הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות בחיטוב

• פותח/ת השרשור BaaN
  • פורסם בתאריך

BaaN

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
התחלתי חיטוב לפני כמה ימים, אבל אין לי מושג כמה קלוריות אני צריך לצרוך.
כל מחשבון BMR מראה תוצאה שונה (אשמח למחשבון טוב או לנוסחא), ואחרי הbmr אין לי מושג מה לעשות.. להכפיל ב1.2 ולהוסיף 200-150 קלוריות ביום אימון?
אני צריך לרדת בערך 10 קילו בחודשים, כמה גירעון אצטרך כדי לא לאבד יותר מידי מסת שריר?
אשלח נתונים אם מישהו יצטרך..

התחלתי חיטוב לפני כמה ימים, אבל אין לי מושג כמה קלוריות אני צריך לצרוך.
כל מחשבון BMR מראה תוצאה שונה (אשמח למחשבון טוב או לנוסחא), ואחרי הbmr אין לי מושג מה לעשות.. להכפיל ב1.2 ולהוסיף 200-150 קלוריות ביום אימון?
אני צריך לרדת בערך 10 קילו בחודשים, כמה גירעון אצטרך כדי לא לאבד יותר מידי מסת שריר?
אשלח נתונים אם מישהו יצטרך..

א. כל המחשבונים אותו הדבר, מתבססים על נוסחה
ב. לרדת 10 קילו בחודשיים זה לא אידיאלי - הן מבחינת דיאטת כסאח שתאלץ לעשות והן מבחינת מסת שריר שתאבד

• פותח/ת השרשור
א. כל המחשבונים אותו הדבר, מתבססים על נוסחה
ב. לרדת 10 קילו בחודשיים זה לא אידיאלי - הן מבחינת דיאטת כסאח שתאלץ לעשות והן מבחינת מסת שריר שתאבד
אז כמה כן אידיאלי לרדת בערך? במשקל שלי לרדת קילו-קילו וחצי לא יעזור.. והם נותנים לי תוצאות שונות.. אולי תשלח לי את מה שאתה משתמש (גם בגוגל ראיתי כל מיני סוגי נוסחאות)

אז כמה כן אידיאלי לרדת בערך? במשקל שלי לרדת קילו-קילו וחצי לא יעזור.. והם נותנים לי תוצאות שונות.. אולי תשלח לי את מה שאתה משתמש (גם בגוגל ראיתי כל מיני סוגי נוסחאות)

rmr ו bmr זה למעשה אותו הדבר

rmr מראה לך כמה הגוף שורף במנוחה מוחלטת וBMR זה RMR כפול הפעילות היזומה ולא היזומה שלך במהלך היום
לכן כל נושא מאזן הנייטרלי הוא לעולם לא יהיה מדוייק עד שלא תנסה ותדע

FoodsDictionary - מחשבון צריכת קלוריות

כמה אידאלי לרדת? בוא נגיד שאם אתה עושה חיטוב שהוא דל פחמימה אתה בימים הראשונים תרד 2-3 קילו ולאחר מכן קצב הירידה צריך להיות בין 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע, וזאת על מנת לשמר כמה שיותר מסת שריר.
שזה גם כמובן בכפוף לאימונים עצימים ותזונה נכונה עם מספיק חלבון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
rmr ו bmr זה למעשה אותו הדבר

rmr מראה לך כמה הגוף שורף במנוחה מוחלטת וBMR זה RMR כפול הפעילות היזומה ולא היזומה שלך במהלך היום
לכן כל נושא מאזן הנייטרלי הוא לעולם לא יהיה מדוייק עד שלא תנסה ותדע

FoodsDictionary - מחשבון צריכת קלוריות

כמה אידאלי לרדת? בוא נגיד שאם אתה עושה חיטוב שהוא דל פחמימה אתה בימים הראשונים תרד 2-3 קילו ולאחר מכן קצב הירידה צריך להיות בין 0.5-1% ממשקל גופך בחודש, וזאת על מנת לשמר כמה שיותר מסת שריר.
שזה גם כמובן בכפוף לאימונים עצימים ותזונה נכונה עם מספיק חלבון.

סבבה תודה רבה עזרת לי מאוד, אבל נראה לי שהתבלבלת, 0.5%-1% ממשקל גוף בחודש זה יכול להיות 0.35 קילו למי ששוקל 70, זה לא הגיוני.. התכוונת בשבוע לא?

תודה רבה. שאלה אחרונה. אם אני שוקל 100+ וארד בחודש 4 קילו (%1 מהמשקל) זה יהיה בסדר מבחינת איבוד מסת שריר? או שעדיין אאבד הרבה?

זה בסדר גמור, רק תשמור על כמות חלבון מספקת ואימונים עצימים על מנת לשמור כמה שיותר על מסת שריר.

תודה רבה. שאלה אחרונה. אם אני שוקל 100+ וארד בחודש 4 קילו (%1 מהמשקל) זה יהיה בסדר מבחינת איבוד מסת שריר? או שעדיין אאבד הרבה?
אנשים שמחפשים תוצאות מהירות מידי בדרך כלל מונעים מעצמם להגיע למטרה שלהם

עדיף לקחת טיפה את הזמן ולהגיע לתוצאות בlong run

שמעתי על המלצה גורפת של לא לרדת מתחת ל1800 קלוריות

גם לא הבנתי איך 4 קילו מ100 קילו זה 1%. זה 4%, פספסתי משהו?

אין סיכוי.
הזנתי את הנתונים שלי והוא אומר לי שאני צריכה לאכול 1600 קל' אם אני חולה מתה במיטה ולא זזה,
ומעל 2,000 אם אני מוסיפה את כל האימונים שלי.
לפרווקול, אני אוכלת ביום 1,000-1,200 קל', עם 4 אימוני משקולות, ואירובי, ורעב מחפיר וחולשות ש-אללה ייסטור, והמשקל האידיוטי לא זז.

אין סיכוי.
הזנתי את הנתונים שלי והוא אומר לי שאני צריכה לאכול 1600 קל' אם אני חולה מתה במיטה ולא זזה,
לפרווקול, אני אוכלת ביום 1,000-1,200 קל', עם 4 אימוני משקולות, ואירובי, ורעב מחפיר וחולשות ש-אללה ייסטור, והמשקל האידיוטי לא זז.
יכול להיות שאת אוכלת יותר ממה שאת חושבת, יכול להיות שאת מצפה לירידה יותר גדולה ממה שהיא אמורה להיות בפועל.

2 אלה יותר הגיוניים לי מאשר שאת שונה משאר האנשים, למרות שזאת גם אופציה אפשרית.

בכל מקרה בפרקטיקה: להוריד קלוריות/להעלות שריפת קלוריות אם אחרי כמה חודשים אין הבדל

• פותח/ת השרשור
אין סיכוי.

תשימי את המצב של בלי פעילות, ותכפילי ב1.2. זה סתם שטויות המצבים של הכמה אימונים בשבוע של המחשבון.
אנשים שמחפשים תוצאות מהירות מידי בדרך כלל מונעים מעצמם להגיע למטרה שלהם

עדיף לקחת טיפה את הזמן ולהגיע לתוצאות בlong run

שמעתי על המלצה גורפת של לא לרדת מתחת ל1800 קלוריות

גם לא הבנתי איך 4 קילו מ100 קילו זה 1%. זה 4%, פספסתי משהו?

כן ביום של אימון יוצא שאני אתכנן לאכול סביבות ה1800-1500 תקופה לבדוק איך זה משפיע על משקלי עבודה ומשקל. דרך הbmr יצא 2080 והrmr 2500.
אז 1600-1800 קלוריות זה גירעון הגיוני לא?
והוא אמר שאידיאלי לרדת 1% מהמשקל גוף בשבוע שזה קילו, ובחודש שזה 4 שבועות זה יוצא 4 קילו, אז 4 קילו בחודש.

נערך לאחרונה:
יכול להיות שאת אוכלת יותר ממה שאת חושבת, יכול להיות שאת מצפה לירידה יותר גדולה ממה שהיא אמורה להיות בפועל.

2 אלה יותר הגיוניים לי מאשר שאת שונה משאר האנשים, למרות שזאת גם אופציה אפשרית.

בכל מקרה בפרקטיקה: להוריד קלוריות/להעלות שריפת קלוריות אם אחרי כמה חודשים אין הבדל

אני שוקלת כל עדש שאני מכניסה לפה.
אין שקד או מלפפון שמתחמק מספירה.
מה שכן, סופי שבוע אני בטוח אוכלת יותר.
בסביבות ה1400-1500 גגגגגגג.
עדיין לא מסביר איך זה ייתכן.
וקצת שיקרתי, כי אני כן יורדת במשקל, פשוט בקצב כלכך איטי שבא לי לצרוח...

אין לי הרבה לרדת, ואני בכלל לא יודעת מה אחוז השומן שלי. אבל את מה שאני כן רוצה לחטב - אני פשוט לא מצליחה!!
תשימי את המצב של בלי פעילות, ותכפילי ב1.2. זה סתם שטויות המצבים של הכמה אימונים בשבוע של המחשבון.

עדיין יוצא לי הרבה מאוד.
ה1600 זה בימים שאני מתפרעת מעל ומעבר....
לרוב יום רגיל אצלי לא עובר את ה1100

אני שוקלת כל עדש שאני מכניסה לפה.
אין שקד או מלפפון שמתחמק מספירה.
מה שכן, סופי שבוע אני בטוח אוכלת יותר.
בסביבות ה1400-1500 גגגגגגג.
עדיין לא מסביר איך זה ייתכן.
וקצת שיקרתי, כי אני כן יורדת במשקל, פשוט בקצב כלכך איטי שבא לי לצרוח...

אין לי הרבה לרדת, ואני בכלל לא יודעת מה אחוז השומן שלי. אבל את מה שאני כן רוצה לחטב - אני פשוט לא מצליחה!!
"אין זה משנה כמה לאט אתה מתקדם, כל עוד אינך עוצר." ~ קונפוציוס

את יורדת זה כבר טוב...תמשיכי ותתמידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית