הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחביבים 😃

אני עד שנה שניה באוניברסיטה הייתי עוד משחק פה ושם, בעיקר דיאבלו, אבל עכשיו אין לי ממש זמן לזה חוץ מהלימודים והאימונים, אז עברתי לצפיה באנימה מתי שיש לי זמן
איי דיאבלו.. זוכר שהייתי משחק דיאבלו 2... עכשיו אם אני לא טועה יש 3 ואפילו 4

עד לפני הגיוס שלי בערך לפני שנתיים כמעט הייתי משחק כל היום במחשב ונהנה מזה ממש יושב ימים שלמים, csgo hearthstone pubg ולפניהם סינגל פליירס למיניהם פאר גריי אססיאן קריד וכו' אבל מאז הגיוס כבר איבדתי את החשק ולא נהנה לשחק במשחקים ואני ממש בבאסה על זה, אני מנסה למצוא אז איזה תחביב חדש עד שיחזור לי החשק מתישהו בעתיד, יש למישהו המלצות? יותר מחפש תחביבים לבית שאני יכול לעשות ולא איזה משהו כמו גלישה וכו'

• פותח/ת השרשור
עד לפני הגיוס שלי בערך לפני שנתיים כמעט הייתי משחק כל היום במחשב ונהנה מזה ממש יושב ימים שלמים, csgo hearthstone pubg ולפניהם סינגל פליירס למיניהם פאר גריי אססיאן קריד וכו' אבל מאז הגיוס כבר איבדתי את החשק ולא נהנה לשחק במשחקים ואני ממש בבאסה על זה, אני מנסה למצוא אז איזה תחביב חדש עד שיחזור לי החשק מתישהו בעתיד, יש למישהו המלצות? יותר מחפש תחביבים לבית שאני יכול לעשות ולא איזה משהו כמו גלישה וכו'

תנסה לחשוב מה אהבת לעשות כשהיית ילד... 😃
תנסה לחפש כישרונות. לפעמים מוצאים דברים שבחיים לא חשבת שיש לך...
בשביל זה צריך להתנסות בהרבה דברים עד שמוצאים את ה"נישה"

תנסה לחשוב מה אהבת לעשות כשהיית ילד... 😃
תנסה לחפש כישרונות. לפעמים מוצאים דברים שבחיים לא חשבת שיש לך...
בשביל זה צריך להתנסות בהרבה דברים עד שמוצאים את ה"נישה"
כרגע מה שמעסיק אותי רוב הזמן זה המכון אבל לא יודע, בתכלס כל הילדות שלי היתה משחקי מחשב וסדרות חחחחח
חזרתי לשחק טניס קצת אבל מחפש תחביב לעשות בבית לבד בזמן החופשי בסטייל של משחקי מחשב אם יש למישהו רעיון
איך אני רוצה שיחזור לי החשק לגיימינג אלוהים

מתנדבת בכלביות וכל מיני צער בעלי חיים. מאלפת שם כלבים כדי שהסיכוי שימצאו בית יגדל.(למדתי אילוף 5 שנים) לפני הצבא הייתי בקרקס בעיקר על חד אופן.
אוהבת לצייר. וחובבת משחקי מחשב/סוני מושבעת. הסוני שלי ורוד והסטים שלי מוערך כ2600 דולר נכון לבינתיים:P:

• פותח/ת השרשור
מתנדבת בכלביות וכל מיני צער בעלי חיים. מאלפת שם כלבים כדי שהסיכוי שימצאו בית יגדל.(למדתי אילוף 5 שנים) לפני הצבא הייתי בקרקס בעיקר על חד אופן.
אוהבת לצייר. וחובבת משחקי מחשב/סוני מושבעת. הסוני שלי ורוד והסטים שלי מוערך כ2600 דולר נכון לבינתיים:P:

וואווווו אדיייייררררררררררר!!!
מה את משחקת?

כל משחק אפשרי נראה לי
במחשב בעיקר csgo או gm
בסוני בעיקר cod או tom clancy's או watch dogs
נכון לכרגע...משתנה כל הזמן

תתנדב!
באיזור שאני גר בו לא נראלי שיש ממש איפה להתנדב בנושא הנ"ל, וגם מבחינת זמן אני די מצומצם, חבל שאין יותר מ-24 שעות ביממה

היה גיימינג (אך ורק משחקי אונליין תחרותיים נורמלים) פרשתי לפני כמה חודשים. חשבתי אני מתחיל לתפוס מומנטום בחיים....המומנטום מתחיל לרדת שוב פעם, אולי אחזור כי FUCK IT.

כרגע מה שמעסיק אותי רוב הזמן זה המכון אבל לא יודע, בתכלס כל הילדות שלי היתה משחקי מחשב וסדרות חחחחח
חזרתי לשחק טניס קצת אבל מחפש תחביב לעשות בבית לבד בזמן החופשי בסטייל של משחקי מחשב אם יש למישהו רעיון
איך אני רוצה שיחזור לי החשק לגיימינג אלוהים
מה לגבי ללמוד לנגן על משהו?

מאז שהזדקנתי, מחדד לאט לאט את האהבה לאוכל ולבישול. אני לא משהו יוצא דופן (בא מבית שלא מבשל כמעט אף פעם) אבל לאט לאט מפתח את הכישורים, קונה ציוד (הרכישה הבאה זה סו - וי, מי שמכיר, ומתישהו בטח אקנה מעשנה שיהיה לי איפה לשים אותה). תמיד אוהב לבדוק מקומות חדשים שנפתחים, פסטיבלי אוכל וכו׳ וכו׳ וכו׳... בעברי בתור ברמן מאוד אהבתי את העיסוק עם קוקטיילים ומיקסולוגיה, בארץ זה היה כמעט לא קיים (להוציא מכמה בארים בודדים) ופה בסידני זה מטורף לחלוטין את האמת, אבל זה לא כל כך מסתדר עם אימונים ובאופן כללי שאתה לא רווק והבת זוג שלך לא שותה, לא יוצא יותר מדי.

משהו שהתחלתי להכנס אליו לאחרונה (לא יודע אם זה תחביב, סתם עיסוק) זה POINT HACKING, שזה בעצם דרכים ישירות ועקיפות להרוויח נקודות נוסע מתמיד לטיסות בחינם, מקווה עוד שנה~ לטוס פעם ראשונה ביזנס דרך זה 🤤

גלובל כמובן. אני משחקת מגיל 12 את 1.6
אין מצב שחרשנית כמוני לא תהיה טובה
עדיין עומד על זה שcsgo זה המשחק הטוב ביותר אי פעם, כל עוד אתה משחק עם פול טים של 5, לי כבר לא נשאר עם מי לשחק ואת בטח מבינה שלשחק רנדום זה פשוט חרא. כל הכיף זה הדיבורים והטקטיקה עם החברים
מה לגבי ללמוד לנגן על משהו?
ניגנתי כל כינור ואורגנית בילדות, לא חושב שאני אפיק מזה הנאה עכשיו אבל אם יש דברים כאלה בסגנון של לעשות בבית בלי יותר מידי זמן בכל פעם זה הכיוון
תאמת שלדעתי בישול אני אהנה ובכללי אני מגדיר את עצמי כדי פודיז אבל כרגע מבחינת הצבא והזמן זה פחות מסתדר אבל אולי בעתיד באמת אתחיל ללמוד לבשל

עדיין עומד על זה שcsgo זה המשחק הטוב ביותר אי פעם, כל עוד אתה משחק עם פול טים של 5, לי כבר לא נשאר עם מי לשחק ואת בטח מבינה שלשחק רנדום זה פשוט חרא. כל הכיף זה הדיבורים והטקטיקה עם החברים

זה המשחק האהוב עליי,בצבא לא היה לי זמן לשחק קומפ וכל הראנק שלי ירד אבל בקטנה. יש לי 3600 שעות שם:sarcastic:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית