הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יחס לא טוב סקוואט לעומת דדליפט ובנץ'

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בנץ' אני עושה מתחילת האימונים שלי שזה שנה וחודש סקוואט התחלתי לפני 4 חודשים בערך ודדליפט לפני חודשיים וחצי אבל מה שכן אני בפיגור רציני בסקוואט משום מה.
משקל 56 דדליפט 95 ל6 בנץ' 60 ל6 וסקוואט רק 65 ל6... כנל אוברהד פרס שגם רק 35 ל6
לפי האתר הזה באמת Strength Level - Weightlifting Calculator (Bench/Squat/Deadlift) בבנץ' ובדדליפט אני אינטרמידייט ובאחוזים אני חזק מ58 ו57 אחוז מהאנשים במשקל שלי בהתאמה בעוד שבסקוואט אני רק חזק מ38 אחוז מהאנשים ועדיין בNOVICE... בפרס אני חזק מ45% וגם רק NOVICE אבל משמעותית יותר מהסקוואט

מה יכולה להיות הסיבה? העליתי מלא סרטוני טכניקה ואמרו לי שאני סבבה ואני אימנתי רגליים מאז ומתמיד ואסתטית הם גם נראות ממש טוב ביחס לשאר הגוף. אני מתאמן בתכונית של קנדיטו UPPER LOWER משמע שגם נותן ווליום די גבוה לרגליים אז מה יכולה להיות הסיבה? מבנה גוף שלא אופטימלי לסקוואט וכן לדדליפט?

תתעלם מכל מחשבוני הכוח למיניהם, או היחסים בין ההרמות. בגלל שזה חרטא מוחלט אין לך מה להקשיב לזה.
אתה מתאמן על הסקוואט נטו 4 חודשים ואתה שוקל כלום, תן לזה זמן.
יכול להיות שיש מה לעבוד על הטכניקה, זה בטוח, ויכול להיות שגם התוכנית, אבל אל תבהל

• פותח/ת השרשור
הדבר הראשון שעולה והכי הגיוני זה בעיה בטכניקה.
אמרו לי פה בפורום שהטכניקה שלי סבבה
תתעלם מכל מחשבוני הכוח למיניהם, או היחסים בין ההרמות. בגלל שזה חרטא מוחלט אין לך מה להקשיב לזה.
אתה מתאמן על הסקוואט נטו 4 חודשים ואתה שוקל כלום, תן לזה זמן.
יכול להיות שיש מה לעבוד על הטכניקה, זה בטוח, ויכול להיות שגם התוכנית, אבל אל תבהל
מצד שני דדליפט אני עושה אפילו פחות רק חודשיים וחצי והוא הגיע לרמה של הבנץ' שאני עושה כבר שנה

מצד שני דדליפט אני עושה אפילו פחות רק חודשיים וחצי והוא הגיע לרמה של הבנץ' שאני עושה כבר שנה
בנצ' עשיתי במשך 3-4 שנים לפני שעשיתי בנצ', והיום הוא 100 קילו מעל, זה לא אומר כלום

• פותח/ת השרשור
תתחיל לאכול והכל יעלה.
אוכל הרבה יותר ממה שאני צריך ומתכנן לאכול בוא נגיד את זה ככה, שבועיים ראשונים של המסה יצא לי מלא אירועים וכו' והתפוצצתי עם הכמויות מעכשיו צריך להפחית

• פותח/ת השרשור
אין שום חשיבות ליחס בין התרגילים. מה שחשוב זה שאתה ממשיך להתקדם. זה הכל.
ברור לי שאין חשיבות אבל שהדדליפט שלי יותר מ30 קילו מהסקוואט כשאני רואה שאצל הרוב זה לא כזה הפרש או אפילו שווה כמעט גורם לי לחשוב שמשהו פה לא תקין

ברור לי שאין חשיבות אבל שהדדליפט שלי יותר מ30 קילו מהסקוואט כשאני רואה שאצל הרוב זה לא כזה הפרש או אפילו שווה כמעט גורם לי לחשוב שמשהו פה לא תקין
יש לך אנשים כמו קיילר וולאם עם בערך 150 קילו הבדל בין הסקוואט לדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית