הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון "מחאות האיתיופים"

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
אני חושב שהמשטרה רק מחפשת להוריד את הראש של השוטר ,זה ישתיק את הרוחות.
בהתחלה היו שמועות שהוא בכלל אשם,גלעד סאחי ארדן הלך לנחם את המשפחה,כתב אישום יראה יפה כי המשטרה לא אשמה וזה שוטר שסרח.
בדיוק כמו השוטר שהרביץ לאתיופי בפעם הקודמת,האדיוט נכנס למקום שאסור היה לו להיכנס,למרות הוראות השוטר,והתחיל להתנגד לו בכוח.
כמה שניסו להיכנס בשוטר לא עבד להם,הצדק היה לצידו.
אני ממש לא מחבב את המשטרה,היה מקרה ש 2 סמויים קפצו עלי ואיימו במכות ולא הציגו תעודה.
אבל פה המשטרה רק מנסה להוקיע מתוכה שוטרים שפועלים לפי הנהלים והדבר גורם לצרות

לא מסכים בכלל. הרבה יותר משתלם (וקל) למשטרה להציג את טאקה כעבריין מסוכן ואת השוטר כאדם שרק הגן על משפחתו (שעוד נטען שהוא קצין מצטיין, מטובי השוטרים). גם אין שום תרחיש בעולם שכתב אישום נגד קצין משטרה מצטייר יפה מהצד של המשטרה.
גם בנוגע להרגעת רוחות, לא רואה סיבה למה למשטרה אכפת מזה בכלל, אף אחד שם לא נבחר ציבור שצריך לחשוש לקולות וגם כשיש בלאגן בסוף הם קוצרים את כל הפירות כי נותנים להם יותר תקציב לטפל בבלאגנים.

לא מסכים בכלל. הרבה יותר משתלם (וקל) למשטרה להציג את טאקה כעבריין מסוכן ואת השוטר כאדם שרק הגן על משפחתו (שעוד נטען שהוא קצין מצטיין, מטובי השוטרים). גם אין שום תרחיש בעולם שכתב אישום נגד קצין משטרה מצטייר יפה מהצד של המשטרה.
גם בנוגע להרגעת רוחות, לא רואה סיבה למה למשטרה אכפת מזה בכלל, אף אחד שם לא נבחר ציבור שצריך לחשוש לקולות וגם כשיש בלאגן בסוף הם קוצרים את כל הפירות כי נותנים להם יותר תקציב לטפל בבלאגנים.
אז יכול להיות תפרו לו תיקים של תקיפות וסמים? אתה אומר שיש מצב שהשוטר בכוונה ירה ברצפה בצורה שחלק מהכדור יפגע בעורק של הילד המסכן, והביא את הבנות שלו לפארק בתור כיסוי כדי לצאת מזה נקי? יש מצב שהמשטרה תכננה את כל זה כדי להרוויח עוד תקציב ועל הדרך להרוג אתיופי? אני מריח פה קונספירציה.

כל ההתנהלות של המשטרה באירוע הזה היא פוליטית ומנוהלת על ידי דעת הקהל.
תזכור שיותר מידיי בלגן זה אומר נתניהו בחוץ,ארדן רוצה לשמור על השקט

כל ההתנהלות של המשטרה באירוע הזה היא פוליטית ומנוהלת על ידי דעת הקהל.
תזכור שיותר מידיי בלגן זה אומר נתניהו בחוץ,ארדן רוצה לשמור על השקט

טוב, זה מתחיל קצת לגלוש למקומות לא רלוונטים וספקולציות. הנקודה שלי גם בהתחלה וגם עכשיו היתה שבהתחשב בגוף שמספק לנו את כל הפרטים ובעבר של הגוף הזה, לא הייתי ממהר להצדיק אף אחד מהמעורבים. בטח לא עם התקדימים הקיימים שאת אחד מהם הזכרתי כבר פעמיים.

כרגע גל גבאי בגל"צ:

גל גבאי הביאה את הנתונים האמיתיים על עברו הפלילי של טקה וריסקה את מסע התדרוכים השקרי. להלן:
1. לא 14 עבירות. אחת. 'סיוע למעשה גניבה'
2. לא 14 תיקים. 3. באחד הורשע, שניים בדיונים.
3. אין עבירות אלימות. שני התיקים האחרים הם: זרק בקבוק מים על אחותו ואיים על אחות

שאם תיקח לו את הטלפון 'יזרוק עליה כיסא'. לא סבבה אבל בוודאי לא "עבריין אלים". קדימה, תייגו פה כתבי פלילים דמיקולו וחלאות שהפיצו פה שקרים כבר ימים. אני אתחיל. קדימה

, לך לשבעה של משפחת טקה ותתנצל.

אני מדגיש שוב: התיקים על איומים (בקבוק מים אחותו ואיום על אחות) הם לא עבירות. הוא *לא* הורשע בהן.

(צייץ: דורון שבתי )

אתם באמת כאלה תמימים שאתם מאמינים למחש ולמשטרה?

כרגע גל גבאי בגל"צ:

גל גבאי הביאה את הנתונים האמיתיים על עברו הפלילי של טקה וריסקה את מסע התדרוכים השקרי. להלן:
1. לא 14 עבירות. אחת. 'סיוע למעשה גניבה'
2. לא 14 תיקים. 3. באחד הורשע, שניים בדיונים.
3. אין עבירות אלימות. שני התיקים האחרים הם: זרק בקבוק מים על אחותו ואיים על אחות

שאם תיקח לו את הטלפון 'יזרוק עליה כיסא'. לא סבבה אבל בוודאי לא "עבריין אלים". קדימה, תייגו פה כתבי פלילים דמיקולו וחלאות שהפיצו פה שקרים כבר ימים. אני אתחיל. קדימה

, לך לשבעה של משפחת טקה ותתנצל.

אני מדגיש שוב: התיקים על איומים (בקבוק מים אחותו ואיום על אחות) הם לא עבירות. הוא *לא* הורשע בהן.

(צייץ: דורון שבתי )

אתם באמת כאלה תמימים שאתם מאמינים למחש ולמשטרה?

מה שגל גבאי פרסמה הם התיקים שנפתחו לו כבגיר, הוא היה בן 19 במותו ולכן מדובר בתיקים שנפתחו בשנה שעברה מאז שמלאו לו 18.
הבנתי שעכשיו חוקרים את ההדלפה לגבי כל התיקים שנפתחו לו כקטין כי זה לא רלוונטי לחקירת האירוע.

אני חייב לומר שקשה לי לחשוב על אירוע בו שוטר (או אפילו עבריין מבת ים לצורך העניין) מסתובב עם אשתו והבנות שלו ואז שולף נשק במטרה להרוג מישהו ולא להגנה עצמית.

נחכה לתחקיר.

״אני חייב לומר שקשה לי לחשוב על אירוע בו שוטר (או אפילו עבריין מבת ים לצורך העניין) מסתובב עם אשתו והבנות שלו ואז שולף נשק במטרה להרוג מישהו ולא להגנה עצמית.״

בדיוק.

אני חייב לומר שקשה לי לחשוב על אירוע בו שוטר (או אפילו עבריין מבת ים לצורך העניין) מסתובב עם אשתו והבנות שלו ואז שולף נשק במטרה להרוג מישהו ולא להגנה עצמית
״אני חייב לומר שקשה לי לחשוב על אירוע בו שוטר (או אפילו עבריין מבת ים לצורך העניין) מסתובב עם אשתו והבנות שלו ואז שולף נשק במטרה להרוג מישהו ולא להגנה עצמית.״

בדיוק.
אתם מתארים שני תרחישים קיצוניים, או שהוא הלך בכיף שלו, פתאום ראה אתיופי וחשב "הנה ההזדמנות שלי" ורצח אותו סתם, או שהוא היה בסכנת חיים ממשית ובכוחותיו האחרונים שלף וירה.
אבל יש הרבה תרחישים באמצע.
אולי הוא יכל לקחת את אישתו והילדים ולברוח משם ולהתקשר להזמין ניידת (בתור קצין במשטרה אני מניח שהוא יכול לדאוג שבאמת ניידת תגיע תוך דקה) והיו עוצרים אותם, אבל אולי הוא חמום מוח ויש לו קטע של אגו וגאווה והוא לא רצה לצאת חננה לפני המשפחה שלו אז החליט לפתור את העניין לבד?
אולי הוא שלף את האקדח ומייד ירה ברצפה ואם היה מחכה כמה שניות אז החבר'ה היו קולטים שהוא שלף אקדח והיו נבהלים ועוצרים או בורחים?
אגב מי אמר שהם ידעו שהוא שוטר? לא שזה סבבה לזרוק אבנים על אזרח אבל סתם מעניין

לשוטר אסור לברוח כמו אפס מזירת הפשע, אולי הייתה סכנה גם לאזרחים אחרים?

לשוטר אסור לברוח כמו אפס מזירת הפשע, אולי הייתה סכנה גם לאזרחים אחרים?
אולי זאת מילת המפתח. אנחנו לא יודעים מה היה שם, סתם נתתי תרחישים אפשריים

מה שגל גבאי פרסמה הם התיקים שנפתחו לו כבגיר, הוא היה בן 19 במותו ולכן מדובר בתיקים שנפתחו בשנה שעברה מאז שמלאו לו 18.
הבנתי שעכשיו חוקרים את ההדלפה לגבי כל התיקים שנפתחו לו כקטין כי זה לא רלוונטי לחקירת האירוע.

אני חייב לומר שקשה לי לחשוב על אירוע בו שוטר (או אפילו עבריין מבת ים לצורך העניין) מסתובב עם אשתו והבנות שלו ואז שולף נשק במטרה להרוג מישהו ולא להגנה עצמית.

נחכה לתחקיר.

בלי קשר למקרה
תחשוב מי מרוויח מההדלפה מה האינטרס
אף אחד לא חושב שהוא בא בכוונה לרצוח
אבל עשה טעויות וצריך לשלם עליהם למרות שהוא שוטר

זה סיפור ארוך אז אני אקצר
אני לא הייתי כמובן חיי בתקופה הזאת
ב1983 עלינו לישראל ברגל מאיזור גונדר בצפון אתיופיה לישראל הממשלה האתיופית נתמכה ע"י הסובטיים ולמעשה לא נתנה לאף אחד לצאת ולא לשמור את הדת ,
כן הינו תמימים וחשבנו שנגיע לישראל ברגל
הגענו לגבול סודאן שם חיכה לנו מורה דרך שקבענו לפני שהעביר אותנו את הגבול
בסודאן העוברנו למורה דרך אחר סודני
שפשוט עשה לנו סיבובים בתוך סודאן ולאט לאט החלו למות כמה אנשים שבאו איתנו יחד ,
דוד שלי איים על המורה דרך החל וויכוח זה קרה ליד עיר בשם גדאריף בסדואן המורה דרך קרה לחיילים הסודנים שהוצבו בעיר ובמהלך הוויכוח אחי הגדול שלא יצא לי להכיר נרצח עליו ואנחנו נלקחנו לצבא סודאן ואחכ למחנה פלטים בסודאן שם נהרגו עוד כמה וכמה אנשים כי לא אכלו את האוכל המקומי
אחרי מעל כחצי שנה העולנו לארץ ע"י המוסד ביחד עם פעילי מוסד אתיופים
סליחה על החפירה ועוד ניסתי לקצר
אתר הצלילה בים האדום | טריילר רשמי | Netflix
באורח פלא יוצא סרט בדיוק על מה שדיברתי
מקווה שיצא דומה למציאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית