ייעוץ בעיה בדדליפט

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
קראתי את הספר הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902

ורשום שם שצריך להוציא אגן,אני לא מצליח לעשות את זה ואני מרגיש לחץ על עמוד השדרה שאני מנסה להוציא.
ולפני שניסיתי להוציא את האגן התנועה הייתה לי יותר טבעית.
מה אני צריך לעשות?

קטעים, איזה ילד בא לי בחדר כושר ואמר שהוא לא מצליח ליישר את הגב. 2 דקות איתו והוא עשה דדליפט עם גב ישר, וגם הוא בכה שהוא גבוה (מעל 1.90) ולא גמיש.

קיצר אין לכם מושג.

קטעים, איזה ילד בא לי בחדר כושר ואמר שהוא לא מצליח ליישר את הגב. 2 דקות איתו והוא עשה דדליפט עם גב ישר, וגם הוא בכה שהוא גבוה (מעל 1.90) ולא גמיש.

קיצר אין לכם מושג.

איזה מאמן !😘

אפשר לקרוא לך ריפ הקטן (ג'וניור)
כי שלד אתה כבר לא ממזמן...

אולי באמת בעיית גמישות.
כשאני התחלתי לעשות סקוואט ודדליפט לקח לי זמן עד שהצלחתי לעשות קשת כמו שצריך בגב ולשמור על גב ישר.
תמיד אמרו לי שזו בעיית גמישות ואכן היא נפתרה עם הזמן.
פשוט לא לוותר.

• פותח/ת השרשור
הגב שלי ישר פשוט העצמות של האגן לא מצביעות למעלה או ישר ואז הגב לא באמת ישר
אז להמשיך ככה או להמשיך לעלות משקלים? כי אין כאבים או משהו

בסט-אפ של התרגיל אתה מתכופף ומחזיק במוט הגב שלך קמור. תכווץ את הזוקפי גב או במילים אחרות תוציא את התחת ותוציא חזה . אם יש לך המסטרינגס קצר אז יכול להיות שלא תיהיה מסוגל לעשות זאת באופן מושלם.(הגב יהיה עגול עדיין). תעשה מתיחות להמסטרינג לפני שאתה מתחיל זה עשוי לעזור. אם עדיין זה לא עוזר. אז עד שתשפר את הגמישות אתה יכול לעשות דדליפט על פלטה או 2.

בסט-אפ של התרגיל אתה מתכופף ומחזיק במוט הגב שלך קמור. תכווץ את הזוקפי גב או במילים אחרות תוציא את התחת ותוציא חזה . אם יש לך המסטרינגס קצר אז יכול להיות שלא תיהיה מסוגל לעשות זאת באופן מושלם.(הגב יהיה עגול עדיין). תעשה מתיחות להמסטרינג לפני שאתה מתחיל זה עשוי לעזור. אם עדיין זה לא עוזר. אז עד שתשפר את הגמישות אתה יכול לעשות דדליפט על פלטה או 2.
רעיון מעולה!!!!!!!!!!! לשנות את טווח התנועה!!!!!!!!!!!!
אני מציע שגם אם קשה לך בכפיפות מרפקים תעשה חצי תנועה, תעבוד רק בטווח של הגולה אחי...

קצר מידי לדדליפט- ברגע שאתה אוחז במוט כשהוא על הרצפה ועושה את כל ההכנה המסטרינג קצר ימשוך את האגן לאחור ואז יווצר קימור בגב.

קצר מידי לדדליפט- ברגע שאתה אוחז במוט כשהוא על הרצפה ועושה את כל ההכנה המסטרינג קצר ימשוך את האגן לאחור ואז יווצר קימור בגב.
אה, הבנתי, בגלל שמישהו לא יודע לבצע פשיטה בגב זה אומר שההמסטרינג שלו קצר.
מה שאתה אומר בעצם, זה שאם אני לא יודע לדבר אנגלית אז כנראה יש לי לשון קצרה מדי.

אה, הבנתי, בגלל שמישהו לא יודע לבצע פשיטה בגב זה אומר שההמסטרינג שלו קצר.
מה שאתה אומר בעצם, זה שאם אני לא יודע לדבר אנגלית אז כנראה יש לי לשון קצרה מדי.

או שהיא תקועה במקומות שלא מאפשרים לה לדבר...

אתה טוב בלהסיק מסקנות.
אם הוא לא יודע לבצע פשיטה בגב זו כבר בעיה אחרת , אם יש לו המסטרינג קצר שום פשיטת גב לא תעזור לו . זה מאוד פשוט לבדוק אם יש לו המסטרינג קצר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית