הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לדעת אם אני בפלוס

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אני יודע שזה מצחיק אבל צריך הסבר טוב לזה.
איך אני יכול לדעת אם אני בפלוס קלורי מספק לעלייה נקייה במסה?

בבקשה איך אני עוקב אחרי זה?

אתה בודק BMR
בודק כמה קלוריות אתה שורף ביום
מחשב את הסכום

בונה תפריט עם מעט יותר קלוריות מהסכום
עוקב אחרי המשקל שלך כדי לראות שהנתונים מסתדרים (לפעמים יש טעויות בחישוב, או משתנים אינדיבידואלים)
משנה ערכים במידת הצורך בהתחשב בשינויי המשקל

בגלל שאתה על קריאטין תעזוב בנתיים את החלק של המשקל ותיקח פשוט קצת ספייר בקלוריות

• פותח/ת השרשור
יש לי תפריט הכול טוב ויפה
העיניין הוא שיכול להיות שחסרים לי איזה 200 קלוריות או שלא חסרים לי .

אז על השלב של הbmr נוותר
וגם על בניית תפריט נוותר .

מה שאני צריך לדעת זה האיך לעקוב אחרי כול כמה פרק זמן שקילה כמה עלייה צריכה להיות וכול העקיבה הזאת זה מה שמעניין אותי .
אני במסה נקיה.

אז על השלב של הbmr נוותר

מה שאני צריך לדעת זה האיך לעקוב אחרי כול כמה פרק זמן שקילה כמה עלייה צריכה להיות וכול העקיבה הזאת זה מה שמעניין אותי .
אני במסה נקיה.
כמו שאמרתי אתה לא יכול לבדוק כרגע כי אתה בשלב העמסת קריאטין
תוסיף 200 פשוט

אז על השלב של הbmr נוותר

אני במסה נקיה.

תשקול את עצמך כל יום ותעשה ממוצע שבועי אם אתה רוצה להיות הכי מדויק שיש. אני זוכר שאתה די רזה בלי הnewbie gains קילו בחודש יהיה מספיק במסה נקייה. פשוט תעקוב ותראה שאתה מתקדם בקצב של קילו בחודש. אתה אמור לעלות במסת שריר בצורה נקייה יחסית אם אתה מתאמן כמו בן אדם.

תשקול את עצמך כל יום ותעשה ממוצע שבועי אם אתה רוצה להיות הכי מדויק שיש. אני זוכר שאתה די רזה בלי הnewbie gains קילו בחודש יהיה מספיק במסה נקייה. פשוט תעקוב ותראה שאתה מתקדם בקצב של קילו בחודש. אתה אמור לעלות במסת שריר בצורה נקייה יחסית אם אתה מתאמן כמו בן אדם.
הוא לא יכול לעשות את זה. הוא לא כתב את זה אבל הוא עושה בדיוק העמסה של קריאטין

אמרתי באופן כללי, מה הוא עושה בין לבין או הכניס צ'יט מטורף זה עניין אחר. ברגע שיתייצב מבחינת נוזלים שיעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
תקשיב חבר אם אתה לא יודע לענות לי על השאלה הכול טוב לא בכוח .

מבק

אני לא מעמיס קריאטין אני פשוט לוקח 5 גרם ביום יש הבדל.

ותודההה רבההההה
מה הקטע של המוניטין השליליל?? לא שזה איכפת לי אבל רוצה להבין למה ? שאמרתי תודה רבה?

אף אחד לא אמר שאתה עושה העמסה של 20 גרם קריאטין ביום. התכוונתי שאתה בשלב שאתה לוקח קריאטין ועדיין לא רווי. אתה צריך להפעיל קצת היגיון בריא

לוקח לזה בערך חודש תחכה עוד שבוע וקצת ואז תתחיל למדוד משקל

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא אמר שאתה עושה העמסה של 20 גרם קריאטין ביום. התכוונתי שאתה בשלב שאתה לוקח קריאטין ועדיין לא רווי. אתה צריך להפעיל קצת היגיון בריא

לוקח לזה בערך חודש תחכה עוד שבוע וקצת ואז תתחיל למדוד משקל

בסדר הכול טוב עניתם לי תודה

אם אתה עולה במשקל בקצב של בערך 0.5%-1.5% מהמשקל בחודש, אז אתה בפלוס קלורי למסה נקייה

אפשר הסבר קצת יותר פשוט עם האחוזים?
(לא הבנתי 😭 )
אני שוקל 72.5 קילו עכשיו
תכפיל 0.5 עד 1.5 ב72.5 ותחלק ב100

נגיד אם תכפיל ב1 ותחלק ב100 זה יוצא 725 גרם. זה הכמות שאתה אמור לעלות כל חודש לפי מה שהוא אמר

אני יודע שזה מצחיק אבל צריך הסבר טוב לזה.
איך אני יכול לדעת אם אני בפלוס קלורי מספק לעלייה נקייה במסה?

בבקשה איך אני עוקב אחרי זה?
בן אדם ממוצע שורף במהלך היום בין 1200-1800 קלוריות כתוצאה מתהליכים שמתבצעים בגוף,כגון נשימה עיכול ועוד..
תוסיף לכך פעילות גופנית ומאמצים כאלה או אחרים במהלך היום וכך תעשה את החישוב,באימון כח בדרך כלל שורפים בסביבות ה400 קלוריות באימון
אל תתייחס אל מה שכתבתי כאן כנתונים מדויקים כי הדבר תלוי בהרבה משתנים,אך מה שרשמתי עבורך יכול לתת לך אומדן מסוים..
לגבי המאזן הקלורי החיובי,הייתי אומר שמאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות הינו מאזן די מכובד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית