הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

השפעת התזונה על המראה החיצוני

דברים

משתמש מתחיל
77
22
נק' מוניטין:
22
77
22
רציתי לשאול בלי קשר לנושא הבריאותי והתרומה של כל חלק לגבי האנרגיה שלנו וכדו' . מה תיהיה ההשפעה על המראה החיצוני אם אדם לדוגמא במסה והוא צריך לצרוך 150 גרם חלבון ואת זה הוא צורך אבל כל שאר הקלוריות שלו מגיעות רק מפחמימה / רק משומן (דבר שאני יודע שלא אפשרי) זה אמור להשפיע על המראה החיצוני שלו או שכך וכך הוא יראה אותו הדבר ? וגם לגבי מה ההשפעה אם אדם לדוגמא צורך את כל הפחמימה שלו רק מדברים לא איכותיים כמו שוקולד וקולה לעומת אדם שאוכל רק אורז או שיבולת שועל , יהיה שוני במראה החיצוני או שהם יראו אותו הדבר ? תודה .

מה ההשפעה אם אדם לדוגמא צורך את כל הפחמימה שלו רק מדברים לא איכותיים כמו שוקולד וקולה לעומת אדם שאוכל רק אורז או שיבולת שועל , יהיה שוני במראה החיצוני או שהם יראו אותו הדבר ?

אם נזיז את עניין הבריאות (ואולי חצ'קונים), בהנחה ששניהם מכניסים אותם הערכים בסוף היום אז לא יהיה הבדל

הבריאות יהיה ההבדל.
אדם עם תזונה עניה וחסרה באבץ נגיד עלול לסבול מנשירת שיער.
הנה הבדל במראה החיצוני.

• פותח/ת השרשור
הבריאות יהיה ההבדל.
הנה הבדל במראה החיצוני.
וחוץ מיזה מבחינת המבנה של האדם והשריר / אחוזי שומן וכדו יהיה הבדל ?

הבריאות יהיה ההבדל.
הנה הבדל במראה החיצוני.

פצעים, שיער, עצמות, שיניים, ציפורניים, עור, רשימה די ארוכה.
@דברים ,זה לא צריך להדאיג אותך, קח בערבון מוגבל...

וחוץ מיזה מבחינת המבנה של האדם והשריר / אחוזי שומן וכדו יהיה הבדל ?
לא אמור להיות הבדל. אבל אם במהלך הזמן המתאמן מרגיש חולה ולא מצליח להתאמן כי חסר לא ברזל או יוד, כנראה שיהיה לו פחות שרירים ויותר שומן.
פצעים, שיער, עצמות, שיניים, ציפורניים, עור, רשימה די ארוכה.
@דברים ,זה לא צריך להדאיג אותך, קח בערבון מוגבל...
למה לא צריך להדאיג?
מי שלא אוכל מסודר צריך לדאוג.
אדם שבאופן עיקבי חסר בערך תזונתי חשוב, כדאי ורצוי שידאג לזה.

לא אמור להיות הבדל. אבל אם במהלך הזמן המתאמן מרגיש חולה ולא מצליח להתאמן כי חסר לא ברזל או יוד, כנראה שיהיה לו פחות שרירים ויותר שומן.

למה לא צריך להדאיג?
מי שלא אוכל מסודר צריך לדאוג.
אדם שבאופן עיקבי חסר בערך תזונתי חשוב, כדאי ורצוי שידאג לזה.

הוא בא לשאול על שינויים במראה שריר/שומן, לא רוצה להדאיג אותו סתם כי ברור לי מאיפה נובעת השאלה

הוא בא לשאול על שינויים במראה שריר/שומן, לא רוצה להדאיג אותו סתם כי ברור לי מאיפה נובעת השאלה
אני לא יודע מאיפה השאלה נובעת.
אני פשוט חושב שאדם שנמנע מרכיב תזונתי מסוים לתקופה ארוכה מידי עלול להיות השלכות שכדאי לדאוג להם.
אם אתה מכיר את הבחור אישית ואתה יודע שזה סתם "אוברטינקינג", סבבה.
אני לא מכיר.

אם נצא מנקודת הנחה שאותו אדם מכסה את הצרכים התזונתיים שלו רק מבפחינת אנרגיה וחלבון, אלא גם ויטמינים ומינרלים אז לא אמור להיות הבדל שאפשר יהיה לשים לב, אבל במידה והוא לא מכסה את אותם הצרכים יכול להיות שתהיה השפעה על המראה.
רק לצורך הבהרה, הנושא הזה לא נחקר לחלוטין כי זה לא אתי לשים מישהו בחסרים תזונתיים בכוונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית