הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע קוביות או לא להיות--הדיון

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

אני לא מבין למה אתה מדבר פה על הולמס פלייס למרות שאמרתי לך כמה פעמים שאני לא שם.
ואף אחד לא מכריח אותך בכוח להרשם לשם, יש מספיק מקומות איכותיים "שלא ידחפו לך כל מיני מוצרים + רמה מקצועית בתחת"

ותצא קצת למסעדות..אולי זה יעזור לך להבין שלא רק אנשי האלפיון העליון יכולים לצאת מהבית.

לא מדבר אליי מסעדות

ואתה מוזמן לתת לי דוגמא למקום ברמה שלא קקי כמו שתארתי

כן אחי, שווה 450 שקל לחודש, במקום לצאת לאכול בחוץ. יש מ1צצת בכניסה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחי בהולמס פלייס מחלקים מגבות בכניסה, לכן אני מעדיף להוציא עוד 250 שקל בחודש על התענוג הזה!

וenforcer ממה ששמעתי לא היה שם כלוב, אם יש שם עכשיו אז מזל טוב

יש גם מציאות כאלה.
יצא לי בעבר להיות במכון כושר שכונתי שהלך והתפתח, וככל שהוא התפתח ככה התנאים נהיו יותר גרועים.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה לעולם לא תהנה ממקום שיש בו הכל מבחינת מיכשור, תנאים, חניה, נוחיות, שעות פתיחה, והכל ב-150 שקלים.
הרי אם היה מקום כזה, הוא היה מפוצץ באנשים, והיה ממזמן מכפיל את דמי הרישום (ככה עובד עולם העסקים, לא?)

אז זהו, שממש לא. מקום כזה מתאים למיעוט.
אין שם כמות אדירה של מכשירים וכל מיני מותרות,
ורוב האנשים שהולכים למקומות גדולים מחפשים את זה.
אבל המיעוט בפורום לא צריך מכשירים אלה צריך ראק, שבד"כ פנוי ככה שלא צריך לחקות.
מה גם שבתוכנית של רוב הפורום, יש איזה רבע שעה מנוחה, מה שמאפשר גם ל4-5,
לתזמן את עצמם לאימון משותף.

אני חושב שהיחידים שצריכים מקום גדול זה קרוספיטרים, כי במקום קטן בעייה להפעיל
הליכון וללכת לעשות משהו אחר, ובעייה ליתפוס כמה מוטות בו זמנית.

אני ניסיתי להגיד שאם היה מקום מספיק איכותי, עם ציוד טוב, שאתה לא מתייבש עד שאתה מוצא מכשיר, אנשים היו רצים לשם ולהנהלה הייתה סיבה טובה לעלות את המחיר.
וזה לא ממש מפתיע.

זה בכלל ויכוח מיותר.
מי שמסתפק במוט ילך למקום קטן ושקט, ומי שרוצה מותרות ילך מקום אחר.

אני ניסיתי להגיד שאם היה מקום מספיק איכותי, עם ציוד טוב, שאתה לא מתייבש עד שאתה מוצא מכשיר, אנשים היו רצים לשם ולהנהלה הייתה סיבה טובה לעלות את המחיר.
וזה לא ממש מפתיע.

זה בכלל ויכוח מיותר.
מי שמסתפק במוט ילך למקום קטן ושקט, ומי שרוצה מותרות ילך מקום אחר.

כל הודעה שלך נהיה לי יותר ויותר קשה לא לתת לך באן. אתה לא מבין שמה שנחשב איכותי לחברי הפורום כאן, הוא לא נחשב איכותי בעיני הרוב?

היום היה במעריב גיליון נפרד עם מצעד "10 ההכי טובים" בכל מיני קטגוריות.
במכוני הכושר בחמישיה הפותחת היו זאוס, פיור, סוויט סטאר והולמס פלייס.
חלקם מכוני כושר פרטיים ולא רשתות, ואני חושב שמה שהכניס אותם לטופ 5 הוא העובדה שיש בהם הכל, גם אם זה אומר שמשלמים עוד 50 ש"ח בחודש.

אני תלאביבי, יש כאן המון אפשרויות.
החל ממכוני כושר שכונתיים ועד הטובים ביותר (פיור, הולמספלייס, זאוס)
מאחר ואני לא בחור בן 17, הספקתי להיות בכמה וכמה מהם.

אני לא מוכן להיות במכון כושר שמשעה 7 בערב אתה לא יכול לזוז, או צריך לחכות 5-7 דקות בין מכשיר למכשיר כי יש על כל אחד מהם 3 אנשים, וגם לא מוכן להרשם למכון שמראש אומרים לך "בשעות החזקות כל אחד מוגבל לחצי שעה על הליכון"

ובקשר לנוחיות- יצא לי להיות במקומות שבאמצע החורף פתאום "נגמרו המים החמים" (בצבא כבר הייתי ו-3 שנים הספיקו לי)

וזה עוד בלי שדברנו על הבדל בין מכון כושר שאתה נכנס למקלחות ורואה קופסאות של קוטג שאנשים "שכחו" לבין מקום שתמיד מבריק ומצוחצח.

ושים בצד בריכה ומיטות שיזוף שיש לך בקיץ\חורף.

אז נכון, אתה משלם קצת יותר, אבל זה בשביל רמת חיים שונה.
אותה הסיבה למה אני נוהג על BMW ולא על גולף.

יש גם מציאות כאלה.
יצא לי בעבר להיות במכון כושר שכונתי שהלך והתפתח, וככל שהוא התפתח ככה התנאים נהיו יותר גרועים.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה לעולם לא תהנה ממקום שיש בו הכל מבחינת מיכשור, תנאים, חניה, נוחיות, שעות פתיחה, והכל ב-150 שקלים.
הרי אם היה מקום כזה, הוא היה מפוצץ באנשים, והיה ממזמן מכפיל את דמי הרישום (ככה עובד עולם העסקים, לא?)
תגיד, אתה בא לחדר כושר להתאמן או להנות ממגוון השירותים וההטבות? לדעתי עזוב חדר כושר, קנה הליכון הביתה וכמה דאמבלים ותפתח ערוץ "החיים הטובים" ותחסוך המון כסף.

---------- התגובה התווספה ב 17:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:45 ----------

ואללה ENFORCER, קראתי את כל התגובות שלך באשכול הזה, וזה מה שאני חושב:

אתה טחון. אתה חי בבועה. אתה לא מתאמן, אתה מבקר במכון שלך מספר פעמים בשבוע על מנת לשמור על הבריאות (WTF!). אתה לא מבין את העובדה הפשוטה שמכוני כושר כגון הדוגמאות שהבאת הם מקומות שאנשים באים להעביר בהם את הזמן (ועכשיו אני מדבר מידע, אני עובד במקום כזה, למעט קבוצה של חבר'ה שבאמת באים להרים כל השאר באים להתערבב, לעשות פרצופים שהם עובדים קשה, ולרוב נמצאים במועדון בין 2-4 שעות בכל ביקור כשבעצם האימון שלהם כולו היה לוקח לי 30 דקות וזה עוד עם מנוחות)

אתה מדבר על סאונות, בריכות, מיטות שיזוף (WTF! לשלם על משהו שאפשר לעשות בחינם), סדנאות בטן (WTF!) חוגים, הפעלות, ליצנים, צ'וצי1ות, ושאר יצורים מוזרים שקיימים במכוני כושר ולא מבין שזה מבחינת אנשים כמו ללכת ללונה-פארק. הם באים ועוברים בין התחנות ונהנים ומעבירים תזמן.
אני, ועוד המון אנשים כאן בפורום, לא עלינו על הליכון, לא עשינו סדנאות בטן (מבחירה), לבריכה אנחנו לא נכנסים (למה שאני אשחה? מה אני דג? יש לי רגליים לא סנפירים), לא על האליפטי, לא על הספינינג. אנחנו לא נכנסים לשיעורי עיצוב וחיטוב, אנחנו לא מעוניינים לשפר את הגמישות ואת הCORE שלנו ביוגה, יוגילאטיס, חרטאילטיס או כל דבר שכולל בתוכו את המילים CORE וגמישות באותו המשפט.
אף אחד כאן לא משחק אותה ראש קטן. כמו שכבר אמרו לך, כל מה שצריך זה מוט, כלוב, פלטות וספסל.
נגמרו לך המים החמים בחדר כושר? :(!

כל הודעה שלך נהיה לי יותר ויותר קשה לא לתת לך באן. אתה לא מבין שמה שנחשב איכותי לחברי הפורום כאן, הוא לא נחשב איכותי בעיני הרוב?

אז בוא תתן באן לכל מי שלב חושב כמוך, וככה ישארו פה רק אנשים שיש להם אותם רצונות ושאיפות כמו שלך. תהנה. אני רק אסכם ואומר שבמכוני כושר היקרים יש הכל עם עוד תוספות. כבר אמרתי שהויכוח מיותר. רמת חיים זו המילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית