הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגידו יש תחליף לסוכר ?

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
מה התחליף הכי טוב לסוכר ?
שיהיה בערך באותה המתיקות
ויהיה הכי בריא מבחינת הערך הגליקמי הגבוה שיש לסוכר..

אם אתה רוצה קיק של סוכר לא מקנים ולא סינטטי לאוכל או לשתייה שלך תאכל תמרים במקום סוכר לבן, או תוסיף לשייקים סילאן

למה להכניס לגוף רעל כמו תחליפי סוכר או בכלל סוכר...

אם אתה רוצה קיק של סוכר לא מקנים ולא סינטטי לאוכל או לשתייה שלך תאכל תמרים במקום סוכר לבן, או תוסיף לשייקים סילאן

מה בידיוק רעל בסוכר?

שיט כל החיים עבדו עלינו וסוכר זה בעצם ציאניד?
חאלס עם השטויות מה אנחנו ב2010 שסוכר זה מסוכן

יש הבדל בין סוכר... לצריכת סוכר עודפת.
הסתכלת פעם על הילדים ברחוב שנראים ככה ?
9755e43d104b1f37284accf7606f6589.jpg

שיט כל החיים עבדו עלינו וסוכר זה בעצם ציאניד?
חאלס עם השטויות מה אנחנו ב2010 שסוכר זה מסוכן

תגידו לי אתם אמיתיים כאן ?! באיזה עולם אתם חיים שאתם לא יודעים שסוכר הוא גורם מספר 1 למחלות קשות בעולם שלנו... מי אבל מי ובאיזה סרט חושב שלצרוך סוכר (ממתקים, קוקה קולה, שוקולד חלב, סוכר לבן) חושב שזה בריא בדיוק ??

אני בהלם שיש כאן אנשים שמשקיעים שעות כל יום לספור חלבונים ולחשב קלוריות אבל אין להם מושג שסוכר הורג...
וואלה מצטער להיות זה שמבשר לכם שלאכול מאכלים עם סוכר לבן זה ממש רעל כן.. לכו תשאלו כל דיאטן קליני או רופא
אלוהים ...מאיפה אתם באים באיזה פלנטה מקבילה גדלתם שאתם כותבים שסוכר זה לא מסוכן חחחחח

תגידו לי אתם אמיתיים כאן ?! באיזה עולם אתם חיים שאתם לא יודעים שסוכר הוא גורם מספר 1 למחלות קשות בעולם שלנו... מי אבל מי ובאיזה סרט חושב שלצרוך סוכר (ממתקים, קוקה קולה, שוקולד חלב, סוכר לבן) חושב שזה בריא בדיוק ??

אני בהלם שיש כאן אנשים שמשקיעים שעות כל יום לספור חלבונים ולחשב קלוריות אבל אין להם מושג שסוכר הורג...
וואלה מצטער להיות זה שמבשר לכם שלאכול מאכלים עם סוכר לבן זה ממש רעל כן.. לכו תשאלו כל דיאטן קליני או רופא
אלוהים ...מאיפה אתם באים באיזה פלנטה מקבילה גדלתם שאתם כותבים שסוכר זה לא מסוכן חחחחח

סוכר הופך ל"רעל" ברגע שהצריכה שלו גבוהה מידי. סוכר בצריכה הגיונית לאדם בריא לא יסב שוב נזק
אתה גם לא אוכל מלח? לא צורך קפאין? למה אתה עוצר רק בסוכר?

מה שכן אפשר להגיד זה שהיום באוכל תעשייתי מוסיפים כמויות מפגרות של סוכר ולכן זה גורם מוביל למוות אצל שמנים עצלנים שאוכלים 5 פעמים ביום קורנפלקס.

זה שאתה מקשיב לכל הפגרים שכותבים את השטויות האלה בלי להתייחס לצריכה גבוהה מאוד, זה בעיה שלך.
רובנו לפחות יודעים שסוכר וממתיקים לא רעל.
כל דיאטן קליני וכל רופא? לא חסר שראיתי הרבה שאין לך מושג מהחיים שלהם.
הייתי אצל דיאטנית קלינית וכן, לא היה לה מושג מהחיים שלה. נתנה לי תפריט לחיטוב בגירעון של אלף קלוריות בערך.

סוכר בצריכה הגיונית לאדם בריא לא יסב שוב נזק
גם רעל טהור בצריכה קטנה לא תסב נזק.
השאלה איך מגדירים רעל?
אני לא חושב שסוכר זה רעל, אבל אם צריכה מרובה שלה דלקתית, מקפיצה אינסולין, בקלות חורגים בקלוריות, ריקה מערך תזונתי נוסף, היא לא בריאה.

אני חושב שלא צריך לקרוא לזה "רעל", אבל גם לעצום עיניים כאילו שזה משהו חיובי.

באופן אישי לא אכלתי מזון עם סוכר לבן כמעט 10 שנים, לא קמח לבן או דגנים לא מלאים.

אני לא חושב שמעט תזיק לי, אני חושב שמעט כמעט תמיד מוביל להרבה, כמו שאמרת, זה נמצא בהכל היום. סוכר מזוקק לא מטיבה לבריאות בגדול כי היא נטולת ערך תזונתי נוסף, ועם אותם קלוריות בלי סוכר תקבל ערך תזונתי רב בהרבה שחיוני לך אם תוותר על סוכר מזוקק.
זה שאתה מקשיב לכל הפגרים שכותבים את השטויות האלה בלי להתייחס לצריכה גבוהה מאוד, זה בעיה שלך.
רובנו לפחות יודעים שסוכר וממתיקים לא רעל.
כל דיאטן קליני וכל רופא? לא חסר שראיתי הרבה שאין לך מושג מהחיים שלהם.
הייתי אצל דיאטנית קלינית וכן, לא היה לה מושג מהחיים שלה. נתנה לי תפריט לחיטוב בגירעון של אלף קלוריות בערך.
נראה שחווית דברים לא נעימים בכלל.

בכל אופן, זה לא נראה לי המטרה של כותב התגובה לעלות את הצלקות שלך.

גם רעל טהור בצריכה קטנה לא תסב נזק.
ההבדל בין לעשן סיגריה אחת ביום לבין לאכול מקופלת אחת ביום הוא שמיים וארץ.
אני לא חושב שסוכר זה רעל, אבל אם צריכה מרובה שלה דלקתית, מקפיצה אינסולין, בקלות חורגים בקלוריות, ריקה מערך תזונתי נוסף, היא לא בריאה
לא אמרתי שסוכר זה בריא או בעל ערך תזונתי כלשהו. אמרתי ש סוכר =\ רעל

אין לי כח להכנס פה לדיון של 4 עמודים על הגדרה של רעל
השורה התחתונה היא שסוכר זה כיף. בן אדם שיודע לשים לעצמו גבולות ומכיר את ההשלכות של לא לשים גבולות - סוכר לא יסב לו נזק.כך גם קפאין, אלכוהול, נטפליקס, מין וכו'.

אם רוצים להתנזר ממשהו זה זכותכם המלאה.

סוכר הופך ל"רעל" ברגע שהצריכה שלו גבוהה מידי. סוכר בצריכה הגיונית לאדם בריא לא יסב שוב נזק

מה שכן אפשר להגיד זה שהיום באוכל תעשייתי מוסיפים כמויות מפגרות של סוכר ולכן זה גורם מוביל למוות אצל שמנים עצלנים שאוכלים 5 פעמים ביום קורנפלקס.

חברים יקרים לפורום
חלק מכם כנראה מנותקים לגמרי מהמציאות
סוכר לבן הוא רעל בכל מובן שהוא. המחקרים של ה20 שנים האחרונות אומרים ומזהירים לא לצרוך סוכר לבן בכלל! ולא "בצריכה הגיונית" (מה זה אומר בכלל??) כל צריכה של סוכר לבן עושה נזק לגוף כי הגוף לא צריך סוכר לבן ...

שורה תחתונה שסוכר לבן עושה רק נזק לגוף, ואם אתם לא ידעתם את זה עד היום אז ברוכים הבאים. המחשבה שסוכר לבן הוא "לא מסוכן" היא דווקא חשיבה מיושנת של שנות ה90' בזמן שחברות המזון המהיר העולמיות ניסו לשכנע את כולם לצרוך יותר מהאוכל שלהם.

מי שרוצה לקרוא על סוכר לבן יכול לפתוח גוגל ולהבין מה זה,
הנה דוגמה קטנה של חוקר בריאות מאוניברסיטת קליפורניה שקורא בעצמו לסוכר -רעל
Sugar Is a Poison, Says UCSF Obesity Expert

בכל מקרה, מי שרוצה להכניס לגוף סוכרים, צריך להכניס אותם ממקורות שהן לא סוכר לבן מתועש כמו פירות.

ההבדל בין לעשן סיגריה אחת ביום לבין לאכול מקופלת אחת ביום הוא שמיים וארץ.
השורה התחתונה היא שסוכר זה כיף. בן אדם שיודע לשים לעצמו גבולות ומכיר את ההשלכות של לא לשים גבולות - סוכר לא יסב לו נזק.כך גם קפאין, אלכוהול, נטפליקס, מין וכו'.
למה אתה כזה קיצוני נגד סיגריות אבל לא נגד הדברים שמקובלים חברתית?
אלכוהול בדומה לסיגריות כנראה לא תגרום נזק בכמויות קטנות, אך כן תגרום נזק רציני אפילו בכמויות גדולות.

מאיפה לך שמקופלת אחת ביום בטוחה יותר מסיגריה אחת ביום?

אם רוב האוויר שאני נושם "רגיל", מה הבעיה בסיגריה אחת ביום?

אם תגיד לי שסיגריה היא תוספת לזיהום אוויר שאנו נושמים, אז סוכר היא תוספת קלוריות ריקות מערך תזונתי, לתפריט עני מערך תזונתי. אם זה בגלל עיבוד גנטי וריסוס, המזון שלנו ריק יותר היום מאי פעם.

בסופו של דבר זה עניין של הסתכלות ודעה, אבל המעניין הוא שעל סיגריות אתה לא מגונן בכמויות קטנות.
חברים יקרים לפורום
חלק מכם כנראה מנותקים לגמרי מהמציאות
סוכר לבן הוא רעל בכל מובן שהוא. המחקרים של ה20 שנים האחרונות אומרים ומזהירים לא לצרוך סוכר לבן בכלל! ולא "בצריכה הגיונית" (מה זה אומר בכלל??) כל צריכה של סוכר לבן עושה נזק לגוף כי הגוף לא צריך סוכר לבן ...
יש הרבה מחקרים סותרים, מאוד קשה להסתמך על אף מחקר.
לכן במחקרים הרבה ילכו אחרי הרוב.

אבל הגדול אני מסכים איתך, רק מסביר לך את הדעות של חברי הפורום.
יש הרבה מחקרים שלא תומכים בדעה של הרופא שהבאת.
המחשבה שסוכר לבן הוא "לא מסוכן" היא דווקא חשיבה מיושנת של שנות ה90' בזמן שחברות המזון המהיר העולמיות ניסו לשכנע את כולם לצרוך יותר מהאוכל שלהם
יותר בכיוון שנות ה70.
נראה לי שאפילו משנות ה50 כבר התחילו לפקפק בהמלצות לצרוך סוכר.
מי שרוצה לקרוא על סוכר לבן יכול לפתוח גוגל ולהבין מה זה,
אתה נשמע כמו אדם חכם, אני אמנם בדעה שלך, אבל אולי תרצה לקרוא דעות הפוכות גם
Is Sugar Really Bad For You? Yes and No! Here’s Why

ויש הרבה עוד בגוגל.
זה נושא טחון כבר, כל אחד מנסה לצייר את דעתו כנכונה ובלתי מעורערת, כשלמעשה לשני הצדדים יש טיעונים טובים.

\
למה אתה כזה קיצוני נגד סיגריות אבל לא נגד הדברים שמקובלים חברתית?
אלכוהול בדומה לסיגריות כנראה לא תגרום נזק בכמויות קטנות, אך כן תגרום נזק רציני אפילו בכמויות גדולות.
לאדם בריא מנת אלכוהול אחת לא תגרום לשום נזק, יש האומרים אפילו תועלת מסויימת, לעומת סיגריה אחת שתביא לנזק. לכן הדוגמא.
מאיפה לך שמקופלת אחת ביום בטוחה יותר מסיגריה אחת ביום?
א. common sense
ב. כל ארגוני הבריאות "מאשרים" מנת סוכר יומית X כחלק מהסך הקלורי היומי. מעישון על כל סוגיו ארגוני הבריאות ממליצים בתוקף להמנע.
אם רוב האוויר שאני נושם "רגיל", מה הבעיה בסיגריה אחת ביום?
אתה מוזמן לנסות ולחזור עם רשמים בעוד חצי שנה.

בסוף את בתי החולים ממלאים גם מעשנים וגם שמנים. אבל הסיבה שעל אריזת סוכר אין כיתוב אזהרה עם תמונה כמו על חפיסת סיגריות היא שבסיגריות אין מושג כזה מינון בטוח או גבול הטעם הטוב. בסוכר לעומת זאת - יש.
אבל המעניין הוא שעל סיגריות אתה לא מגונן בכמויות קטנות
לא להבין למה אני לא מגונן על כמויות קטנות של סיגריות אבל על כמויות קטנות של סוכר כן, גורם לי לרצות להפסיק את הדיון הזה כאן.

לאדם בריא מנת אלכוהול אחת לא תגרום לשום נזק, יש האומרים אפילו תועלת מסויימת, לעומת סיגריה אחת שתביא לנזק. לכן הדוגמא.
סיגריה אחת תביא נזק?
אני שמעתי שהיא יכולה גם היא להביא תועלת.
מאיפה העובדות שלך?
א. common sense
ב. כל ארגוני הבריאות "מאשרים" מנת סוכר יומית X כחלק מהסך הקלורי היומי. מעישון על כל סוגיו ארגוני הבריאות ממליצים בתוקף להמנע.
Common sense don't make any sense
(תקרא עם מבטא דרומי)

מעניין לי מה ארגוני הבריאות ממליצים, FDA התחיל בתור ארגון ממומן על ידי חברות המזון.
תחשוב רגע בהיגיון האישי שלך, דבר לא בריא בכמות קטנה זה בסדר או לא? אם כן מה ההפליה נגד עישון?
בסוף את בתי החולים ממלאים גם מעשנים וגם שמנים. אבל הסיבה שעל אריזת סוכר אין כיתוב אזהרה עם תמונה כמו על חפיסת סיגריות היא שבסיגריות אין מושג כזה מינון בטוח או גבול הטעם הטוב. בסוכר לעומת זאת - יש
זה פוליטיקה.
לא להבין למה אני לא מגונן על כמויות קטנות של סיגריות אבל על כמויות קטנות של סוכר כן, גורם לי לרצות להפסיק את הדיון הזה כאן.
למה? אתה לא פתוח לדיון עם אנשים שלא חושבים כמוך?

נראה שחווית דברים לא נעימים בכלל.

בכל אופן, זה לא נראה לי המטרה של כותב התגובה לעלות את הצלקות שלך.
לא בדיוק מזיז לי העניין הזה כי זה עזר לי להתחיל משהו.
בכל אופן, לכתוב כאן דברים כאלה זה מפגר.
זה הכל.

לא בדיוק מזיז לי העניין הזה כי זה עזר לי להתחיל משהו.
בכל אופן, לכתוב כאן דברים כאלה זה מפגר.
זה הכל.
מאמין לך שזה לא מזיז לך, לי הקורא היה נראה שמאוד מזיז לך. אולי משהו בניסוח.

בכל אופן, דעה שונה משלך היא לא אוטומטית מפגרת, במיוחד אם זה היה קונצנזוס מדעי די פופולרי בשנות 70.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית