איי דיאבלו.. זוכר שהייתי משחק דיאבלו 2... עכשיו אם אני לא טועה יש 3 ואפילו 4אני עד שנה שניה באוניברסיטה הייתי עוד משחק פה ושם, בעיקר דיאבלו, אבל עכשיו אין לי ממש זמן לזה חוץ מהלימודים והאימונים, אז עברתי לצפיה באנימה מתי שיש לי זמן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איי דיאבלו.. זוכר שהייתי משחק דיאבלו 2... עכשיו אם אני לא טועה יש 3 ואפילו 4אני עד שנה שניה באוניברסיטה הייתי עוד משחק פה ושם, בעיקר דיאבלו, אבל עכשיו אין לי ממש זמן לזה חוץ מהלימודים והאימונים, אז עברתי לצפיה באנימה מתי שיש לי זמן
יש 3 והרחבותאיי דיאבלו.. זוכר שהייתי משחק דיאבלו 2... עכשיו אם אני לא טועה יש 3 ואפילו 4
עד לפני הגיוס שלי בערך לפני שנתיים כמעט הייתי משחק כל היום במחשב ונהנה מזה ממש יושב ימים שלמים, csgo hearthstone pubg ולפניהם סינגל פליירס למיניהם פאר גריי אססיאן קריד וכו' אבל מאז הגיוס כבר איבדתי את החשק ולא נהנה לשחק במשחקים ואני ממש בבאסה על זה, אני מנסה למצוא אז איזה תחביב חדש עד שיחזור לי החשק מתישהו בעתיד, יש למישהו המלצות? יותר מחפש תחביבים לבית שאני יכול לעשות ולא איזה משהו כמו גלישה וכו'
כרגע מה שמעסיק אותי רוב הזמן זה המכון אבל לא יודע, בתכלס כל הילדות שלי היתה משחקי מחשב וסדרות חחחחחתנסה לחשוב מה אהבת לעשות כשהיית ילד... 😃
תנסה לחפש כישרונות. לפעמים מוצאים דברים שבחיים לא חשבת שיש לך...
בשביל זה צריך להתנסות בהרבה דברים עד שמוצאים את ה"נישה"
מתנדבת בכלביות וכל מיני צער בעלי חיים. מאלפת שם כלבים כדי שהסיכוי שימצאו בית יגדל.(למדתי אילוף 5 שנים) לפני הצבא הייתי בקרקס בעיקר על חד אופן.
אוהבת לצייר. וחובבת משחקי מחשב/סוני מושבעת. הסוני שלי ורוד והסטים שלי מוערך כ2600 דולר נכון לבינתיים:P:
כל משחק אפשרי נראה ליוואווווו אדיייייררררררררררר!!!
מה את משחקת?
תתנדב!כלבים זה אהבה, חלום שלי לעבוד עם כלבים
באיזור שאני גר בו לא נראלי שיש ממש איפה להתנדב בנושא הנ"ל, וגם מבחינת זמן אני די מצומצם, חבל שאין יותר מ-24 שעות ביממהכל משחק אפשרי נראה לי
במחשב בעיקר csgo או gm
בסוני בעיקר cod או tom clancy's או watch dogs
נכון לכרגע...משתנה כל הזמן
תתנדב!
איזה ראנק את בקונטר?כל משחק אפשרי נראה לי
במחשב בעיקר csgo או gm
בסוני בעיקר cod או tom clancy's או watch dogs
נכון לכרגע...משתנה כל הזמן
תתנדב!
גלובל כמובן. אני משחקת מגיל 12 את 1.6איזה ראנק את בקונטר?
כלבים זה אהבה, חלום שלי לעבוד עם כלבים
מה לגבי ללמוד לנגן על משהו?כרגע מה שמעסיק אותי רוב הזמן זה המכון אבל לא יודע, בתכלס כל הילדות שלי היתה משחקי מחשב וסדרות חחחחח
חזרתי לשחק טניס קצת אבל מחפש תחביב לעשות בבית לבד בזמן החופשי בסטייל של משחקי מחשב אם יש למישהו רעיון
איך אני רוצה שיחזור לי החשק לגיימינג אלוהים
עדיין עומד על זה שcsgo זה המשחק הטוב ביותר אי פעם, כל עוד אתה משחק עם פול טים של 5, לי כבר לא נשאר עם מי לשחק ואת בטח מבינה שלשחק רנדום זה פשוט חרא. כל הכיף זה הדיבורים והטקטיקה עם החבריםגלובל כמובן. אני משחקת מגיל 12 את 1.6
אין מצב שחרשנית כמוני לא תהיה טובה
ניגנתי כל כינור ואורגנית בילדות, לא חושב שאני אפיק מזה הנאה עכשיו אבל אם יש דברים כאלה בסגנון של לעשות בבית בלי יותר מידי זמן בכל פעם זה הכיווןמה לגבי ללמוד לנגן על משהו?
עדיין עומד על זה שcsgo זה המשחק הטוב ביותר אי פעם, כל עוד אתה משחק עם פול טים של 5, לי כבר לא נשאר עם מי לשחק ואת בטח מבינה שלשחק רנדום זה פשוט חרא. כל הכיף זה הדיבורים והטקטיקה עם החברים