מידע קוביות או לא להיות--הדיון

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה ללא ספק מה שהיום דיי במודה זה קוביות גדולות וחטובות מה שרובינו היינו שמחים שיהיה יש כאלה שיש להם בעבודה קשה מאוד וכאלה שהתברכו גנטית עם ריבועי על ואחוזי שומן נמוכים אבל מה שמשותף לכולם שחוץ מהתזונה לכל אחד יש את רוטינת האימונים שלו

חשבתי יכול להיות נחמד לפתתח דיון על איך אתם מאמנים את הקוביות שלכם
מי שמעוניין מתבקש לרשם הכל (כמה פעמים בשבוע?,איזה סוג תרגילים,משקלים חזורות וכל מה שעולה לכם לראש) באתר של BB נפתח אשכול דומה הם הגיעו ל 300 פלוס תגובות
ועזרו להרבה אנשים
אז לכל המעוניין מה היא רוטינת אימוני הריבועים שלכם...?

אז בוא תתן באן לכל מי שלב חושב כמוך, וככה ישארו פה רק אנשים שיש להם אותם רצונות ושאיפות כמו שלך. תהנה. אני רק אסכם ואומר שבמכוני כושר היקרים יש הכל עם עוד תוספות. כבר אמרתי שהויכוח מיותר. רמת חיים זו המילה.

במה זה מתבטא ?
אני מבין שצריך מים חמים להתקלח (גם לא חובה)
אבל כל שאר הטענות מיותרות, גם ככה על כלוב אין תור
כל המכונות למי איכפת

אתה בא להתאמן, ולעבוד קשה
וזה כואב וגם מזיעים מזה

קורן צודק במה שהוא רשם

אז בוא תתן באן לכל מי שלב חושב כמוך, וככה ישארו פה רק אנשים שיש להם אותם רצונות ושאיפות כמו שלך. תהנה. אני רק אסכם ואומר שבמכוני כושר היקרים יש הכל עם עוד תוספות. כבר אמרתי שהויכוח מיותר. רמת חיים זו המילה.

ברוב המכונים אין כלובים בכלל, כי רוב המקומות שאתה קורא להם מכונים, הם על תקן מועדוני בריאות.
אני יכול לתת לך עכשיו רשימה של מקומות כאלה..

אתה תבוא, תשמע איזה מוזיקת מעליות של גייז, יחייכו אליך בכניסה, יבואו לך מגבת ועל הדרך ינסו למכור לך כל דבר שאפשר למכור.

ולמי בדיוק אכפת מתוספות?
אני לא מביא דברים בעלי ערך למכון, אז אין לי דרישה ללוקר
אני מגיע מסריח מהעבודה למכון - לא אכפת לי שלא יהיו מקלחות-בריכה-סאונה-ג'קוזי

וכמו שאמרתי קודם, אף אחד פה לא רוצה ולא צירך כלום מעבר למוט אולימפי, כלוב, פלטות סטנדרטיות, וספה.
לא נראה שלי שדבר כזה אמור לעלות יותר מ150-180 שקל בחודש.

אתה לא מוכן להבין שאיכות חיים בשבילנו זה כלוב, פלטות, מוטות וספסל. אני אסבול בהולמס פלייס פרימיום, עם המגבת והאוכלוסיה. אתה פשוט לא נמצא בפורום הנכון. *

אתה לא מוכן להבין שאיכות חיים בשבילנו זה כלוב, פלטות, מוטות וספסל. אני אסבול בהולמס פלייס פרימיום, עם המגבת והאוכלוסיה. אתה פשוט לא נמצא בפורום הנכון. *

חיים איש הברזלים .

במה זה מתבטא ?
אני מבין שצריך מים חמים להתקלח (גם לא חובה)
אבל כל שאר הטענות מיותרות, גם ככה על כלוב אין תור
כל המכונות למי איכפת

אתה בא להתאמן, ולעבוד קשה
וזה כואב וגם מזיעים מזה

קורן צודק במה שהוא רשם
אני לא מבין למה כולכם יוצאים מנקודת הנחה שהכלוב והבנץ' תמיד פנויים.
לפחות אצלנו יש מודעות לתרגילים האלה.

3000-5000? היתחלקתם על השכל?
אני הייתי במכון (קטן, אבל עם ראק, ומדריכה שמעודדת סקוואט ודדליפט והשאר לא הכפט להם),
ליד המכון בריכה חצי אולמפית (טוב האמת זה בריכה ולידה המכון), מיקלחות, 2 סאונות וג'קוזי.
היינו מנוי משפחתי- 2 הורים+2 ילדים= 3800 ש"ח.
וגם במכון אחר שעולה 100 לחודש כהתחלה ויורד עם הוותק.
ועכשיו אני לא משלם ביכלל 🖕
אבל זה אשדוד.

פרייד הכי טוב.. יש שם כלוב, מקום וכל מה שאתה צריך.. 👏

זה לא בגלל איך שאתה חושב, זה בגלל שאתה לא חושב.

אז תצטרך להשלים עם זה שאין לנו אותה צורת חשיבה, ועם העובדה שאני נהנה להיות במכון כושר פלצני ולך זה לא מתאים.
בקשר לרכב, אני לא מאמין שלא היית שמח להתחלף, אז נחסוך את הויכוח 😃

אז תצטרך להשלים עם זה שאין לנו אותה צורת חשיבה, ועם העובדה שאני נהנה להיות במכון כושר פלצני ולך זה לא מתאים.
בקשר לרכב, אני לא מאמין שלא היית שמח להתחלף, אז נחסוך את הויכוח 😃

אתה לא מכיר אותו. הוא היה (ועדיין) מעדיף לנסוע באוטובוסים ולא ב-BMW.

אתה לא מכיר אותו. הוא היה (ועדיין) מעדיף לנסוע באוטובוסים ולא ב-BMW.

פינוק לנסוע באוטובוסים. הצלחת לגרום לי לקנא קצת 😃
מי שלא נהג על BMW לא יבין לעולם למה יש לה שם כזה. (בכוונה אני אומר נהג ולא סתם נסע. איכות נהיגה שלא הרגשתי בהרבה רכבים אחרים)

איזה במוו ישך?

120D
בזמנו כשקניתי אותה בדיוק דיברו על האודי S3, אבל עם ה 120 נהנתי יותר.
שנה הבאה בע"ה אמורה להתחלף.

bmw-120d-m-style.jpg

אל תתבייש בשום דבר. תאמין לי שבגיל שלך מי שיש לו רכב לנהוג עליו אומר תודה.
להרבה חברים שלך (אם בכלל יהיה להם רישיון) לא יהיה רכב לנהוג עליו, ככה שאם יש לך הורים שנותנים לך את הרכב אחרי הרישיון, תשמח אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית