הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קוביות או לא להיות--הדיון

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

מצחיק לראות את אלה שמשלמים 1500 שקל לשנה, ובוכים שאין כלוב, צועקים עליהם שהם עושים SS, צועקים עליהם שהם מעמיסים משקלים, או שבכלל כל המכשירים תפוסים כי המכון בגודל של המקלחת שלהם בבית אז כשהם עושים סקוואט המוט תמיד פוגע במישהו.
אבל העיקר שתמיד יהיה מי שיכתוב "מי משלם 3000"

אני הייתי במכון של 3000 הייתי כמה ימים גם בכזה של 5000 (קיסריה) ולא היה ראק נורמלי או שום דבר עכשיו עברתי ל LIFE&FITNESS ש שם כל מה שאני צריך ב156 של לחודש

אבל יש שם משקולנים מפחידים.
איך אפשר לפחד ממישהו שנועל נעלי עקב ולובש טייץ? אתה גיי?

---------- התגובה התווספה ב 11:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:19 ----------

לי משלמים כדי שאני אתאמן שם

היום היה במעריב גיליון נפרד עם מצעד "10 ההכי טובים" בכל מיני קטגוריות.
במכוני הכושר בחמישיה הפותחת היו זאוס, פיור, סוויט סטאר והולמס פלייס.
חלקם מכוני כושר פרטיים ולא רשתות, ואני חושב שמה שהכניס אותם לטופ 5 הוא העובדה שיש בהם הכל, גם אם זה אומר שמשלמים עוד 50 ש"ח בחודש.

כל דבר יותר מ300 שקל זה בזבוז ...
אבל עכשיו ברצינות לא חושב שיש סיבה לשלם יותר מ100 -150 שקל לחודש .

אני תלאביבי, יש כאן המון אפשרויות.
החל ממכוני כושר שכונתיים ועד הטובים ביותר (פיור, הולמספלייס, זאוס)
מאחר ואני לא בחור בן 17, הספקתי להיות בכמה וכמה מהם.

אני לא מוכן להיות במכון כושר שמשעה 7 בערב אתה לא יכול לזוז, או צריך לחכות 5-7 דקות בין מכשיר למכשיר כי יש על כל אחד מהם 3 אנשים, וגם לא מוכן להרשם למכון שמראש אומרים לך "בשעות החזקות כל אחד מוגבל לחצי שעה על הליכון"

ובקשר לנוחיות- יצא לי להיות במקומות שבאמצע החורף פתאום "נגמרו המים החמים" (בצבא כבר הייתי ו-3 שנים הספיקו לי)

וזה עוד בלי שדברנו על הבדל בין מכון כושר שאתה נכנס למקלחות ורואה קופסאות של קוטג שאנשים "שכחו" לבין מקום שתמיד מבריק ומצוחצח.

ושים בצד בריכה ומיטות שיזוף שיש לך בקיץ\חורף.

אז נכון, אתה משלם קצת יותר, אבל זה בשביל רמת חיים שונה.
אותה הסיבה למה אני נוהג על BMW ולא על גולף.

3000-5000? היתחלקתם על השכל?
אני הייתי במכון (קטן, אבל עם ראק, ומדריכה שמעודדת סקוואט ודדליפט והשאר לא הכפט להם),
ליד המכון בריכה חצי אולמפית (טוב האמת זה בריכה ולידה המכון), מיקלחות, 2 סאונות וג'קוזי.
היינו מנוי משפחתי- 2 הורים+2 ילדים= 3800 ש"ח.
וגם במכון אחר שעולה 100 לחודש כהתחלה ויורד עם הוותק.
ועכשיו אני לא משלם ביכלל 🖕
אבל זה אשדוד.

יש גם מציאות כאלה.
יצא לי בעבר להיות במכון כושר שכונתי שהלך והתפתח, וככל שהוא התפתח ככה התנאים נהיו יותר גרועים.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה לעולם לא תהנה ממקום שיש בו הכל מבחינת מיכשור, תנאים, חניה, נוחיות, שעות פתיחה, והכל ב-150 שקלים.
הרי אם היה מקום כזה, הוא היה מפוצץ באנשים, והיה ממזמן מכפיל את דמי הרישום (ככה עובד עולם העסקים, לא?)

היום היה במעריב גיליון נפרד עם מצעד "10 ההכי טובים" בכל מיני קטגוריות.
במכוני הכושר בחמישיה הפותחת היו זאוס, פיור, סוויט סטאר והולמס פלייס.
חלקם מכוני כושר פרטיים ולא רשתות, ואני חושב שמה שהכניס אותם לטופ 5 הוא העובדה שיש בהם הכל, גם אם זה אומר שמשלמים עוד 50 ש"ח בחודש.

אני תלאביבי, יש כאן המון אפשרויות.
החל ממכוני כושר שכונתיים ועד הטובים ביותר (פיור, הולמספלייס, זאוס)
מאחר ואני לא בחור בן 17, הספקתי להיות בכמה וכמה מהם.

אני לא מוכן להיות במכון כושר שמשעה 7 בערב אתה לא יכול לזוז, או צריך לחכות 5-7 דקות בין מכשיר למכשיר כי יש על כל אחד מהם 3 אנשים, וגם לא מוכן להרשם למכון שמראש אומרים לך "בשעות החזקות כל אחד מוגבל לחצי שעה על הליכון"

ובקשר לנוחיות- יצא לי להיות במקומות שבאמצע החורף פתאום "נגמרו המים החמים" (בצבא כבר הייתי ו-3 שנים הספיקו לי)

וזה עוד בלי שדברנו על הבדל בין מכון כושר שאתה נכנס למקלחות ורואה קופסאות של קוטג שאנשים "שכחו" לבין מקום שתמיד מבריק ומצוחצח.

ושים בצד בריכה ומיטות שיזוף שיש לך בקיץ\חורף.

אז נכון, אתה משלם קצת יותר, אבל זה בשביל רמת חיים שונה.
אותה הסיבה למה אני נוהג על BMW ולא על גולף.

יש גם מציאות כאלה.
יצא לי בעבר להיות במכון כושר שכונתי שהלך והתפתח, וככל שהוא התפתח ככה התנאים נהיו יותר גרועים.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה לעולם לא תהנה ממקום שיש בו הכל מבחינת מיכשור, תנאים, חניה, נוחיות, שעות פתיחה, והכל ב-150 שקלים.
הרי אם היה מקום כזה, הוא היה מפוצץ באנשים, והיה ממזמן מכפיל את דמי הרישום (ככה עובד עולם העסקים, לא?)
זה ההבדל בינינו
אני לא רוצה מכשירים ,הליכונים ושאר פינוקים .
אני לא בא למכון בריאות הבראה אלא למקום להתאמן .
ואגב לא הייתי רוצה לנהוג או בגולף ...

זה ההבדל בינינו
אני לא רוצה מכשירים ,הליכונים ושאר פינוקים .
אני לא בא למכון בריאות הבראה אלא למקום להתאמן .
ואגב לא הייתי רוצה לנהוג או בגולף ...

אני כן צריך הליכון בשביל אירובי.
ובקיץ אני רוצה בריכה.
ואני חושב שאפילו אתה תתעצבן אם תצטרך לחכות הרבה זמן בין מכשיר למכשיר.

ולמה שתתנגד לנהוג על 120D ?

תכלס באים למכון בשביל להתאמן. זה אומר מספיק פלטות, מספיק מוטות, כלוב ואיזה במה (יהיה נחמד, לא חובה), שלא יהיה מפוצץ בטירוף ושיהיה נקי. כל דבר מעבר לזה זה שופוני, או פינוקי, או איך שלא קוראים לזה. אני מעדיף שיתנו לי לעשות סקוואט חופשי מאשר לקבל מגבת בכניסה. וגם אני עברתי את גיל 17 לפני 16 שנה.

הBMW מסביר את הקוביות

בקשר למים חמים ולהמתין למכשירים אני מסכים איתך

בבית אני לא ממתין, אבל לפעמים אחים שלי גומרים את המים... (בחורף אני רגיל כבר להתקלח עם מים קרים)

תכלס באים למכון בשביל להתאמן. זה אומר מספיק פלטות, מספיק מוטות, כלוב ואיזה במה (יהיה נחמד, לא חובה), שלא יהיה מפוצץ בטירוף ושיהיה נקי. כל דבר מעבר לזה זה שופוני, או פינוקי, או איך שלא קוראים לזה. אני מעדיף שיתנו לי לעשות סקוואט חופשי מאשר לקבל מגבת בכניסה. וגם אני עברתי את גיל 17 לפני 16 שנה.

ואם יש לך גם פלטות, גם כלוב, גם סקוואט חופשי, גם בריכה, גם מגבות, גם שעות פתיחה נוחות וגם חניה, לא תשלם בשביל זה קצת יותר מהרגיל?

כמו שאמרתי, אף פעם לא תאכל את העוגה ותשאיר אותה שלמה.
במקום שיש לך חלק מהתנאים, אין את החלק האחר.
ואם היה מקום שיש בו הכל, הוא היה מבין מהר מאוד שיש לו המון ביקוש, ומעלה את המחיר.

הBMW מסביר את הקוביות

בקשר למים חמים ולהמתין למכשירים אני מסכים איתך

בבית אני לא ממתין, אבל לפעמים אחים שלי גומרים את המים... (בחורף אני רגיל כבר להתקלח עם מים קרים)

איזה קשר יש בין רכב לקוביות?

ובית זה בית. בבית אתה לא משלם על האימונים אז צריך להסתפק במה שיש.

ואם יש לך גם פלטות, גם כלוב, גם סקוואט חופשי, גם בריכה, גם מגבות, גם שעות פתיחה נוחות וגם חניה, לא תשלם בשביל זה קצת יותר מהרגיל?

כמו שאמרתי, אף פעם לא תאכל את העוגה ותשאיר אותה שלמה.
במקום שיש לך חלק מהתנאים, אין את החלק האחר.
ואם היה מקום שיש בו הכל, הוא היה מבין מהר מאוד שיש לו המון ביקוש, ומעלה את המחיר.

לא. כי בריכה מעלה את המחיר, גם מגבת בכניסה (אגב, במקומות שהציעו לי מגבת אסרו עלי לעשות סקוואט חופשי), גם סאונה. אני לא צריך את זה, אני בא להתאמן. לראות כוסיות אני יכול בים, ואירובי אני אעשה בחוץ ולא על מסילה.
אני מנוי באוניברסיטה, יש לי 3 בריכות, 2 סאונות, 2 ג'קוזי, 50 הליכונים, 30 אליפטיקלים. מעולם לא ביקרתי בבריכות או עליתי על הליכון, גם כשאני בחיטוב.

אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

נראה לי אתה טרול אחו******, ובמקרה שלא, אז טעית בפורום.

אותי בכל מקרה מעניין רק הסקוואט, ולא איך הקוביות שלי נראות

נראה לי אתה טרול אחו******, ובמקרה שלא, אז טעית בפורום.

אתה בכלל מתאמן במקום שמחלקים בו סכין בכניסה כדי שתוכל להתגונן, אין לך זכות לדבר.

לא. כי בריכה מעלה את המחיר, גם מגבת בכניסה (אגב, במקומות שהציעו לי מגבת אסרו עלי לעשות סקוואט חופשי), גם סאונה. אני לא צריך את זה, אני בא להתאמן. לראות כוסיות אני יכול בים, ואירובי אני אעשה בחוץ ולא על מסילה.
אני מנוי באוניברסיטה, יש לי 3 בריכות, 2 סאונות, 2 ג'קוזי, 50 הליכונים, 30 אליפטיקלים. מעולם לא ביקרתי בבריכות או עליתי על הליכון, גם כשאני בחיטוב.

אפילו כשהתבגרת וראו שאתה כבר לא ילד הפריעו לך לעשות איזה תרגילים שתרצה?

אצלנו בכל אופן אין שום קשר בין מגוות לסקוואט. אף אחד לא מעיר.

לא נרשמתי לשם בשביל הסאונה, אבל זה מוסיף, ואני יודע שאם לא הייתה לי בריכה נגישה, לא הייתי הולך לבריכה גם בקיץ.

ואתה לא עולה על ההליכון, אבל בשבילי זה האירובי שאני עושה.

שוב, ברור שהאידיאל זה למצוא את המקום שנותן הכל במחיר הכי זול, אבל לא תמיד יש את זה.
בשבילך אין צורך בהליכון, בשביל מישהו אחר אין צורך בכלוב, וראיתי גם אנשים שנרשמו למכון כושר רק בשביל ספינינג. מסכים איתך שבכל המקרים אתה יכול לקבל את זה בפחות מ-200 ש"ח.

השאלה היא מה קורה כשאתה רוצה את הכל. אז אתה עושה חושבים, ובמקרה שלי החלטתי לשלם.

אגב, עוד היבט- אוכלוסיה.
אוכלוסיה שבאה לפיור או לזאוס זו לא האוכלוסיה שהולכת למכוני כושר שכונתיים שאפשר על הדרך להגניב גם חבר שאין לו מנוי בכלל.

גם אותי מעניין סקוואט, ולא הייתי משלם שום סכום למקום שלא היה מאפשר לי לעשות את התרגילים שאני רוצה.

ושוב,
איך בשורה התחתונה, ב-TOP5 מופיעים המקומות המובילות והיוקרתיים כשהפרמטרים הם בדיוק הפרמטרים שהזכרנו כאן, אז זה אומר משהו לדעתי.

נערך לאחרונה:
אני לא רוצה את הכל, זה מה שאני מנסה להסביר לך. אני רוצה להרים ברזלים. לא רוצה בריכה, לא סאונה, לא זקנים מדבללים לי על המכשירים הפניאומטיים. למדתי כבר שדברים כמו מציאת חד"כ צריך להיות purpose-oriented, אני לא מחפש הכל.
בקשר לאוכלוסיה אני מסכים איתך, זה פקטור לא קטן. אבל בדיוק כמו שאני לא רוצה אוכלוסיה שלילית בחד"כ שלי (עבריינים וכו'), אני גם מאוד מתעצבן מאוכלוסיה פלצנית, שמחנה את ה-BMW בדאבל פרקינג כי לא בזין שלה למצוא חנייה נורמלית. ולכן לא תמצא אותי בשום פרימיום שהוא.

נערך לאחרונה:
אפילו כשהתבגרת וראו שאתה כבר לא ילד הפריעו לך לעשות איזה תרגילים שתרצה?

אצלנו בכל אופן אין שום קשר בין מגוות לסקוואט. אף אחד לא מעיר.

לא נרשמתי לשם בשביל הסאונה, אבל זה מוסיף, ואני יודע שאם לא הייתה לי בריכה נגישה, לא הייתי הולך לבריכה גם בקיץ.

ואתה לא עולה על ההליכון, אבל בשבילי זה האירובי שאני עושה.

שוב, ברור שהאידיאל זה למצוא את המקום שנותן הכל במחיר הכי זול, אבל לא תמיד יש את זה.
בשבילך אין צורך בהליכון, בשביל מישהו אחר אין צורך בכלוב, וראיתי גם אנשים שנרשמו למכון כושר רק בשביל ספינינג. מסכים איתך שבכל המקרים אתה יכול לקבל את זה בפחות מ-200 ש"ח.

השאלה היא מה קורה כשאתה רוצה את הכל. אז אתה עושה חושבים, ובמקרה שלי החלטתי לשלם.

אגב, עוד היבט- אוכלוסיה.
אוכלוסיה שבאה לפיור או לזאוס זו לא האוכלוסיה שהולכת למכוני כושר שכונתיים שאפשר על הדרך להגניב גם חבר שאין לו מנוי בכלל.

גם אותי מעניין סקוואט, ולא הייתי משלם שום סכום למקום שלא היה מאפשר לי לעשות את התרגילים שאני רוצה.

ושוב,
איך בשורה התחתונה, ב-TOP5 מופיעים המקומות המובילות והיוקרתיים כשהפרמטרים הם בדיוק הפרמטרים שהזכרנו כאן, אז זה אומר משהו לדעתי.

אל תעלב או משהו, אבל זה שאתה תל אביבי טחון לא אומר שהסטנדרט שלך קובע פה משהו
רוב האנשים פה סטונדנטים או ילדים שחיים על הכסף של ההורים, אין להם איך להוציא כסף

וזה שבהולמס פלייס אתה מקבל מגבת ויש שם 2 ספות מסריחות לבנץ' עם מוטות של 10 קילו ופלטות של ילדים מוכים לא אומר שהמקום הזה שווה משהו

הולמס פלייס הוא לא מכון כושר, הוא "מועדון בריאות", ובתכלס הוא מקום לכל הזבל של המדינה להתאסף בו ולדבר על לאן הם יסעו לחו"ל בחג ואיזה אוטו הם קנו

ודרך אגב יש לי חברים בהולמס פלייס שעושים יותר פארטיות ממה שאתה חושב שיש במכונים שכונתיים, אז אל תדבר שטויות

אל תעלב או משהו, אבל זה שאתה תל אביבי טחון לא אומר שהסטנדרט שלך קובע פה משהו
רוב האנשים פה סטונדנטים או ילדים שחיים על הכסף של ההורים, אין להם איך להוציא כסף

וזה שבהולמס פלייס אתה מקבל מגבת ויש שם 2 ספות מסריחות לבנץ' עם מוטות של 10 קילו ופלטות של ילדים מוכים לא אומר שהמקום הזה שווה משהו

הולמס פלייס הוא לא מכון כושר, הוא "מועדון בריאות", ובתכלס הוא מקום לכל הזבל של המדינה להתאסף בו ולדבר על לאן הם יסעו לחו"ל בחג ואיזה אוטו הם קנו

ודרך אגב יש לי חברים בהולמס פלייס שעושים יותר פארטיות ממה שאתה חושב שיש במכונים שכונתיים, אז אל תדבר שטויות

אם הייתי חושב שהסטנדרט שלי קובע, לא הייתי מסתכל ב TOP5 של מעריב.
דיברתי על סטנדרט שעשה גורם חיצוני.

אני לא אמרתי שאני בהולמס פלייס, ואף פעם לא יצא לי לבקר שם.
איפה שאני נמצא יש מיכשור חדש ולא יצא לי לפגוש שם "מוט של 10 קילו ופלטות של ילדים מוכים"

וראיתי שם מספיק אנשים שבאים להתאמן ולא רק לדבר על איזה רכב הם קנו.
בד"כ במקומות כאלה רוב האוכלוסיה דומה ולכן אף אחד לא רוצה צורך להתפאר בזה שהוא קנה רכב כזה או אחר.

אה, ואם זה קריטי לך אני חי על הכסף של עצמי.
אז חבל שאתה סתם מתאמץ לרשום תגובות במטרה לעקוץ.

בקשר לאוכלוסיה אני מסכים איתך, זה פקטור לא קטן. אבל בדיוק כמו שאני לא רוצה אוכלוסיה שלילית בחד"כ שלי (עבריינים וכו'), אני גם מאוד מתעצבן מאוכלוסיה פלצנית, שמחנה את ה-BMW בדאבל פרקינג כי לא בזין שלה למצוא חנייה נורמלית. ולכן לא תמצא אותי בשום פרימיום שהוא.

אני לא יודע מאיפה אתה ומאיפה הסטיגמות האלה.
"אוכלוסיה פלצנית שמחנה בדאבל פאקינג כי לא בזין שלה"

אחד המדדים שלי למקום טוב (בשבילי!) זה מקום שיש בו חניה קבועה, לכן אף אחד לא חונה בדאבל פרקינג.

נערך לאחרונה:
ל1ל חלילה לא בא לעקוץ אותך
פשוט אתה שוכח שלרוב האנשים אין ברירה אלא להיות במקומות שכונתיים, וחלק גם אוהב את זה (אני חושב שמר דו ראשי יביע את מורת רוחו)

ל1ל חלילה לא בא לעקוץ אותך
פשוט אתה שוכח שלרוב האנשים אין ברירה אלא להיות במקומות שכונתיים, וחלק גם אוהב את זה (אני חושב שמר דו ראשי יביע את מורת רוחו)

בסופו של דבר, אחרי שאתה משתחרר מהצבא (לא מתיחס לנערים מתבגרים שבאמת חיים על תקציב שההורים נותנים להם ולכן שום דבר לא בידיים שלהם), אתה עושה את השיקולים שלך מבחינת סדר עדיפויות.

"לרוב האנשים אין ברירה" זה בולשיט.
אם אנשים יכולים לצאת פעם בשבוע למסעדות ולהוציא 100 שקל לראש (במקרה הזול), אז הם יכולים גם לעשות מנוי למכון כושר שיתאים לדרישותיהם, גם אם הוא עולה יותר ממכון כושר שכונתי.
וכשאני מדבר על אנשים שיוצאים למסעדות על בסיס קבוע, אני מתכוון לכל פלחי האוכלוסיה, ולא "עשירים בלבד"

ל1ל אני לא יודע מתי פעם אחרונה הייתי במעדה

וגם אם היה לי כסף מיותר בוודאי שלא הייתי מוציא אותו כדי להיות בחדר כושר שמזיין לך תמוח ומנסה לדחוף לך כל מיני מוצרים + רמה מקצועית בתחת.

אני מבטיח לך ש90 אחוז מהאנשים פה יסתפקו ב: כלוב, מוט אולימפי אחד ישר, 200 ק"ג בפלטות וספת לחיצה.
לא צריך צ'וצ'יות במכון, לא צריך מגבות, לא רוצה לשמוע זיוני מוח של מדריכים, ומבחינתי יכול להיות למקום ריח של ג'ורה, זה לא שאני בא למכון עם ה1ג1 ב1ס אחיייי
את הכסף המיותר אני מעדיף להוציא על המבורגרים, אתה יודע למה אחי???? כי אני במאסההההההההההההההההההההה
ואתה יודע למה עוד? כי אני צ'יטררררררררררררררררררררררר

ל1ל אני לא יודע מתי פעם אחרונה הייתי במעדה

וגם אם היה לי כסף מיותר בוודאי שלא הייתי מוציא אותו כדי להיות בחדר כושר שמזיין לך תמוח ומנסה לדחוף לך כל מיני מוצרים + רמה מקצועית בתחת.

אני מבטיח לך ש90 אחוז מהאנשים פה יסתפקו ב: כלוב, מוט אולימפי אחד ישר, 200 ק"ג בפלטות וספת לחיצה.
לא צריך צ'וצ'יות במכון, לא צריך מגבות, לא רוצה לשמוע זיוני מוח של מדריכים, ומבחינתי יכול להיות למקום ריח של ג'ורה, זה לא שאני בא למכון עם ה1ג1 ב1ס אחיייי
את הכסף המיותר אני מעדיף להוציא על המבורגרים, אתה יודע למה אחי???? כי אני במאסההההההההההההההההההההה
ואתה יודע למה עוד? כי אני צ'יטררררררררררררררררררררררר

אני לא מבין למה אתה מדבר פה על הולמס פלייס למרות שאמרתי לך כמה פעמים שאני לא שם.
ואף אחד לא מכריח אותך בכוח להרשם לשם, יש מספיק מקומות איכותיים "שלא ידחפו לך כל מיני מוצרים + רמה מקצועית בתחת"

ותצא קצת למסעדות..אולי זה יעזור לך להבין שלא רק אנשי האלפיון העליון יכולים לצאת מהבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית