עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שאבקה בכמות גבוהה וחלבון ממקור לא טבעי יכולים לעשות נזק בצורה שונהמה זה משנה?
לא הבנתי למה לדעתך דווקא ה go יכול לעשות נזק מסויים?יכול להיות שאבקה בכמות גבוהה וחלבון ממקור לא טבעי יכולים לעשות נזק בצורה שונה
כי בgo יש תוספת של חלבון, אם אתה שותה רק ליטר חלב go לא נראה לי שזה יכול לעשות משהו אבל פרוזן שותה ליטר go ועוד 2 סקופים ביחד, ועל בסיס יומי. זה יוצא 120 גרם חלבון שהרוב ממקור לא טבעי בבת אחתלא הבנתי למה לדעתך דווקא ה go יכול לעשות נזק מסויים?
בכל אופן אני שוקל כרגע 115 קילו ככה שליטר חלב זה כלום בישבילי ועזוב שאני שותה הכל בוואט אחת בלי שום בעיה בעיקר אחרי האימון. מוכן לעשות סירטון 😆
וואללה הקשבתי לפרוזן והזמנתי ממאי פרוטאין (אם אתה מכיר) אבקה בטעם פירות יער שמשתלבת ממש בול עם השייק שציינתי.טעמי פירות כמו בננה תות לדעתי הולך הכי טוב
2 סקופים של אבקה? נו גם אני עושה את זה לפעמים. למה זה לא טיבעי? הייתי קונה את הגו בכיף בקבוע אבל אני לא, זה פשוט יקר מידי לדעתי.כי בgo יש תוספת של חלבון, אם אתה שותה רק ליטר חלב go לא נראה לי שזה יכול לעשות משהו אבל פרוזן שותה ליטר go ועוד 2 סקופים ביחד, ועל בסיס יומי. זה יוצא 120 גרם חלבון שהרוב ממקור לא טבעי בבת אחת
אמממוואללה הקשבתי לפרוזן והזמנתי ממאי פרוטאין (אם אתה מכיר) אבקה בטעם פירות יער שמשתלבת ממש בול עם השייק שציינתי.
אני לא שותה את זה ביחד.פרוזן שותה ליטר go ועוד 2 סקופים ביחד, ועל בסיס יומי.
לדעתי המחירים של החלב חלבון ממש טובים. זה להוסיף 4 שקל לבקבוק חלב לקבל עוד 30 גרם חלבון ותאריך אקסטרה לעוד חודש. לא צריך להיות כבר בחשש שהחלב יתקלקל ולסיים אותו מהר2 סקופים של אבקה? נו גם אני עושה את זה לפעמים. למה זה לא טיבעי? הייתי קונה את הגו בכיף בקבוע אבל אני לא, זה פשוט יקר מידי לדעתי.
אה הבנתי אז זה משהו אחר. פשוט ראיתי תגובה שלך שאתה מוריד ליטר חלב go עם 2 סקופים ומקבל 120 גרם חלבון בחצי דקהאמממ
בחיים לא טעמתי אבקה כזאת ולא המלצתי עליה
אבל שמח שעזרתי ?
אני לא שותה את זה ביחד.
אני גומר את החלב במהלך היום.
בקפה,בשייק וסתם ככה כחלב
אחי זה סהכ מי גבינה מיובשים.בקשר לזה שזה לא טבעי אתה באמת שואל חח? לקחו רכיב מסויים, הפרידו אותו ודחפו אותו בריכוז גבוה
חצי ליטר עם הסקופיםמוריד ליטר חלב go עם 2 סקופים ומקבל 120 גרם חלבון בחצי דקה
אני יכול להשבע שדיברתי איתך על זה 🥷אמממ
בחיים לא טעמתי אבקה כזאת ולא המלצתי עליה
אבל שמח שעזרתי ?
אני לא שותה את זה ביחד.
אני גומר את החלב במהלך היום.
בקפה,בשייק וסתם ככה כחלב
יש שם פשוט יותר מיי גבינה לפי מה שהבנתי. אז איך זה לא טבעי אחי?לדעתי המחירים של החלב חלבון ממש טובים. זה להוסיף 4 שקל לבקבוק חלב לקבל עוד 30 גרם חלבון ותאריך אקסטרה לעוד חודש. לא צריך להיות כבר בחשש שהחלב יתקלקל ולסיים אותו מהר
בקשר לזה שזה לא טבעי אתה באמת שואל חח? לקחו רכיב מסויים, הפרידו אותו ודחפו אותו בריכוז גבוה
אה הבנתי אז זה משהו אחר. פשוט ראיתי תגובה שלך שאתה מוריד ליטר חלב go עם 2 סקופים ומקבל 120 גרם חלבון בחצי דקה
פירות יער? מעולם לא.אני יכול להשבע שדיברתי איתך על זה 🥷
יש מצב פירות קיץ? יענו summer fruits?פירות יער? מעולם לא.
זה אפילו נשמע לי לא כלכך טוב
כן זה טעמתי,היה נחמדיש מצב פירות קיץ? יענו summer fruits?
אה אז טעות שלי, התכוונתי לזה. אני אהבתי ממש.כן זה טעמתי,היה נחמד
תשמע,זה 300 שקל לחודש החלב הזהאה אז טעות שלי, התכוונתי לזה. אני אהבתי ממש.
@Devil וואללה לגבי המחיר, לא יודע כמה זה משתלם לבן אדם ששותה ליטר ביום.
אחי אמרת שהזמנת משהו אחר לא?תשמע,זה 300 שקל לחודש החלב הזה
אבל אני חד משמעית מפסיק לקנות עוגיות חלבון ומתחיל לקנות חלב כל יום
העוגיות דוחות ברמות בלתי נסבלות,אני סובל מלאכול עוגיה
תהיה לי בריא איך אתה נהנה מהם
כבר קניתי 48 יחידות בקניה ההיא,אני אחכה שזה ייגמראחי אמרת שהזמנת משהו אחר לא?
הולי שיט. אשמח אם תשלח לי כמה 😆כבר קניתי 48 יחידות בקניה ההיא,אני אחכה שזה ייגמר
אחי זה סהכ מי גבינה מיובשים.
זה הנוזל שיש לך בגבינה לבנה
לא אומר שזה סינטטי או משהו אבל איך אתם אומרים שזה טבעי? בידדו רכיב מסויים וכל מה שמוכרים זה את הרכיב הזהיש שם פשוט יותר מיי גבינה לפי מה שהבנתי. אז איך זה לא טבעי אחי?
תקח חלב רגיל ונגיד תוסיף לו את החלבון שהיית מקבל מחטיף חלבון ואתה עדין מקבל פחות חלבון ביותר מחיר.אה אז טעות שלי, התכוונתי לזה. אני אהבתי ממש.
@Devil וואללה לגבי המחיר, לא יודע כמה זה משתלם לבן אדם ששותה ליטר ביום.
מסכיםוהטעם של החלב אותו דבר אפילו טיפה יותר טעים
ואם אני מבודד קליפה מהגזר,זה כבר לא טבעי? זה מהונדס?אבל איך אתם אומרים שזה טבעי? בידדו רכיב מסויים וכל מה שמוכרים זה את הרכיב הזה
אתה יודע כמה גבינות אתה צריך לקחת בשביל להפיק את המנת חלבון של ה2 סקופים שלך לצורך העניין?מסכים
ואם אני מבודד קליפה מהגזר,זה כבר לא טבעי? זה מהונדס?
המקור של האבקה זה מי גבינה,לא רואה סיבה לחשוש יותר מדי
אתה ממש כועס על ה2 סקופים שלי אני רואהאתה יודע כמה גבינות אתה צריך לקחת בשביל להפיק את המנת חלבון של ה2 סקופים שלך לצורך העניין?
אני לא אעשה חישוב אפילו