עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברוך השם זה אניתגיד.. אתה זה הגבר הזה עם הכיפה מפרופיט ? זה אני סתיו..
מקריית גת
חחח וואלה סבבה אחי תאמת מצטרף לשאלתך גם אותי זה מבלבל הרוחב האחיזה בכפיפת מרפקיםברוך השם זה אני
מה אתך אחי
האם רוחב האחיזה בכפיפת מרפקים משנה? אני חייב לעשות גם צר וגם רחב או שרק צר/רחב מספיק?
אז אפשר לבחור טווח אחיזה נוח ולעבוד רק על פיו?רוחב האחיזה/ מצב הכתף (רוטאציה לטראלית/מידיאלית, כאשר הזרוע בסופנציה)
ישנו מעט את העומס בין ראשיי הbiceps brachii
אחיזה רחבה יותר/המערבת מעט רוטאציה בכתף (מצב בו אתה רואה את הראש הקצר יותר מהארוך)
תעביר מעט עומס יותר על הראש הקצר.
ואחיזה צרה יותר/המערבת מעט רוטאציה פנימית בכתף תעביר יותר עומס על הראש הארוך
השינוי הוא לא משמעותי, כיוון ששניהם כופפי מרפק, ולא צריך ליחס לזה יותר מידי חשיבות
אז אפשר לבחור טווח אחיזה נוח ולעבוד רק על פיו?
תודה רבה אחי
אז אפשר לבחור טווח אחיזה נוח ולעבוד רק על פיו?
למה? אני אמור לראות פחות גדילה אם אני בוחר רק טווח אחד?אתה יכול גם לתת דגשים מידי תקופות, שלא תחשוב על זה כמשהו פסול, פשוט שלא יהיה בראש מעיינך
למה? אני אמור לראות פחות גדילה אם אני בוחר רק טווח אחד?
תודההתכוונתי לזה שביום שבו תגיע לשלבים שתצטרך להיכנס לדקויות, אתה יכול לנסות להתרכז בעבודה ספציפית (בין ראשי הבייספס, וגם בשלבים אלו אתה לא חייב. מדובר בשני ראשים שמבצעים את אותם התנועות (מבלי לבלבל אותך יותר מידי)
ושניהם יקבלו גירוי מכל כפיפה.)
תודהמה שהבחור מעליי אמר די מסכם את זה. יש בין שני הראשים של הבייספס תמיד חפיפה, והיחס משתנה אבל זה די בקטנה. תגוון מדי פעם