הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע קוביות או לא להיות--הדיון

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

אני לא מבין למה אתם עובדים במקומות שאין לכם שם חופש ביטוי לפחות מבחינת כתיבת תוכנית, לא הייתי עובד בחיים במקום שהיה מראה לי כללים או דברים שאני לא מאמין בהם.
יש היום מספיק מכונים בארץ שישמחו לקבל אנשים עם ידע כמו שלכם, והשכר הוא כמעט אותו דבר, אפשר אפילו להתקדם יותר במקום שהוא אינו רשת, אך לרוב האימונים האישיים שם לא משהו.

מדבר איש הבוסו

הייתה לי אתמול שיחה עם מדריך קצת שונה מרוב המדריכים.
רוסי בן 35 בערך שמאוד פתוח ללמוד דברים חדשים והוא בעצמו קורא עכשיו את SS.

הוא אמר לי שהוא מסכים שדדליפט זה אחד התרגילים הכי חשובים, אבל הוא לא נותן אותו לאנשים בתוכניות מפני שהוא לא יכול לעקוב אחריהם במשך תקופה ולוודא שהם אכן מבצעים את התרגיל כמו שצריך.

יהיה מצחיק לראות אח"כ אנשים שיתלוננו פה על המאמן שלהם שלא נותן להם סקוואט וכו. כולם פה ירדו על המאמן ובסוף יתברר שזה אתה.
האמת שאנשים שרוצים לעשות דברים כאלה באים אליי מיוזמתם. איזה ילד קבע איתי מחר במשמרת שלי דרך הקבלה משהו שנקרא "שדרוג תוכנית" כדי שאני אעבוד איתו חצי שעה על הפאוורקלין ודדליפט שלו.

האמת שאנשים שרוצים לעשות דברים כאלה באים אליי מיוזמתם. איזה ילד קבע איתי מחר במשמרת שלי דרך הקבלה משהו שנקרא "שדרוג תוכנית" כדי שאני אעבוד איתו חצי שעה על הפאוורקלין ודדליפט שלו.

אתה אוהב ילדים ?
מחפש כנסיה ?

הייתה לי אתמול שיחה עם מדריך קצת שונה מרוב המדריכים.
רוסי בן 35 בערך שמאוד פתוח ללמוד דברים חדשים והוא בעצמו קורא עכשיו את SS.

הוא אמר לי שהוא מסכים שדדליפט זה אחד התרגילים הכי חשובים, אבל הוא לא נותן אותו לאנשים בתוכניות מפני שהוא לא יכול לעקוב אחריהם במשך תקופה ולוודא שהם אכן מבצעים את התרגיל כמו שצריך.
זה בדיוק העניין.

זה בדיוק העניין.

אבל הוא צודק.
בשביל מה לו ללמד מישהו דדליפט, ואותו בנאדם יבוא לאימון הבא, שנמצא מדריך אחר (שלא יודע את התנועה, או לא אכפת לו) ואותו מתאמן יתאמן לא נכון במשך שבוע שבועיים, ואז ילך להגיד שהמדריך נתן לו תרגיל שגורם לו לכאבי תופת בגב?

כן.
כשמדריכים רואים בנאדם עושה יד קדמית עם משקוליות עם טכניקה לקויה הם לא מעירים לו, אז אתה רוצה שיעירו לבנאדם שלא יודע לעשות דדליפט?

לדעתי כל מה שקורה בחדרי כושר זה ביזיון.
אנשים משלמים 3000-5000 ש"ח למנוי והמדריכים ראסמי מסתובבים במכון כושר בלי לעשות כלום.
או שהם סתם הולכים ומדברים עם חברים שלהם, או שהמתאמנים צריכים לבוא אליהם בשביל לבקש מהם עזרה.

לא מבין איך עדיין לא עשו על זה כתבה בשום מקום.

במכון כושר שלי עולה 5200 בערך. אני משלם 4000.
מקום ענקי. 2 קומות. כולל בריכה חצי אולימפית, מגבות, עם כלוב, חניה תמיד, מקלחות פרטיות.

זה ברור שכמה שהמקום יותר פלצני ככה יעלה יותר, אבל ככה השירות יותר טוב גם.

מצחיק לראות את אלה שמשלמים 1500 שקל לשנה, ובוכים שאין כלוב, צועקים עליהם שהם עושים SS, צועקים עליהם שהם מעמיסים משקלים, או שבכלל כל המכשירים תפוסים כי המכון בגודל של המקלחת שלהם בבית אז כשהם עושים סקוואט המוט תמיד פוגע במישהו.
אבל העיקר שתמיד יהיה מי שיכתוב "מי משלם 3000"

מצחיק לראות את אלה שמשלמים 1500 שקל לשנה, ובוכים שאין כלוב, צועקים עליהם שהם עושים SS, צועקים עליהם שהם מעמיסים משקלים, או שבכלל כל המכשירים תפוסים כי המכון בגודל של המקלחת שלהם בבית אז כשהם עושים סקוואט המוט תמיד פוגע במישהו.
אבל העיקר שתמיד יהיה מי שיכתוב "מי משלם 3000"

כל דבר יותר מ300 שקל זה בזבוז ...
אבל עכשיו ברצינות לא חושב שיש סיבה לשלם יותר מ100 -150 שקל לחודש .

3000-5000? היתחלקתם על השכל?
אני הייתי במכון (קטן, אבל עם ראק, ומדריכה שמעודדת סקוואט ודדליפט והשאר לא הכפט להם),
ליד המכון בריכה חצי אולמפית (טוב האמת זה בריכה ולידה המכון), מיקלחות, 2 סאונות וג'קוזי.
היינו מנוי משפחתי- 2 הורים+2 ילדים= 3800 ש"ח.
וגם במכון אחר שעולה 100 לחודש כהתחלה ויורד עם הוותק.
ועכשיו אני לא משלם ביכלל 🖕
אבל זה אשדוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית