הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Zercher Harness לפורנט סקוואט

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36

אני מעוניין להזמין את המוצר שנראה בסרטון שהעלתי,לדעתי האביזר המושלם עבור פרונט סקוואט,סוף כל סוף יהיה ניתן להתרכז בביצוע הסקוואט עצמו ולא בכל הדברים הנלווים לסקוואט כגון העומס על מפרק כף היד זווית המרפקים ומיקום המוט.
מה דעתכם על המוצר?

קצת מיותר כשיש לך אופציות אחרות טובות יותר.
יש לך כמובן אופציות זולות, למשל לקשור רצועות למוט ולהשתמש בהן בתור ידיות.
תכלס גם במחיר של השטות הזאת אתה יכול לקנות מוט SSB, שייתן לך לעשות סקוואט נוח יחסית עם אותו אפקט

נראה פצצה.
אני לא רואה סיבה לקחת את זה ולוותר על הסקוואטים הרגילים שלנו.
אבל למי שמחפש את היצירתיות שבדבר, ומחפש לוותר על עבודת כתפיים וזרועות זה מעולה לדעתי.

נראה פצצה.
אני לא רואה סיבה לקחת את זה ולוותר על הסקוואטים הרגילים שלנו.
אבל למי שמחפש את היצירתיות שבדבר, ומחפש לוותר על עבודת כתפיים וזרועות זה מעולה לדעתי.
תבדוק מחירים לדבר הזה, זה עולה כמו מוטות מיוחדים שנותנים לך את אותו הדבר ובלי כל הטרחה.
אם אתה בעל מכון זה סבבה להשקיע את הסכומים האלה על גימיקים, לאדם פרטי זה פשוט מיותר

תבדוק מחירים לדבר הזה, זה עולה כמו מוטות מיוחדים שנותנים לך את אותו הדבר ובלי כל הטרחה.
אם אתה בעל מכון זה סבבה להשקיע את הסכומים האלה על גימיקים, לאדם פרטי זה פשוט מיותר
המחיר לא נראה כזה רע https://www.amazon.com/Getstrength-Front-Squat-Zercher-Harness/dp/B00B7QS7D8.
אם כי לא הייתי משלם עליו שקל, כי אני מעדיף שהזרועות והכתפיים יסעיו בתרגילים הקדמיים של סקוואט.

אבל זה לא נותן לך את הזלצ'אר, ואפילו לא את הפרונט.
זה מוט ששם את המשקל בין הפרונט להיי באר, השתמשתי בו.
SSB נותן לך אפקט כמעט זהה לפרונט, הוא שם את המשקל לפניך.
לגבי הזרקר, מעט מאוד משתמשים בו באמת, והאפליקציות שלו למתאמן הממוצע לרוב הן די נמוכות, לפחות הרבה פחות מתרגילים משמעותית קלים יותר לביצוע

גם בו אני לא רואה צורך אישי.
גם אני לא, אבל אם אתה מתכוון לשים כסף, הייתי שם אותו על המוט ולא על המתקן הזה, שגם משמעותית פחות בטוח.
זה למה אני תומך בפתרונות זולים ומאולתרים, או להשקיע את הכסף במקום הנכון

SSB נותן לך אפקט כמעט זהה לפרונט, הוא שם את המשקל לפניך.
השתמשת בו?
כי כשאני השתמשתי בו, הוא היה פחות קדימה מפרונט.
גם אני לא, אבל אם אתה מתכוון לשים כסף, הייתי שם אותו על המוט ולא על המתקן הזה, שגם משמעותית פחות בטוח.
זה בהחלט נראה מסוכן. אני הייתי מפחד שהמוט יחליק.

השתמשת בו?
כי כשאני השתמשתי בו, הוא היה פחות קדימה מפרונט.
אישית לא, אבל אני מכיר את התפקוד שלו. מוט טוב אמור לשים את המשקל פחות או יותר באותו מקום כמו הפרונט, אולי רק יותר נמוך
תראה למשל את הסרטון בעמוד ששלחתי

תראה בסרטון איך הישבן שלו יוצא, זה לא יכול לקרות בפרונט.
נכון, זה אחד היתרונות ב-SSB, אתה יכול לשים את הדגש על הארבע ראשי באותה צורה בערך, אבל בלי הצורך לאזן את המוט בצורה מיוחדת.
תכלס כמעט תמיד הגורם המגביל בפרונט יהיה היכולת להחזיק את המוט בלי קריסה של הגב העליון, ולא הכוח ברגליים

נכון, זה אחד היתרונות ב-SSB, אתה יכול לשים את הדגש על הארבע ראשי באותה צורה בערך, אבל בלי הצורך לאזן את המוט בצורה מיוחדת.
תכלס כמעט תמיד הגורם המגביל בפרונט יהיה היכולת להחזיק את המוט בלי קריסה של הגב העליון, ולא הכוח ברגליים
וזה לדעתי חלק מהעבודה של הפרונט שאני לא רוצה לוותר עליו.
אבל איך שבא לך.

וזה לדעתי חלק מהעבודה של הפרונט שאני לא רוצה לוותר עליו.
אבל איך שבא לך.
זה הכל שאלה של מטרה.
למשל כשאני נותן למישהו פרונט זה בגלל שאני מעדיף לתת לו ווריאציה שמורידה עומס מערכתי, אבל משאירה עומס גבוה על הרגליים. SSB עוזר להוריד את העומס המערכתי, ע"י זה שהתפקיד של הגב בהרמה נהיה נמוך יותר.
בנוסף SSB דומה יותר בתנועה שלו לסקוואט רגיל, אז ההמרה תהיה טובה יותר לסקוואט רגיל

• פותח/ת השרשור
קצת מיותר כשיש לך אופציות אחרות טובות יותר.
יש לך כמובן אופציות זולות, למשל לקשור רצועות למוט ולהשתמש בהן בתור ידיות.
תכלס גם במחיר של השטות הזאת אתה יכול לקנות מוט SSB, שייתן לך לעשות סקוואט נוח יחסית עם אותו אפקט
המחיר של המוצר בסביבות ה800 שקלים,לגבי העניין הכספי זה הכל עניין של סדר עדיפויות,ההנאה שאוכל להפיק מהשימוש במוצר הזה שווה לי את הסכום אשר עלי להוציא עליו,יצא לי לעשות שיעורי בית על המוצר ולצפות בעשרות סרטונים שהם המוצר נמצא בשימוש והוא נראה בטיחותי לחלוטין,יעיל ופשוט לשימוש,כרגע אני מבצע פרונט סקוואט בעזרת טכניקה של פווארליפטינג,התרגיל מתבצע בצורה טובה אך את מירב המאמצים אני מקדיש בישום כל הדגשים כגון זווית המרפקים מיקום המוט ואחיזתו שמכבידה מאוד על מפרק כף היד וכתוצאה מכך אני יוצא עם תחושה שהעיסוק בישום הדגשים לאחיזה נכונה נהפך למעמסה ומורכב בהרבה מביצוע הכריעה בפורנט סקוואט,אז זה יהיה נהדר בעיני לנטרל את כל עניין האחיזה ולהתרכז אך ורק בכריעה בעזרת המוצר אותו הצגתי.
ותראה מה אתה משיג באותו מחיר:
Riot Olympic Safety Squat Bar - Natural Angle Handle
המוט הזה קיים במכון בו אני נמצא,והוא די נפוץ ונמצא ברוב מכוני הכושר

המחיר של המוצר בסביבות ה800 שקלים,לגבי העניין הכספי זה הכל עניין של סדר עדיפויות,ההנאה שאוכל להפיק מהשימוש במוצר הזה שווה לי את הסכום אשר עלי להוציא עליו,יצא לי לעשות שיעורי בית על המוצר ולצפות בעשרות סרטונים שהם המוצר נמצא בשימוש והוא נראה בטיחותי לחלוטין,יעיל ופשוט לשימוש,כרגע אני מבצע פרונט סקוואט בעזרת טכניקה של פווארליפטינג,התרגיל מתבצע בצורה טובה אך את מירב המאמצים אני מקדיש בישום כל הדגשים כגון זווית המרפקים מיקום המוט ואחיזתו שמכבידה מאוד על מפרק כף היד וכתוצאה מכך אני יוצא עם תחושה שהעיסוק בישום הדגשים לאחיזה נכונה נהפך למעמסה ומורכב בהרבה מביצוע הכריעה בפורנט סקוואט,אז זה יהיה נהדר בעיני לנטרל את כל עניין האחיזה ולהתרכז אך ורק בכריעה בעזרת המוצר אותו הצגתי.

איפה אתה מתאמן?
אני רוצה לבוא להשתמש בזה כשתקנה את זה.

תראה זה שאלה של מחיר מול תועלת ומול אלטרנטיבות. אם שקלת את כל אלה ועדיין החלטת ללכת על זה אז סבבה, תהנה.
אני רק אומר שאם אני הייתי צריך לקבל את ההחלטה הזאת לא הייתי קונה את זה

לגבי SSB ופרונט סקוואט: 3:30
אבל בכלל, SSB שבנוי נכון לוקח את המשקל מעט קדימה ככה שהוא מדמה בצורה מאוד טובה פרונט סקוואט.
רק שבמכונים בארץ לא יצא לי לראות SSB טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית