הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדאי לעשות חיטוב?

Sahar_amiel

משתמש מתחיל
31
2
נק' מוניטין:
3
31
2
Icon
גובה:1.75
משקל:65
התחלתי להתאמן לפני שנה בדיוק עליתי מ50 קילו ל65 ורואים שינוי משמעותי במסה והכל השאלה היא אם להתחיל חיטוב כי אני לא מצליח לעלות במשקל ואני מנסה מאוד ואולי כדאי לי לעשות את החיטוב במשך חודשיים ולחזור למסה מה אומרים כדאי לי?

• פותח/ת השרשור
pol9VLO0j

• פותח/ת השרשור
יש לך איזה עצה אני טוחן אוכל וכבר אני אוכל בסבל אם אני אוכל גאנק פה ושם זה פוגע בהתקדמות?

יש לך איזה עצה אני טוחן אוכל וכבר אני אוכל בסבל אם אני אוכל גאנק פה ושם זה פוגע בהתקדמות?
גאנק פה ושם אני לא רואה את זה כל כך מזיק .. אתה כולה בן 15 אפשר לא להיות נאצי בתזונה כל כך

לגבי איך לעלות, תאכל מאכלים יותר דחוסים בקלוריות.
אם אתה רוצה משהו שעזר לי אישית מאוד זה גיינר ביתי - 300 מל חלב, 2 סקופים של חלבון, 2 כפות חמאת בוטנים, 100 גרם שיבולת שועל וחצי בננה.
(אם זה סמיך מידי תוסיף עוד חלב/מים)

שם בבלנדר וזה גם קל להוריד כי זה נוזל וגם איזה 1300 קלוריות מעולות

• פותח/ת השרשור
עשיתי משהו בסגנון הזה אחי אבל השייק הרב אותי השיבולת שועל גורמת לי כל לילה לכאבי בטן מאז שהפסקתי איתה זה הפסיק שמתי בין 100 ל200 גרם בשייק
אגב אם אני לא שותה מספיק מים זה גם מכשול?

עשיתי משהו בסגנון הזה אחי אבל השייק הרב אותי השיבולת שועל גורמת לי כל לילה לכאבי בטן מאז שהפסקתי איתה זה הפסיק שמתי בין 100 ל200 גרם בשייק
אגב אם אני לא שותה מספיק מים זה גם מכשול?
וואלה מוזר, תנסה לשתות לא לפני שינה אלא בבוקר או משהו
ומים זה אינדיבידואלי, אם אתה מרגיש צמא כל הזמן זה לא טוב

מה שאתה חושב בסופו של דבר, אבל דעתי היא שלא לחטב כרגע. יש אחוז שומן נכון יחסית ועוד הרבה לאן לגדול

קשה לך לגדול כי אתה בסהכ בן 15, בכל מקרה גם שהייתי בגיל שלך התאמנתי וחשבתי שאני אוכל המון ועליתי ממש לאט היום בדיעבד אני מבין שלא אכלתי הרבה כמו שחשבתי אז והיום אני אוכל פי 3 יותר

• פותח/ת השרשור
אני מבין את זה אחי באמת אבל באמת שאני מסיים ארוחה ואחרי רבע שעה אני רעב שוב ואוכל ובקושי מצליח לעלות אבל בסדר אני ינסה את השייק שרשמו לי למעלה.

לפי התמונה אין שום סיבה לחטב...
אם קשה לך לאכול ואתה כבר הרבה זמן במסה אז הייתי שוקל אולי להיכנס לאיזה שבועיים-שלוש נייטרלים... רק בשביל לנוח קצת מהאכילה ולהתאוורר ולקבל בחזרה את התיאבון

אם אתה אוכל ולא עולה במשקל זה נטו כי אתה לא אוכל מספיק. גם אם נראה לך שכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית