הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לעלות במשקלים

חגחגלגץדךד

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
גובה:160
משקל:52
אני עושה כרגע ab ואני לא מבין מתי לעלות במשקלים וזה תוקע אותי ברמות אז אני נשאר באותה משקל תקופה מאוד ארוכה כמה חזרות/סטים צריך לעשות עד לעלות במשקלים לדוגמה בפולי עליון לגב או לחיצת חזה או לחיצת כתפיים כל כמה זמן לעלות במשקלים

שאלה שקשה לענות עליה, בהתאם לתכנית שלך, תשאף כרגע לעלות משקלים בכל פעם שאתה יכול, בהתאם לכמות חזרות וסטים שיש לך בתכנית.

ממליץ לך לקרוא נראה שיש לך הרבה חומר להשלים

מושגים בסיסיים בתכנון אימונים - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

תתחיל גם לעיין בפורום, ואתה מומלץ לעדכן בתכנית שלך, ובמטרה שלך ונראה אם מתאימה לך..

נערך לאחרונה:
העצה שלי - לאט לאט מבלי להתקרב לכשל.
אם היום אתה עושה:
100X8X3
שבוע הבא תעלה חזרות
שבוע אחרי תוסיף סט
שבוע אחרי תעלה משקל ותחזור ל8X3 וכן הלאה

לאורך שנים, אם תתמיד - תראה שינויים ענקיים.

העצה שלי - לאט לאט מבלי להתקרב לכשל.
אם היום אתה עושה:
100X8X3
שבוע הבא תעלה חזרות
שבוע אחרי תוסיף סט
שבוע אחרי תעלה משקל ותחזור ל8X3 וכן הלאה

לאורך שנים, אם תתמיד - תראה שינויים ענקיים.

הוא בחור ממש צעיר ולפי הידע רק עכשיו התחיל להתאמן, מסכים איתך לגמרי באופן כללי האמת שבתחילה צירפתי את הנעוץ להתקדמות שכתבת.

אבל אחרי זה ראיתי את הנתונים שלו

גובה:160
משקל:52
אני עושה כרגע ab ואני לא מבין מתי לעלות במשקלים וזה תוקע אותי ברמות אז אני נשאר באותה משקל תקופה מאוד ארוכה כמה חזרות/סטים צריך לעשות עד לעלות במשקלים לדוגמה בפולי עליון לגב או לחיצת חזה או לחיצת כתפיים כל כמה זמן לעלות במשקלים
אני במקומך הייתי משלב. למשל פעם בשבוע לעשות כוח 6*3-4 ואז להוריד משקל ולתת עוד איזה 8*3 ובכל שאר הימים נטו היפרטרופיה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית