הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן ואין שינוי

Tkhfd44

מושעה
93
0
נק' מוניטין:
-98
93
0
אני מתאמן בחדר כושר כבר 3 חודשים ואין תוצאות עליתי גם במשקלים
ואני אוכל 3 ארוחות ביום עיקריות מעדן ואגוזים וגם גיינר ואין שינוי בהתחלה הביאו לי תוכנית קטנה על כל הגוף
ואז עוד full body
ועכשיו ab ואני מתאמן חזק משקיע מתאמץ יושן מספיק 8 שעות ביום ואוכל נכון לא חטיפים ולא שטויות תזונה ממש קפדנית
שלא הייתי מתאמן הייתי אוכל שטויות שתייה מתוקה ומאז שהתחלתי הפסקתי עם כל האוכל הזה ושתייה מתוקה
מישהו יכול להגיד לי למה אין שינוי
גם יש לי גוף גרוע גנטיקה לא משהו חשבתי לעשות סייקל אבל הורידו אותי מזה
וזה מאוד מבאס שאני נותן הכל מעצמי ואין שינוי
אולי זה לא המזל שלי להיות שרירי בכל מקרה תודה לעוזרים :/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תענה לשאלות במקום לשבת ולהתבכיין. מנסים להסביר לך שאין שום קשר לגנטיקה אלא כנראה התזונה והאימונים שלך לקויים בחסר. תקנה משקל תזונה ותתחיל לספור קלוריות.
בסדר אבל עדיין אני מתאמן חזק כל אימון מזיע מתאמץ שומר תזונה קפדנית
כלום לא עוזר
תענה לשאלות במקום לשבת ולהתבכיין. מנסים להסביר לך שאין שום קשר לגנטיקה אלא כנראה התזונה והאימונים שלך לקויים בחסר. תקנה משקל תזונה ותתחיל לספור קלוריות.
אני יקנה נראה אם זה יעזור

כלום לא עוזר

אני
כלום לא עוזר

אני יקנה נראה אם זה יעזור

אתה בכלל קורא מה שאנחנו רושמים? איך אתה יודע שהתזונה שלך טובה? מזה שאתה אוכל חזה עוף ואורז? אין לך מושג כמה קלוריות וחלבון אתה מכניס ביום ובנוסף לכל זה גם התוכנית אימונים שלך נראת כמו רשימת מכולת. תקרא את המאמר ששמתי לך..

• פותח/ת השרשור
אני

אתה בכלל קורא מה שאנחנו רושמים? איך אתה יודע שהתזונה שלך טובה? מזה שאתה אוכל חזה עוף ואורז? אין לך מושג כמה קלוריות וחלבון אתה מכניס ביום ובנוסף לכל זה גם התוכנית אימונים שלך נראת כמו רשימת מכולת. תקרא את המאמר ששמתי לך..
בסדר

נשמע כמו טרול
הוא לא טרול.
הוא פשוט אדם שלא מבין בשקל בתזונה ואימונים, ומתאמץ מאוד קשה בדברים הלא נכונים, ומתבאס שלא הולך לו.
@Tkhfd44 זה נשמע כמו שבאת לפרוק את התסכול שלך ואת הרגשות שלך על החוסר הצלחה באימונים, והגוף שאתה לא מרוצה ממנו.
אני בטוח שיש מקומות שמיועדים לכך, אולי משרד של פסיכולוג (בשיא הרצינות).

כאן זה פורום שמחפש לעזור לאנשים שמחפשים את הידע המתאים כדי להתאמן ולהשיג מטרות.

שים לב איך שכולם כאן נתנו לך עיצות מעשיות לבנית תפריט תזונה מתאימה, ודרך לקבל גוף שרירי, והכי חשוב להשיג את המטרות שלך.
אבל פשוט המשכת לשקוע ביאוש שלך, שיש לך בעיה גנטית וגוף מעפן.

כשתהיה מוכן להשקיע, תקרא שוב את התגובות כאן.

• פותח/ת השרשור
הוא לא טרול.
הוא פשוט אדם שלא מבין בשקל בתזונה ואימונים, ומתאמץ מאוד קשה בדברים הלא נכונים, ומתבאס שלא הולך לו.
@Tkhfd44 זה נשמע כמו שבאת לפרוק את התסכול שלך ואת הרגשות שלך על החוסר הצלחה באימונים, והגוף שאתה לא מרוצה ממנו.
אני בטוח שיש מקומות שמיועדים לכך, אולי משרד של פסיכולוג (בשיא הרצינות).

כאן זה פורום שמחפש לעזור לאנשים שמחפשים את הידע המתאים כדי להתאמן ולהשיג מטרות.

שים לב איך שכולם כאן נתנו לך עיצות מעשיות לבנית תפריט תזונה מתאימה, ודרך לקבל גוף שרירי, והכי חשוב להשיג את המטרות שלך.
אבל פשוט המשכת לשקוע ביאוש שלך, שיש לך בעיה גנטית וגוף מעפן.

כשתהיה מוכן להשקיע, תקרא שוב את התגובות כאן.
אבל אני מתאמן אחי ואוכל נכון
הבעיה היא שאין שינוי

אבל אני מתאמן אחי ואוכל נכון
הבעיה היא שאין שינוי
אבל אתה מבין שמסבירים לך שאתה לא אוכל נכון חבר...א-ת-ה ל-א נ-י-ז-ו-ן ב-צ-ו-ר-ה נ-כ-ו-נ-ה. אתה אולי אוכל אוכל בריא וטוב כמו חזה עוף ואורז אבל השאלה היא האם אתה סופר את מה שאתה אוכל? מגיע לערכים שלך? יודע כמה קלוריות חלבון פחמימה ושומן אתה צריך לצרוך ביום ואכן צורך את זה?

• פותח/ת השרשור
אבל אתה מבין שמסבירים לך שאתה לא אוכל נכון חבר...א-ת-ה ל-א נ-י-ז-ו-ן ב-צ-ו-ר-ה נ-כ-ו-נ-ה. אתה אולי אוכל אוכל בריא וטוב כמו חזה עוף ואורז אבל השאלה היא האם אתה סופר את מה שאתה אוכל? מגיע לערכים שלך? יודע כמה קלוריות חלבון פחמימה ושומן אתה צריך לצרוך ביום ואכן צורך את זה?
כן אחי אני שותה גם גיינר 300 גרם ביום רק זה הגיינר 1200 ומשהו קלוריות
ואיזה 50 גרם חלבון וגם אני אוכל שלוש ארוחות כמו שאמרתי 2 סטייק עם אורז או חזה עוף אם אורז והארוחה שלישית חביתה 3 ביצים וטונה

נערך לאחרונה:
כן אחי אני שותה גם גיינר 300 גרם ביום רק זה הגיינר 1200 ומשהו קלוריות
ואיזה 50 גרם חלבון וגם אני אוכל שלוש ארוחות כמו שאמרתי 2 סטייק עם אורז או חזה עוף אם אורז והארוחה שלישית חביתה 3 ביצים וטונה
עזוב מה אתה אוכל , מה הערכים היומיים שלך?

דקסטר ג׳קסון הגדול אמר את זה בעצמו הכי ברור שיש. לא גדל? תאכל עוד. עדיין לא גדל? תאכל עוד. יש מצב שעדיין לא גדלת? נחש מה? (תאכל עוד).

אין פה תורה מסיני. מי שלא עולה במשקל לא אוכל מספיק. כל עוד תתאמן, תאכל הרבה חלבון ובסך הכל במאזן קלורי חיובי אתה תעלה במשקל ובשריר. איך וכמה זה כבר המיקרו שבתוך המאקרו.

אני חושב שאתה פשוט לא מאתגר את עצמך מספיק .
אני התחלתי עם מוט ריק במכון שבקושי הצלחתי להרים
ותוך 3 חודשים היתי עם 30 קילו בנץבכל צד כבר
וזה כי אכלתי נכון והתאמנתי עם מאמן אישי שדרבן אותי להעלות משקל בכל אימון ולא להתייאש גם בימים קשים שלא מצליחים להרים .

תרים כבד יותר , תאכל טוב , והתהליך הוא ארוך
3 חודשים זה כלום , זה זמן לא מספיק כדי לפתח שום מסת שריר לבן אדם שאין לו בכלל מסת שריר .
בזמן הזה השרירים רק לומדים לעבוד ולהרים תמשקלים , מה שעובד זה המערכת עצבים שמייעלת את עצמה , ורק שהיא לא יכולה יותר היא תאותת לגוף לבנות שריר .
הגוף שלנו הוא לא אוהב שריר , הוא מעדיף שומן מסבות הישרדותיות , לכן אם לא תאתגר אותו מספיק הוא לא יגדל .
בתור מתאמן מתחיל , מספיק לך להיות בפלוס קטן של 200 קלוריות כדי להעלות משקלים ולהעלות גם שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית