הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הדדליפט - גרסת המאמנים

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
ספר נחמד על הדדליפט שנכתב ע"י בחור בשם נתנאל.

הגרסה הראשונה היא בעברית, השנייה באנגלית.

קבצים מצורפים

• The Deadlift - Hebrew Edition.pdf
    16.7 MB · צפיות: 1,403
  • The Deadlift - English Edition.pdf
    16.8 MB · צפיות: 241
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מרפרוף קצר עושה רושם שהספר מקצועי ומאוד אינפורמטיבי, הרבה ריספקט לבחור, זאת חתיכת השקעה שם. לא נראה לי גם שיצא עד היום ספר בעברית על דדליפט, בטח לא כזה מקיף עם 150 עמודים.

באמת? מי אתה? ואיך זה שאנחנו לא יודעים מי אתה, אנחנו מכירים כל מי שעושה שם סקוואט מלא...

כן אני עושה סקוואט מלא, אני כרגע בהפסקה קצרה מאימונים אבל אני מקווה לחזור אחרי החופש (תקעו לנו מלא מבחנים ואני כל היום לומד).

אם תראה מישהו בן 17 שעושה סקוואטים מלאים בראק יש מצב שזה אני, אף פעם לא ראיתי מישהו אחר משתמש בו חחחחח.

כן אני עושה סקוואט מלא, אני כרגע בהפסקה קצרה מאימונים אבל אני מקווה לחזור אחרי החופש (תקעו לנו מלא מבחנים ואני כל היום לומד).

אם תראה מישהו בן 17 שעושה סקוואטים מלאים בראק יש מצב שזה אני, אף פעם לא ראיתי מישהו אחר משתמש בו חחחחח.
כשהתאמנתי איתם, היינו מתאמנים בדר"כ בין 18 ל21

ספר נחמד מאוד,בהתחלה אני רואה גירסת המאמנים אני נילחץ בקטע שהוא אומר שיש כאלה שאומרים שהתרגיל הוא תועלת ויש כאלה שאומרים שלא ישר נילחצתי יואו עכשיו צריך לקרוא את השטויות שלו שזה פוגע בתחת וכו בסוף לא,נמשיך לקרוא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית