הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לממתקים וסוכר בלמידה

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
היי, אני כרגע לומד להשלמת בגרות במתמ ופסיכו ואני מוצא את עצמי צריך לאכול הרבה חטיפים קטנים בזמן הלמידה בשביל לשמור על רמות סוכר בגוף ולהצליח להתרכז במה שאני לומד ואני מרגיש שזה הרבה יותר סוכר ממה שהייתי שמח להכניס לגוף שלי ביום ואני לא רוצה להתחיל לחשוב בכלל מה יהיה בתואר.
חשבתי על להחליף למקור טבעי לפחות כמו תאנים ובננות אבל רציתי לשמוע בעצתכם אולי יש משהו יותר טוב ויציב(עם עדיפות לכמה שפחות קלוריות) בשביל לא לקבל צניחות סוכר בזמן הלמידה(לומד משהו כמו 3 4 שעות ביום עם הפסקות קטנות בין לבין לאוויר)

נשמע לי יותר הגיוני להשתמש בקפאין (קפה, כדורי קפאין) ככה תשמור על ערנות לאורך זמן במקום לאכול סוכרים פשוטים שכל פעם תצטרך מהם עוד ועוד.

פשוט תאכל אוכל רגיל. למדתי הרבה שנים לימודים אקדמיים וקורסים אחרים ומעולם לא הסתמכתי על סוכר פשוט כדלק ללימודים. תישן טוב, תאכל מזונות מזינים, תשתה מספיק מים, תעשה ספורט, קח הפסקה של 5-10 דקות כל שעה לאוויר ויהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
פשוט תאכל אוכל רגיל. למדתי הרבה שנים לימודים אקדמיים וקורסים אחרים ומעולם לא הסתמכתי על סוכר פשוט כדלק ללימודים. תישן טוב, תאכל מזונות מזינים, תשתה מספיק מים, תעשה ספורט, קח הפסקה של 5-10 דקות כל שעה לאוויר ויהיה בסדר.
הבנתי תודה, יכול להיות שזה עניין של הסחות דעת יותר אז
נשמע לי יותר הגיוני להשתמש בקפאין (קפה, כדורי קפאין) ככה תשמור על ערנות לאורך זמן במקום לאכול סוכרים פשוטים שכל פעם תצטרך מהם עוד ועוד.
אני שותה תוך כדי קפה ותה שחור עם סוכרזית אז לא נראה לי זה עניין של ערנות יותר נפילות סוכר
נשמע לי יותר הגיוני רטלין
לא מת על הרעיון במיוחד שאין לי באמת כל כך בעיות קשב וריכוז, התחלתי לאחרונה לקחת מחבר כדורים של 30mg אטנט ומחלק ל2 ולוקח חצי יומיים לפני המבחן והחצי השני ביום המבחן, יותר מזה אני לא מוכן להכניס לגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית