הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם כדאי לי להתחיל ss

מתאמן נחוש

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
גיל 14
גובה 161
משקל 52
היי אני מתאמן מתחיל בערך 5 חודש מתאמן אבל רק חודשיים וחצי בערך מתמיד לקבוע המדריכים במכון מייאשים אותי כבר בקטע של על הפעם הראשונה נתנו לי fbw עם 50+ סטים(בגלל זה גם היה לי קשה להתמיד)
אז פשוט אחרי זה שזה היה מפוצץ מדיי בשבילי להתחלה עשיתי ab שלקחתי מקילוגרם אם צריך אוסיף את זה לכאן אני עושה את זה חודשיים בערך ולא כל-כך מרגיש שאני מתקדם חוץ מבנץ
עכשיו אני בדילמה אם להתחיל לעשות ss בגלל שאני עוד צעיר ואני מפחד ומהדדליפט כי אמרו לי הרבה שזה יכול לפגוע לי בגדילה וגם מהפאוורקלין שאני מחליף אותו במתח
אז ככה אני לא יודע אם לעשות את הab או לעשות ss וגם לא הבנתי מההקצב התקדמות שצריך התרגילים בss בשבילי לא כל-כך מצאתי משהו במאמר של קילוגרם..

אני לא כל כך מבין את זה שאומרים שאם אתה רוצה לעשות ss אתה חייב טכניקה טובה, כאילו זה לא רלוונטי לכל שאר תוכניות הכוח.
אם אתה רוצה להיות חזק אתה בכל מקרה חייב לשלוט בטכניקה, לא משנה איך אתה מתכנן את האימונים.
בתוכנית הזאת חייבים יותר טכניקה כי אין עבודת טכניקה ספציפית כמו בהרבה תוכניות מתחילים, או אימונים קלים שבהם יש יותר זמן לעבוד על טכניקה בצורה רגועה יותר. בגלל הצורך להתקדם כל פעם, צריך לוודא שהטכניקה לא תתדרדר

היא באמת רחוקה מאידאלית לגדילה, אבל לטעון שבכלל אי אפשר לגדול ממנה זה יהיה הגזמה
גם אפשר לגדול מרק מכונות (ולמען האמת יותר טוב אפילו)
כבר ענית לעצמך חצי תשובה אז רק הוסיף שהיא תורמת רק לסקוואט (ועל הדרך דד גם אבל בעיקר סקוואט) וזהו מפקירה לגמרה פלג גוף עליון
ברגע שאתה משנה אותה זה כבר לא SS
מה שכן הייתי משנה מעט, שזה לעשות גם בנצ' וגם פרס באותו האימון, בלי להחליף ביניהם

עכשיו נראה שכולם שונאים את התוכנית הזאת משום מה
לא חושב ששונאים, או מזלזלים. יש המון מה ללמוד ממנו ומהשיטות שלו. הוא פשוט מעורר התנגדות בגלל הגישה שלו כלפי עצמו: הוא מין "יודע את כל האמת המוחלטת והיחידה" כזה. זה מושך אש (ובצדק).

לא חושב ששונאים, או מזלזלים. יש המון מה ללמוד ממנו ומהשיטות שלו. הוא פשוט מעורר התנגדות בגלל הגישה שלו כלפי עצמו: הוא מין "יודע את כל האמת המוחלטת והיחידה" כזה. זה מושך אש (ובצדק).
בעיקר כי הוא טמבל והוא טועה אני לא חושב שמישהו שונא אותו אבל אכן מזלזלים (אכן יש מה ללמוד ממנו אבל יותר מידי טעויות שזה מקשה על כל מתחיל)

בעיקר כי הוא טמבל והוא טועה אני לא חושב שמישהו שונא אותו אבל אכן מזלזלים (אכן יש מה ללמוד ממנו אבל יותר מידי טעויות שזה מקשה על כל מתחיל)
אתה רואה, עכשיו כשהסברת יפה הבנתי שאתה צודק.

גם אפשר לגדול מרק מכונות (ולמען האמת יותר טוב אפילו)
מסכים איתך, אבל כשהמטרה העיקרית שלך היא לא לגדול, אלא רק לגדול כתוצר לוואי של התחזקות, אז התוכנית יכולה להיות סבבה.

כבר ענית לעצמך חצי תשובה אז רק הוסיף שהיא תורמת רק לסקוואט (ועל הדרך דד גם אבל בעיקר סקוואט) וזהו מפקירה לגמרה פלג גוף עליון
ברגע שאתה משנה אותה זה כבר לא SS
ל-SS יש יותר מדרך אחת לבצע אותה מהסיבה הפשוטה שהתוכנית מתבססת על עקרונות מסויימים, ואפשר טיפה להתעסק עם התוכנית אם אתה שומר על העקרונות שלה.
למשל לעשות את השינוי שאני טוען לא מפריע לעקרונות הבסיס של התוכנית.
אני לא טוען שהיא התוכנית המושלמת למטרה של הבחור, אבל לרמת הידע שלו, לרמת היכולות שלו, ולמטרות שלו, היא יושבת בתוך טווח האופציות האפשריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית