עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה האתיופית האמיצה שלך. מעריך מאוד. אני מכיר הרבה אתיופית דתיים ואפילו חרדים.אני מאמין שלאט לאט אתה תשמע מה הלך באמת
בכול מקרה ההבדלים בין סודני לאתיופי הם עצומים במראה החיצוני
וסתם כהערת דרך אגב אנחנו עצמנו לא תומכים אחד בשני אתם רואים גוש גדול
אבל ביננו יש פילוגים ענקים
תודה על התגובה האתיופית האמיצה שלך. מעריך מאוד. אני מכיר הרבה אתיופית דתיים ואפילו חרדים.
אני לא גזען, ולא מגדיר שום מגזר כטוב או רע, זה בחירה אישית של אדם כיצד לנהוג, וזה לא נקבע ממגזר או גזע.
מפריע לי גזענים. מדובר באנשים עם דעה מוגבלת, שחושבים שעתידו והתנהגותו של אדם נקבע על פי הצבע עור או הלבוש או המבטא שלו.
המפגינים האלימים האתיופים הם לא פחות גזענים מהלבנים הגזענים. זה מבחיל ומשגע אותי לראות מחאה פומבית גזענית.
שמח לשמוע ממך אתיופי לא גזען, ואני מכיר אחרים שגם כמוך.
אני מרגיש שבחדר כושר יש המון אתיופים נחמדים ולא גזענים, אבל מאוחר בלילה ברחובות מסתובבים הסוג השני, האתיופי הגזען.
אני חושב שזה גם נכון לגבי לבנים מכל סוג, אם זה ערסים או כל סוג אחר.
במכון הערסים שאני מכיר עדינים כאלה.
"אבל הערסים של היום, זה לא הערסים של הלילה".
בכל אופן, מתפלל לאחדות בעם ישראל ובארץ ישראל, ובעולם בכללי.
ואני מאמין שהכל מתחיל בתוך המשבצת שלי, אם אני אכבד את האחר והשונה, יש סיכוי לשלום בעם, בארץ ובעולם.
אני בכלל לא מופתע, הייתי הרבה יותר מופתע אם היו אומרים לי שאתיופי נחמד הסתובב בפארק ושאל מה השעה וקיבל כדור כי השוטר שונא אתיופים. למה אם רוסי כזה היה נורה הייתי חושב שמגיע לו, ואם מישהו מהעדה שלהם נורה אז הם משתגעים כאילו הרגו ילד חף מפשע, פשוט הזויים.בואו נגיד "בעדינות" - לא טלית שכולה תכלת וכזה תמים כמו שהציגו אותו.
![]()
הם פוליטיקאים, הם הולכים איפה שיש שיח ציבורי, בנינו, לא באמת אכפת להם ממשהו חוץ מהקריירה הפוליטית שלהם.וכל הפיקוד הבכיר של המשטרה, כולל השר שממונה על המשטרה, הלכו לנחם את ההורים שלו.
כשעבריין "לבן" מת, גם יש שרים בממשלה וניצבים במשטרה שבאים בשיירות לנחם את המשפחה?
עריכה: שימו לב להפגנות, אין דגלי ישראל. אין.
מההתחלה של הסיפור היה ניתן לראות שמדובר בחבורה של ערסים. אף אחד לא היה מעוניין שהוא ימות... אבל לך תדע אם השוטר הזה לא היה שם והם היו מתחילים לדקור אחד את השני אולי זה היה נגמר ביותר מהרוג אחד.בואו נגיד "בעדינות" - לא טלית שכולה תכלת וכזה תמים כמו שהציגו אותו.
![]()
נכון, כי מי לא יוצא לפארק עם הילדות לחפש אתיופי תמים לירות בו. נו באמת, אתה משווה מישהו אלים שמוכר טוב מאוד למשטרה למישהו שברור לגמרי שהוא הופלל.נראה לי זמן טוב לציין שכל התפתחות שהיתה בפרשה ונחשפה, עוד מרגע האירוע ועד עכשיו - מקורה אך ורק במסקנות של המשטרה וחקירה של המשטרה ולא אף גוף אחר. לא אומר מה נכון מה לא נכון, אבל צריך מידה לא קטנה של תמימות בשביל לקרוא את כל ההתפתחויות האלה ולהתייחס אליהם כאמת. לא אתפלא בכלל אם עוד כמה שנים יצוץ פה תחקיר כמו על רומן זדורוב שעד היום חצי מדינה בטוחים שהוא חף מפשע ושהמשטרה תפרה אותו.
נכון, כי מי לא יוצא לפארק עם הילדות לחפש אתיופי תמים לירות בו. נו באמת, אתה משווה מישהו אלים שמוכר טוב מאוד למשטרה למישהו שברור לגמרי שהוא הופלל.
גזענות בכל מקום, ברור. תמיד ההמצאות של השמאל כדי להצדיק אוכלוסיות שאחראיות לרוב הפשע שיש במדינה.אני: "כל ידע שאנחנו חושבים שיש לנו על האירוע צריך להילקח בערבון מוגבל בגלל שהוא מגיע מגוף אחד עם עבר מפוקפק."
אתה בתגובה: "אבל לפי הידע שהגוף הזה סיפק לנו זה נשמע נכון"
ממליץ אגב לצפות בזה (אמלק - תיעוד במצלמה נסתרת של משטרה עוצרת 2 אתיופים בשכונה אמידה):
Eldad Postan-Koren
גזענות בכל מקום, ברור. תמיד ההמצאות של השמאל כדי להצדיק אוכלוסיות שאחראיות לרוב הפשע שיש במדינה.
מספיק לדעת על העבר של הנורה בשביל להבין שזה כנראה נכון.אבל הוא רק הציע שלא כדאי לסמוך ב 100% על הפרשנות של המשטרה
המשטרה לא יכול לפברק, יש ראיות, אותן יציגו בבית משפט.
נתיחת גופה, בליסטיקה, צילומים, עדויות.
זה לא מצב של מילה מול מילה
המשטרה לא יכול לפברק, יש ראיות, אותן יציגו בבית משפט.
נתיחת גופה, בליסטיקה, צילומים, עדויות.
זה לא מצב של מילה מול מילה