מבינים קצת יותר ממך בנושא

קריאטין מקריח
ואני חתול הגשם..בסדר

הבאתי לך המון מחקרים בשני הנושאים,תבחר במה שבא לך..מה אני אגיד,אני רק אניח כאן הסבר,שכבר הסברתי לך מזמן אבל תקרא עוד פעם.
לפי 3 מחקרים,פחות מ2% ירגישו אפקט של פגיעה בחשק מיני,למרות שאין באמת סיבה הורמונאלית שזה יקרה.
אז עשו מחקר רביעי,לבדוק למה יש ירידה בחשק,ונתנו לכל הנבדקים פלצבו ואמרו להם שזה עלול לגרום לירידה(בפועל הם לקחו סוכר) ונחש מה קרה? כמו הסטטיסטיקה הישנה והטובה , 2% דיווחו על ירידה בחשק

מה שהחוקרים הסיקו זה שעצם הידיעה על ירידה בליבידו,גורמת לאנשים מסויימים לאבד חשק מיני

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואני חתול הגשם..בסדר,לילה טוב
הבאתי מספיק ביסוסים לזה שיושבים לי גם הם על המשתמש

אני יעשה מתישהו שרשור מאוד מרוכז על זה כולל הכל אל תדאג (הבטחתי גם לelchonon)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית