הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת הסיגריות

Realishere

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי נושא שמעסיק אותי זמן רב
אני בתהליך של חיטוב
ומעשנת טבק (אחן לי מושג כמה סיגריות בממוצע)
והבנתי שסיגריות שורפות קלוריות
האם זה יכול היות גורם משפיע לכך שאני לא ארד במשקל ..חוץ מגרעון קלורי שלילי?
כי הן שורפות קלוריות ומספר הסיגריות משתנה כל יום או שזה לא רלוונטי?
מתכננת להפסיק אך גם חוששת מהעלייה במשקל לאחר מכן כי בעצם בנוסף לגרעון אהיה בפלוס
מכייון שהגוף הפסיק לשרוף קלוריות מהמקור הזה?
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
היי נושא שמעסיק אותי זמן רב
אני בתהליך של חיטוב
ומעשנת טבק (אחן לי מושג כמה סיגריות בממוצע)
והבנתי שסיגריות שורפות קלוריות
האם זה יכול היות גורם משפיע לכך שאני לא ארד במשקל ..חוץ מגרעון קלורי שלילי?
כי הן שורפות קלוריות ומספר הסיגריות משתנה כל יום או שזה לא רלוונטי?
מתכננת להפסיק אך גם חוששת מהעלייה במשקל לאחר מכן כי בעצם בנוסף לגרעון אהיה בפלוס
מכייון שהגוף הפסיק לשרוף קלוריות מהמקור הזה?
תודה רבה.
לא הבנתי, את דואגת שכרגע את "שורפת" קלוריות מהעישון, אבל אם תפסיקי את לא תשרפי עוד? או להפך?
בכל מקרה גרעון קלורי זה נטו לאכול פחות ממה שהגוף שורף, את רוצה לאכול 3000 קלוריות, לעשות אירובי של 1600 קלוריות ולהיות בגרעון, אפשר.
האם זה כדאי? לא
בכל מקרה תפריט תזונה זה ה דרך לרדת במשקל, כנל ללעלות במשקל.
כל המסביב שאת רשמת פה לא ממש רלוונטי

הן לא שורפות קלוריות אבל הם כן מדכאות רעב ממה שהבנת,י ולכן הרבה שמפסיקים לעשן משמינים אז שימי לב לזה

סיגריות ממריצות, מה שגורם לשרוף מעט יותר קלוריות, ומדכאות רעב. כשמפסיקים שורפים מעט פחות קלוריות במנוחה, משהו לא משמעותי במיוחד וקל מאוד לפצות עליו, אבל הבעיה העיקרית היא הרעב, שצריך להתמודד איתו.
בסופו של דבר אם את מסתדרת עם הרעב ועדיין יורדת במשקל בקצב איטי יותר, פשוט תורידי בעוד מעט את הקלוריות, ותחזרי לקצב הרגיל. השיוניים הם לא גדולים וקלים מאוד לפיצוי

אני הפסקתי לעשן לפני חצי שנה, כמובן שהגיעה העליה במשקל (זה פשוט בלתי נמנע כי הגוף מתארגן על עצמו מחדש).
אבל אחרי שהגוף מתאזן ואת לומדת להכיר את המטבוליזם שלך ואת הגוף שלך מחדש, הירידה במשקל היא כמו תמיד.

לגבי הרעב - אני לא הרגשתי שהרעב עולה בצורה משמעותית (כן יש דיכוי, אבל רוב האפקט הוא פסיכולוגי),
העניין העיקרי לאחר שהפסקתי לעשן, הכל פשוט יותר טעים P:

בשורה תחתונה, לפני הפסקת העישון, ירדתי במשקל. בחודשיים הראשונים אחרי הפסקת העישון עליתי במשקל, והיום, חצי שנה אחרי הפסקת העישון אני שוקל פחות ממה שהייתי לפני שהפסקתי לעשן.
אז you go girl, מחזק אותך בהחלטה להפסיק לעשן, זה עולם חדש ומרתק 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית