מידע הדדליפט - גרסת המאמנים

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
ספר נחמד על הדדליפט שנכתב ע"י בחור בשם נתנאל.

הגרסה הראשונה היא בעברית, השנייה באנגלית.

קבצים מצורפים

• The Deadlift - Hebrew Edition.pdf
    16.7 MB · צפיות: 1,403
  • The Deadlift - English Edition.pdf
    16.8 MB · צפיות: 241
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצויינת שם החשיבות הרבה מאוד של סיבוב האגן לבפנים ואיך מזהים את זה לפי עצמות האגן לא הבנתי איך אני מגיע למצב שבו האגן מסובב לבפנים, ואיך אני מזהה אם עשיתי את זה נכון ע"י המיקום של עצמות האגן?

מצויינת שם החשיבות הרבה מאוד של סיבוב האגן לבפנים ואיך מזהים את זה לפי עצמות האגן לא הבנתי איך אני מגיע למצב שבו האגן מסובב לבפנים, ואיך אני מזהה אם עשיתי את זה נכון ע"י המיקום של עצמות האגן?

סיבוב אגן לאחור יתבטא באובדן המתח בשרשרת תנועתית אחורית שזה למעשה המסטרינגס וגלוטאלס +אובדן המתח בזוקפי הגב הלומבאריים (השטחת הלורדוזה ו\או כפיפה בעמ"ש תחתון)

סיבוב אגן לאחור יתבטא באובדן המתח בשרשרת תנועתית אחורית שזה למעשה המסטרינגס וגלוטאלס +אובדן המתח בזוקפי הגב הלומבאריים (השטחת הלורדוזה ו\או כפיפה בעמ"ש תחתון)

אבל מה זאת אומרת סיבוב אגן לאחור/ לבפנים? יש איזה סרטון או משהו? איפה זה אחור איפה זה בפנים מה זה הסיבוב הזה, לא פשוט צריכים להוציא אותו החוצה ו"לעלות" אותו למעלה בשביל קשת בגב תחתון?

בספר הם אומרים ש90 אחוז בכלל לא מסוגלים מכל מיני סיבות להתחיל בדדליפט מהרצפה וגם אז לרובם יהיה עדיף סומו דדליפט, האם זה נכון(למתחיל) שעד שמפתחים גמישות מספקת , וזה לא שיש לי גמישות מחורבנת(אני מגיע למוט בלי קשת, אבל זה לא נוח)
באמת עדיף לעשות סומו?

כל כך נכון...
"גם אני, כמאמן צעיר, האמנתי
שמקור כל הרוע בחדרי כושר נובע מתרגלים אלה לכן מאוד הופעתי כאשר שוחחתי אם אחד
מ"קהילת הדדליפטרים" בחדר כושר שלי [אצלנו בארץ מדובר בקהילה נרדפת שסובלת מהצקות
של מדריכים ומהערות מתאמנים שבטוחים שהם המציאו את ע"ש]"

אני מנסה להוריד \ לשמור את המסמך ולא מצליח. מישהו יכול לעלות את הגירסת PDF לאיזה שהוא מקום להורדה? תודה מראש זה יעזור לי מאוד!.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית