נק' מוניטין:
1
- 14
- 1
מה אתם חושבים על צ'יט במסה נקייה?
בכיוון של פעם ב10-14 ימים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נטו עזרה מנטלית, המסה היא נקייה ככול שאפשר.מה המטרה של אותו צ'יט?
מה מבורך?מבורך
אז למה לא פשוט לשלב במסה דברים שאתה אוהב?נטו עזרה מנטלית, המסה היא נקייה ככול שאפשר.
אני בנאדם עם תאבון גדול ובכללי עם אהבה גדולה לאכול אז נטו בשביל לעזור לעצמי ולהנות קצת.
תכלס כל מה שאני אוכל זה צ'יט. אני גנוב על ירקות, אז גם זה חלק מהצ'יט.אז למה לא פשוט לשלב במסה דברים שאתה אוהב?
אין מניעה לעשות את זה
מה אתם חושבים על צ'יט במסה נקייה?
צ'יט של איזה פלוס 1200 ככהמה מבורך?
הבן אדם עלול לעשות צ'יט של 5000 קלוריות.
על איזה רמת צ'יט מדובר?
תתן פרטים.
מה הנייטרלי שלך? כמה קלוריות אתה אוכל?
כמה קלוריות הצ'יט בערך?
ותראה אם שווה לך עוד 200, 300, 400 גרם שומן.
לי אישית אין בעיה עם צ'יט, כי אין לי בעיה עם שומן.
כי יש לשלב ויש לשלב אני מנסה כמה שיותר לשלב אבל דברים שאני ממש רוצה אין לי כלכך איך לשלב כי הם כביכול עתירי קלוריות ואז פשוט ממלאים לי את כל הקלוריות ליום וזה פשוט לא משתלם בשבילי אני בנאדם עם תאבון ממש בריא אז אני מנסה לאכול כמה שיותר בדחיסותאז למה לא פשוט לשלב במסה דברים שאתה אוהב?
אין מניעה לעשות את זה
אז למה לא פשוט לשלב במסה דברים שאתה אוהב?
אין מניעה לעשות את זה
צ'יט כזה פעם ב 12 ימים שם אותך בפלוס קלורי של 400 במקום 300. זה לא כזה מסה נקיה.צ'יט של איזה פלוס 1200 ככה
בדיוק אתמול ראיתי קליפ של ריץ' פיאנה מדבר על צ'יט מילס (צופה לבידור אבל בהחלט מוכן לקבל טיפים הגיוניים) אמר שם שה''צ'יט מילס / צ'יט days''
זה רעיון מטומטם כי זה מתכון להפרעות אכילה. בן אדם כל הזמן יחשוב על הצ'יט מיל הקרב ובא, למה פשוט לא לשלב בתפריט בקטע הגיוני?
סתם תומך בדעה
צ'יט כזה פעם ב 12 ימים שם אותך בפלוס קלורי של 400 במקום 300. זה לא כזה מסה נקיה.
מצחיק לשמוע את ריץ' מדבר על הפרעות.
כככככןןןןןןן D.אלחנן..היום, למיטה מוקדם! 😏