הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאפה קבב ונשארו עוד קלוריות?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אני רוצה להשיג גרעון יומי של בערך 300-400 קלוריות, מה שאומר שאני צריך לצרוך 2000 קל ביום.

הייתכן שאכלתי לאפה קבב עם בערך כף טחינה+סקופ וחצי חלבון בבוקר ונשאר לי לאכול עוד 1,000 קלוריות? מרגיש לי טוב מדי...
שימו לב לתמונה שהעליתי.

ובכלל, מעבר לבריא/לא בריא , אפשר לאכול כל יום המבורגר/לאפות ולרדת במשקל תוך שמירה על שריר (חלבון גבוהה כמובן)

באפליקציה הלאפה מופיעה כ-מקדונלדס לאפה קבב ומחושבת כ 700קל׳ ... טעות? דעתכם... תודה.

קבצים מצורפים

• DB67ECF4-207D-4EC1-978A-141A050F1C3F.png
    DB67ECF4-207D-4EC1-978A-141A050F1C3F.png
    KB 122.1 · צפיות: 333
  • פותח/ת השרשור
הגיוני לדעתי

מעולה לי... אף פעם לא ניסיתי להכניס לתפריט דברים כאלה ועכשיו שאני הרבה בשטח מוצא את עצמי דופק המבורגרים ולאפות ועדיין נשאר לי קלוריות אז אני ״מחפש את הקאץ״ אבל תכלס איך שלא נסובב את זה לא עברתי את רף הקלוריות...
פשוט מרגיש לי מושחת מידי אבל מי אני שאתנגד לכיף הזה חחחח.

מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל?

שוקל 74
גובה 170
מינימום 4 אימוני כוח בשבוע אירובי לסירוגין כשבדרך כלל לא עושה 😃

מעולה לי... אף פעם לא ניסיתי להכניס לתפריט דברים כאלה ועכשיו שאני הרבה בשטח מוצא את עצמי דופק המבורגרים ולאפות ועדיין נשאר לי קלוריות אז אני ״מחפש את הקאץ״ אבל תכלס איך שלא נסובב את זה לא עברתי את רף הקלוריות...
פשוט מרגיש לי מושחת מידי אבל מי אני שאתנגד לכיף הזה חחחח.

שוקל 74
גובה 170
מינימום 4 אימוני כוח בשבוע אירובי לסירוגין כשבדרך כלל לא עושה 😃

מציע לך לשים עין על המשקל ולא רק להסתכל על ה''קלוריות שאתה צריך'' זה לא מדויק, זה ניסוי וטעייה.

• פותח/ת השרשור
אגב, אם לוקחים מנת קבב קלאסית (לצורך העניין 150 גרם) ולוקחים בחשבון ש30% הוא שומן (כמובן שמתנה ממקום למקום אבל זה בדרך כלל המתכון המקובל..)
החישוב יתבצע כך:
50 גרם שומן כפול 7- 350
ועוד 100 גרם חלבון כפול 4- 400
משמע רק הקבב הוא 750 קלוריות...
אמת? טעות בידי? @frozen
כדור אחד של dnp מסדר הכל.
תאכל גם שלוש לאפות
מתת להתחילל פשוט כל היום בשטח בחום גיהינום הזה ובלי קשר קודם כל אחזיר את הביצים למצב תקין

נכוןןןן אלכוהול זה 7! עוד יותר גרוע!! זה אומר שרק הקבב הוא 850 קלוריות! אוי ויי... ידעתי שיש קאץ חחחח

מה הקאץ'? שיש מקומות שישימו לך טיפה יותר קבב ומקומות שפחות? די ברור..חוץ מלשקול את הקבב בעצמך אין יותר מידי מה לעשות אלא לנחש.

• פותח/ת השרשור
מציע לך לשים עין על המשקל ולא רק להסתכל על ה''קלוריות שאתה צריך'' זה לא מדויק, זה ניסוי וטעייה.

ברור אין ספק.... בודק אחת לשבוע פלוס... כמובן שאם התוצאות לא ידברו אעשה שינויים...
פשוט בשביל ניסוי וטעייה צריך לדעת את הנתונים אחרת איך תשלוט בעניין..
מה הקאץ'? שיש מקומות שישימו לך טיפה יותר קבב ומקומות שפחות? די ברור..חוץ מלשקול את הקבב בעצמך אין יותר מידי מה לעשות אלא לנחש.

נכון ... לא ממש קאץ... זה היה בהומור.
הכוונה הייתה שידעתי שיש לי טעות בחישוב וכי הרי כל מקום שמכבד את עצמו לא שם מנה של פחות מ120 גרם קציצה (מנסיון) כשבדרך כלל זה אפילו יותר... כך שלפי החישוב לאפה קבב לא נופלת כמעט מ1,000 קלוריות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית