הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בתקופת מבחנים (סטודנט)

lior20067

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום לכולם,
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול, אבל לפי מה שראיתי הוא הכי רלוונטי.

אני סטודנט בשנה א' ומצאתי את עצמי מתלבט איך לשלב את האימונים תוך כדי תקופת מבחנים.
הייתי שמח לדעת(בגיבוי מדעי של מחקרים כמובן) איך מומלץ להתאמן בתקופת מבחנים - אימוני כוח או אירובי, בדגש על אימון לפני מבחן או תוך כדי יום שבו לומדים למבחן.

מחיפוש באינטרנט שהרצתי מצאתי תוצאות לפה ולפה, הייתי שמח לחידוד בנושא אם יש למישהו את הידע.

תודה רבה לעוזרים!

לא הבנתי בידיוק מה אתה שואל.
אתה שואל מה מומלץ לעשות, או מה אפשר לעשות?

• פותח/ת השרשור
מה מומלץ..

לדוגמא, יש לי מבחן ביום ראשון בצהריים. האם כדאי להתאמן בראשון בבוקר או במוצ״ש. בנוסף, איזה סוג אימון(אירובי או כוח) הכי מומלץ כדי לשפר או לחילופין לא לפגוע בביצועים קוגנטיביים..

לא הייתי ממליץ לעשות אימון קשה, בין אם זה אירובי או כוח ערב לפני, או אולי אפילו בכללי יום לפני, חוץ מזה אין המלצה כללית אמיתית. גם בסופו של דבר זה שאלה של תגובה אישית. תלוי איך אתה מרגיש ביום של אימון, או יום אחריו

בתור סטודנט שעבר עכשיו כמה מועדי א עם ציון טוב מאוד הייצי מפקיד על שגרת אימונים רגילה לחלוטין, וכמומן שלפני מבחן לא הייתי מבצע פעילות ספורטיבית אלא רק אחרי המבחן.
לפני המבחן עצמו הפעילות הספורטיבחת הייתה בערב לפני ככה שיצא לי לנוח לפני המבחן טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית