הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קוביות או לא להיות--הדיון

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

אממ אני לא מאמן אין טעם בינתיים אני במסה והקוביות הולכות ונעלמות וזה טוב מאוד אני שמח שזה ככה 😃
ושאימנתי אותם הייתי רק כפיפות בטן עם מ שקולת מאחורי הראש 2 של 10 .

אני ממליץ על 3 סדנאות בטן ביום באחת מהרשתות. מאז שהתחלתי לעשות סדנאות בטן הקוביות שלי בולטות יותר וחטובות יותר.

כרס זה הקוביות החדש מה לא שמעתם?
ועכשיו ברצינות את מי מעניין קוביות הכי מעניין בנץ' דדליפט וסקוואט.

אם נהיה רציניים רגע, למישהו יש תרגילי בטן כבדים שאפשר לעבוד עליהם באזור ה-5 חזרות? אני לא מצליח להחזיק משקל רציני מאחורי הראש לכפיפות בטן רגילות וממש לא נוח לי להשים את הפלטות על החזה / בטן. עצות?

אם נהיה רציניים רגע, למישהו יש תרגילי בטן כבדים שאפשר לעבוד עליהם באזור ה-5 חזרות? אני לא מצליח להחזיק משקל רציני מאחורי הראש לכפיפות בטן רגילות וממש לא נוח לי להשים את הפלטות על החזה / בטן. עצות?
תחזיק עם ידיים ישרות מעל הראש.

אני עושה עם כבלים, התחלתי לפני שבועיים בהמלצה של מישהו מהחדר כושר ואני מוסיף כל שבוע עוד פלטה.

למה אתה צריך תרגיל לבטן ?
אתה עושה סקוואט ודדליפט .

תחזיק עם ידיים ישרות מעל הראש.

אני עושה עם כבלים, התחלתי לפני שבועיים בהמלצה של מישהו מהחדר כושר ואני מוסיף כל שבוע עוד פלטה.

ניסיתי את זה אבל כשאני עושה את זה עם 40 קילו כבר ( 2 פלטות כחולות אחת על השניה ) אני לא מצליח לתפוס את הפלטה השנייה והיא מחליקה לי.... :S

אני התחלתי לעשות במכונה של הפולי עם החבל סביב העורף בעמידה. cable crunches.
אני מוסיף כל פעם עוד משקל וזהו.

לא יודע אם זה עוזר למשהו או לא, זה פשוט בדרך החוצה מהחדר כושר אז לא אכפת לי להתעכב עוד 2 דקות ולעשות 2 סטים של 12. אחד הפאוורליפטרים אצלנו אמר לי שזה חשוב אז יאללה מה אכפת לי

הבטן עובדת יותר עם חגורה כי היא יוצרת התנגדות לבטן ואתה נאלץ ללחוץ יותר חזק עם הבטן
לגבי מייצבים אתה צודק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית