עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה בידיוק רעל בסוכר?אם אתה רוצה קיק של סוכר לא מקנים ולא סינטטי לאוכל או לשתייה שלך תאכל תמרים במקום סוכר לבן, או תוסיף לשייקים סילאן
למה להכניס לגוף רעל כמו תחליפי סוכר או בכלל סוכר...
שיט כל החיים עבדו עלינו וסוכר זה בעצם ציאניד?אם אתה רוצה קיק של סוכר לא מקנים ולא סינטטי לאוכל או לשתייה שלך תאכל תמרים במקום סוכר לבן, או תוסיף לשייקים סילאן
למה להכניס לגוף רעל כמו תחליפי סוכר או בכלל סוכר...
שיט כל החיים עבדו עלינו וסוכר זה בעצם ציאניד?
חאלס עם השטויות מה אנחנו ב2010 שסוכר זה מסוכן
תגידו לי אתם אמיתיים כאן ?! באיזה עולם אתם חיים שאתם לא יודעים שסוכר הוא גורם מספר 1 למחלות קשות בעולם שלנו... מי אבל מי ובאיזה סרט חושב שלצרוך סוכר (ממתקים, קוקה קולה, שוקולד חלב, סוכר לבן) חושב שזה בריא בדיוק ??
אני בהלם שיש כאן אנשים שמשקיעים שעות כל יום לספור חלבונים ולחשב קלוריות אבל אין להם מושג שסוכר הורג...
וואלה מצטער להיות זה שמבשר לכם שלאכול מאכלים עם סוכר לבן זה ממש רעל כן.. לכו תשאלו כל דיאטן קליני או רופא
אלוהים ...מאיפה אתם באים באיזה פלנטה מקבילה גדלתם שאתם כותבים שסוכר זה לא מסוכן חחחחח
זה שאתה מקשיב לכל הפגרים שכותבים את השטויות האלה בלי להתייחס לצריכה גבוהה מאוד, זה בעיה שלך.תגידו לי אתם אמיתיים כאן ?! באיזה עולם אתם חיים שאתם לא יודעים שסוכר הוא גורם מספר 1 למחלות קשות בעולם שלנו... מי אבל מי ובאיזה סרט חושב שלצרוך סוכר (ממתקים, קוקה קולה, שוקולד חלב, סוכר לבן) חושב שזה בריא בדיוק ??
אני בהלם שיש כאן אנשים שמשקיעים שעות כל יום לספור חלבונים ולחשב קלוריות אבל אין להם מושג שסוכר הורג...
וואלה מצטער להיות זה שמבשר לכם שלאכול מאכלים עם סוכר לבן זה ממש רעל כן.. לכו תשאלו כל דיאטן קליני או רופא
אלוהים ...מאיפה אתם באים באיזה פלנטה מקבילה גדלתם שאתם כותבים שסוכר זה לא מסוכן חחחחח
גם רעל טהור בצריכה קטנה לא תסב נזק.סוכר בצריכה הגיונית לאדם בריא לא יסב שוב נזק
אתה גם לא אוכל מלח? לא צורך קפאין? למה אתה עוצר רק בסוכר?
נראה שחווית דברים לא נעימים בכלל.זה שאתה מקשיב לכל הפגרים שכותבים את השטויות האלה בלי להתייחס לצריכה גבוהה מאוד, זה בעיה שלך.
רובנו לפחות יודעים שסוכר וממתיקים לא רעל.
כל דיאטן קליני וכל רופא? לא חסר שראיתי הרבה שאין לך מושג מהחיים שלהם.
הייתי אצל דיאטנית קלינית וכן, לא היה לה מושג מהחיים שלה. נתנה לי תפריט לחיטוב בגירעון של אלף קלוריות בערך.
ההבדל בין לעשן סיגריה אחת ביום לבין לאכול מקופלת אחת ביום הוא שמיים וארץ.גם רעל טהור בצריכה קטנה לא תסב נזק.
לא אמרתי שסוכר זה בריא או בעל ערך תזונתי כלשהו. אמרתי ש סוכר =\ רעלאני לא חושב שסוכר זה רעל, אבל אם צריכה מרובה שלה דלקתית, מקפיצה אינסולין, בקלות חורגים בקלוריות, ריקה מערך תזונתי נוסף, היא לא בריאה
סוכר הופך ל"רעל" ברגע שהצריכה שלו גבוהה מידי. סוכר בצריכה הגיונית לאדם בריא לא יסב שוב נזק
אתה גם לא אוכל מלח? לא צורך קפאין? למה אתה עוצר רק בסוכר?
מה שכן אפשר להגיד זה שהיום באוכל תעשייתי מוסיפים כמויות מפגרות של סוכר ולכן זה גורם מוביל למוות אצל שמנים עצלנים שאוכלים 5 פעמים ביום קורנפלקס.
ההבדל בין לעשן סיגריה אחת ביום לבין לאכול מקופלת אחת ביום הוא שמיים וארץ.
למה אתה כזה קיצוני נגד סיגריות אבל לא נגד הדברים שמקובלים חברתית?השורה התחתונה היא שסוכר זה כיף. בן אדם שיודע לשים לעצמו גבולות ומכיר את ההשלכות של לא לשים גבולות - סוכר לא יסב לו נזק.כך גם קפאין, אלכוהול, נטפליקס, מין וכו'.
יש הרבה מחקרים סותרים, מאוד קשה להסתמך על אף מחקר.חברים יקרים לפורום
חלק מכם כנראה מנותקים לגמרי מהמציאות
סוכר לבן הוא רעל בכל מובן שהוא. המחקרים של ה20 שנים האחרונות אומרים ומזהירים לא לצרוך סוכר לבן בכלל! ולא "בצריכה הגיונית" (מה זה אומר בכלל??) כל צריכה של סוכר לבן עושה נזק לגוף כי הגוף לא צריך סוכר לבן ...
יותר בכיוון שנות ה70.המחשבה שסוכר לבן הוא "לא מסוכן" היא דווקא חשיבה מיושנת של שנות ה90' בזמן שחברות המזון המהיר העולמיות ניסו לשכנע את כולם לצרוך יותר מהאוכל שלהם
אתה נשמע כמו אדם חכם, אני אמנם בדעה שלך, אבל אולי תרצה לקרוא דעות הפוכות גםמי שרוצה לקרוא על סוכר לבן יכול לפתוח גוגל ולהבין מה זה,
לאדם בריא מנת אלכוהול אחת לא תגרום לשום נזק, יש האומרים אפילו תועלת מסויימת, לעומת סיגריה אחת שתביא לנזק. לכן הדוגמא.למה אתה כזה קיצוני נגד סיגריות אבל לא נגד הדברים שמקובלים חברתית?
אלכוהול בדומה לסיגריות כנראה לא תגרום נזק בכמויות קטנות, אך כן תגרום נזק רציני אפילו בכמויות גדולות.
א. common senseמאיפה לך שמקופלת אחת ביום בטוחה יותר מסיגריה אחת ביום?
אתה מוזמן לנסות ולחזור עם רשמים בעוד חצי שנה.אם רוב האוויר שאני נושם "רגיל", מה הבעיה בסיגריה אחת ביום?
לא להבין למה אני לא מגונן על כמויות קטנות של סיגריות אבל על כמויות קטנות של סוכר כן, גורם לי לרצות להפסיק את הדיון הזה כאן.אבל המעניין הוא שעל סיגריות אתה לא מגונן בכמויות קטנות
סיגריה אחת תביא נזק?לאדם בריא מנת אלכוהול אחת לא תגרום לשום נזק, יש האומרים אפילו תועלת מסויימת, לעומת סיגריה אחת שתביא לנזק. לכן הדוגמא.
Common sense don't make any senseא. common sense
ב. כל ארגוני הבריאות "מאשרים" מנת סוכר יומית X כחלק מהסך הקלורי היומי. מעישון על כל סוגיו ארגוני הבריאות ממליצים בתוקף להמנע.
זה פוליטיקה.בסוף את בתי החולים ממלאים גם מעשנים וגם שמנים. אבל הסיבה שעל אריזת סוכר אין כיתוב אזהרה עם תמונה כמו על חפיסת סיגריות היא שבסיגריות אין מושג כזה מינון בטוח או גבול הטעם הטוב. בסוכר לעומת זאת - יש
למה? אתה לא פתוח לדיון עם אנשים שלא חושבים כמוך?לא להבין למה אני לא מגונן על כמויות קטנות של סיגריות אבל על כמויות קטנות של סוכר כן, גורם לי לרצות להפסיק את הדיון הזה כאן.
לא בדיוק מזיז לי העניין הזה כי זה עזר לי להתחיל משהו.נראה שחווית דברים לא נעימים בכלל.
בכל אופן, זה לא נראה לי המטרה של כותב התגובה לעלות את הצלקות שלך.
מאמין לך שזה לא מזיז לך, לי הקורא היה נראה שמאוד מזיז לך. אולי משהו בניסוח.לא בדיוק מזיז לי העניין הזה כי זה עזר לי להתחיל משהו.
בכל אופן, לכתוב כאן דברים כאלה זה מפגר.
זה הכל.