לא לאכול בבוקר ב3-4 שעות הראשונות - חיטוב

מצב
השרשור נעול

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
דור אקשטיין אמר באחד מהסרטונים שלא שמומלץ לא לאכול בבוקר ואם כבר לאכול אז לא פחמימות

כי יש בבוקר הורמון שמופרש ואם לא אוכלים זה מעלה את הקצב מטבוליזם
האם זה נכון או המצאה מופרכת שלו ?

דור אקשטיין הוא הבדיחה הכי גדולה בתחום הספורט והתזונה בישראל.
אם הוא ממליץ על משהו אני ממליץ לעבוד הפוך.
עכשיו ברצינות, תתעלם מכל מה שהוא אמר, אומר, או יאמר אי פעם

• פותח/ת השרשור
כנל על זה שהוא אמר שריצות זה אסור בחיטוב ולא מומלץ ? ועל זה שמותר לאכול פיצה אחרי אימון ? הוא באמת נשמע לא אמין

כנל על זה שהוא אמר שריצות זה אסור בחיטוב ולא מומלץ ? ועל זה שמותר לאכול פיצה אחרי אימון ? הוא באמת נשמע לא אמין
הדבר הראשון שהוא אמר ללא ספק לא נכון. הדבר השני נכון בקונטקסט מבויים, לא סתם ככה.
האו עובד בשיטת מצליח. זורק כל דבר שקשור לתזונה וספורט שעולים לו לראש, לפעמים הוא קולע למשהו ולרוב לא, העיקר להישמע חכם

• פותח/ת השרשור
הדבר הראשון שהוא אמר ללא ספק לא נכון. הדבר השני נכון בקונטקסט מבויים, לא סתם ככה.
האו עובד בשיטת מצליח. זורק כל דבר שקשור לתזונה וספורט שעולים לו לראש, לפעמים הוא קולע למשהו ולרוב לא, העיקר להישמע חכם
מזל שיש אתכם

ריצה שורפת יותר קלוריות אבל אומרים שהליכה הדלק הוא משומן ולא מפחמימה

אני לא יודע מה נכון ומה לא יש אלף מיתוסים

אומרים שריצה לא אופטימלית לחיטוב וחלק אומרים שזה האירובי הכי טוב לחיטוב לאנשים שמנים שרוצים כמה שיותר להתחטב

שאלתי שאתה דומה על שריפת שריר kotzer אבל עכשיו אני שואל משהו אחר וזה באמת מסקרן אותי

קבצים מצורפים

• A5D2DCB9-FEA8-43AC-B27C-E6AC8F2484AD.png
    A5D2DCB9-FEA8-43AC-B27C-E6AC8F2484AD.png
    KB 56.6 · צפיות: 105
ריצה שורפת יותר קלוריות אבל אומרים שהליכה הדלק הוא משומן ולא מפחמימה
זה לא נכון.
אתה גם לא צריך להתמקד בשריפת שומן רגעית, גם אם משהו שורף כרגע מעט יותר שומן, הגוף בסוף יתאזן עם עצמו, ומה שישנה הוא המאזן האנרגטי.

אומרים שריצה לא אופטימלית לחיטוב וחלק אומרים שזה האירובי הכי טוב לחיטוב לאנשים שמנים שרוצים כמה שיותר להתחטב
מי שטוען שאחד יותר טוב מהשני לא מבין על מה הוא מדבר. כל פעילות אירובית היא טובה לחיטוב כל עוד היא יוצרת גירעון קלורי, וההחלטה של מה לעשות צריכה להיות תלויה נטו בהעדפה אישית, יכולות ספורטיביות, ומטרה (כלומר האם אתה מנסה רק ליצור גירעון קלורי, או שיש לך מטרה כמו לשפר סיבולת לב ריאה)

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון.
אתה גם לא צריך להתמקד בשריפת שומן רגעית, גם אם משהו שורף כרגע מעט יותר שומן, הגוף בסוף יתאזן עם עצמו, ומה שישנה הוא המאזן האנרגטי.

מי שטוען שאחד יותר טוב מהשני לא מבין על מה הוא מדבר. כל פעילות אירובית היא טובה לחיטוב כל עוד היא יוצרת גירעון קלורי, וההחלטה של מה לעשות צריכה להיות תלויה נטו בהעדפה אישית, יכולות ספורטיביות, ומטרה (כלומר האם אתה מנסה רק ליצור גירעון קלורי, או שיש לך מטרה כמו לשפר סיבולת לב ריאה)
אתה המלך.

כן יש לי מטרה לשפר סיבולת לב ריאה להכנס כמה שיותר לכושר (התאמנתי ב mma 7 שנים והפסקתי שנתיים וחזרתי לפני כמה ימים ואני בעודף משקל ולא בכושר אתה מבין למה אני מנסה כמה שיותר מהר להכנס לכושר ולהרזות ?)

אולי אני יחליף ריצה באינטרוולים

אתה מבין למה אני מנסה כמה שיותר מהר להכנס לכושר ולהרזות ?
אני מבין אותך, אבל יותר חשוב שתפתח הרגלים נכונים על הדרך, כי זה לא חוכמה לרזות מהר, החוכמה היא לשמור על המשקל בקלות אחר כך

אולי אני יחליף ריצה באינטרוולים
אינטרוולים לא ייתנו לך משהו משמעותי חוץ מחיסכון מסויים בזמן, אבל הם גם דורשים מיומנות מסויימת, ככה שלא הייתי פשוט קופץ לזה

עדיין חושב ככה בויה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית