מידע קוביות או לא להיות--הדיון

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

אם נהיה רציניים רגע, למישהו יש תרגילי בטן כבדים שאפשר לעבוד עליהם באזור ה-5 חזרות? אני לא מצליח להחזיק משקל רציני מאחורי הראש לכפיפות בטן רגילות וממש לא נוח לי להשים את הפלטות על החזה / בטן. עצות?

roman chair situp זה נחמד

ההבדל, שב BB.COM יש מלא ליצנים שמאמינים ש SUPERPUMP זה סטרואידים ויש שם כל כך הרבה בולשיט נראה לי באף פורום אחר בעולם לא ראיתי כל כך הרבה שטויות, אני לא קורא שם וגם לא מגיב שם כבר, אני בעיקר מבקר בפורום תמונות, לפעמים יש שם שינויים מטורפים וזה מעניין...
בכל מקרה קוביות או לא להיות = % שומן נמוך ומסת שריר באותו האזור שתפתח טוב יותר מתרגילים מורכבים (דדליפט, סקוואט וכו') עם עומס גדול יותר מאשר כפיפות בטן.

אני ממליץ על 3 סדנאות בטן ביום באחת מהרשתות. מאז שהתחלתי לעשות סדנאות בטן הקוביות שלי בולטות יותר וחטובות יותר.
אתה מעביר סדנאות בטן בגו אקטיב?
קצת באסה לעשות משהו שאתה לא מאמין בו (או שאתה כן מאמין בזה, אני לא יודע). אני כבר השלמתי עם זה שאני צריך לעשות בעבודה דברים שאני חושב שהם מפגרים לגמרי, כמו לכתוב למתאמנים תוכניות ABC. 😣

קצת באסה לעשות משהו שאתה לא מאמין בו (או שאתה כן מאמין בזה, אני לא יודע). אני כבר השלמתי עם זה שאני צריך לעשות בעבודה דברים שאני חושב שהם מפגרים לגמרי, כמו לכתוב למתאמנים תוכניות ABC. 😣

אחי אני מכיר מישהו שיש לו אח שהנכד של הבן דוד של סבתא שלו גדל יפה מאוד מABC אז אל תכליל!!!

אני לא מבין למה אתם עובדים במקומות שאין לכם שם חופש ביטוי לפחות מבחינת כתיבת תוכנית, לא הייתי עובד בחיים במקום שהיה מראה לי כללים או דברים שאני לא מאמין בהם.
יש היום מספיק מכונים בארץ שישמחו לקבל אנשים עם ידע כמו שלכם, והשכר הוא כמעט אותו דבר, אפשר אפילו להתקדם יותר במקום שהוא אינו רשת, אך לרוב האימונים האישיים שם לא משהו.

זה נוראי, אתה לא מתאר לעצמך כמה חוסר חשק יוצא ממני כשאני עושה את זה. כבר העירו לי על זה המנהל המקצועי ואמרתי לו את האמת, שקשה לי לעשות דברים שהם בניגוד מוחלט לכל מה שאני יודע שעובד.

---------- התגובה התווספה ב 10:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:54 ----------

אני לא מבין למה אתם עובדים במקומות שאין לכם שם חופש ביטוי לפחות מבחינת כתיבת תוכנית, לא הייתי עובד בחיים במקום שהיה מראה לי כללים או דברים שאני לא מאמין בהם.
יש היום מספיק מכונים בארץ שישמחו לקבל אנשים עם ידע כמו שלכם, והשכר הוא כמעט אותו דבר, אפשר אפילו להתקדם יותר במקום שהוא אינו רשת, אך לרוב האימונים האישיים שם לא משהו.
תתפלא אבל מתוך 8-10 מקומות ששלחתי אליהם קורות חיים רק משם חזרו אליי, וכמוך כמוני, גם אני צריך כסף אז אין מה לעשות.

יש מקומות יותר גרועים, שבהם מספקים לך "טופס הרכבת תוכנית" ואתה צריך למלא את כולו. או שהמנהל אוסר עליך לתת תרגילים "מתקדמים" (ע"ע סקוואט, דדליפט. על פאוורקלין אני בכלל לא מדבר) כי זה עלול להוביל לפציעה ולעלות לו את הפרמיה של הביטוח. בקיצור, עד שאתה מגיע לאימונים אישיים אין הרבה ברירה אלא לזרום עם הדרישות המגוחכות האלה..

יש מקומות יותר גרועים, שבהם מספקים לך "טופס הרכבת תוכנית" ואתה צריך למלא את כולו. או שהמנהל אוסר עליך לתת תרגילים "מתקדמים" (ע"ע סקוואט, דדליפט. על פאוורקלין אני בכלל לא מדבר) כי זה עלול להוביל לפציעה ולעלות לו את הפרמיה של הביטוח. בקיצור, עד שאתה מגיע לאימונים אישיים אין הרבה ברירה אלא לזרום עם הדרישות המגוחכות האלה..
אני בקרוב אצטרך לבנות לאנשים תוכניות מגוכחות.
למתחילים צריך תרגילים לא מסובכים, אין כמו מכונות.

יהיה מצחיק לראות אח"כ אנשים שיתלוננו פה על המאמן שלהם שלא נותן להם סקוואט וכו. כולם פה ירדו על המאמן ובסוף יתברר שזה אתה.

אני לא מבין למה אתם עובדים במקומות שאין לכם שם חופש ביטוי לפחות מבחינת כתיבת תוכנית
זה דווקא לא העניין, אצלנו יש חופש ביטוי מלא בכל מה שנוגע לכתיבת תוכניות, הבעיה היא המתאמנים עצמם שמבקשים באופן ספציפי תוכנית ABC/ABCD, בהתחלה עוד היתה לי סבלנות להסביר להם את החסרונות של התוכנית הזאת אבל הבנתי שזה מקרה אבוד, אחרי זה ניסיתי לעבור לגישה של "אני לא כותב תוכניות כאלה" אבל הבנתי שזה לא ראלי וטפשי ויכניס אותי לצד של "המאמן שלא רוצה לכתוב תוכניות אימונים ומדבר עם כוסיות כל היום".

בכל מקרה קוביות או לא להיות = % שומן נמוך ומסת שריר באותו האזור שתפתח טוב יותר מתרגילים מורכבים (דדליפט, סקוואט וכו') עם עומס גדול יותר מאשר כפיפות בטן.

מה לגבי פעם פעמיים בשבוע לעשות תרגילי בטן עם משקל ?

לא הכרחי מי יודע מה ברגע שהסקוואט והדדליפט שלך כבדים, אבל גם לא ייזיק לשלב אימוני בטן בעצימות לא הכי גבוהה (מה שיגרום גם לאימון לא להיות הכי אפקטיבי כי אתה לא עובד כבד כמו שאתה יכול)

זה דווקא לא העניין, אצלנו יש חופש ביטוי מלא בכל מה שנוגע לכתיבת תוכניות, הבעיה היא המתאמנים עצמם שמבקשים באופן ספציפי תוכנית ABC/ABCD, בהתחלה עוד היתה לי סבלנות להסביר להם את החסרונות של התוכנית הזאת אבל הבנתי שזה מקרה אבוד, אחרי זה ניסיתי לעבור לגישה של "אני לא כותב תוכניות כאלה" אבל הבנתי שזה לא ראלי וטפשי ויכניס אותי לצד של "המאמן שלא רוצה לכתוב תוכניות אימונים ומדבר עם כוסיות כל היום".

אני חושב שהגישה הנכונה היא לנסות להסביר לו את העמדה שלך, ואם הוא מתעקש, תן לו ABCDEFG.

אני אתן לך דוגמא קצת שונה, אבל זהה לגמרי. בעבר עבדתי בפאב שמתמחה בבשרים, והיו אנשים שמגיעים ומבקשים פילה בקר WD.
מי שמבין בבשר יודע שברגע שעושים פילה בקר מעבר ל-MW, הוא מתייבש, מתקשה, ולגמרי לא אכיל (מניסיון).
בהתחלה גם אני כמוך הייתי מסביר לאנשים שמה שהם מבקשים רק יפגע להם בבשר ושחבל לשלם 150 שקל על משהו לא אכיל, אבל בסוף אתה מבין שאם זה מה שהבנאדם רוצה, תתן לו את זה וזהו.

לדעתי זו הגישה שצריכה להיות, בכל תחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית