הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל לייצוב/חיזוק הכתף עבור בנץ'

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
הי האם אתם מבצעים תרגילים 'יעודיים' לחיזוק הכתף עבור בנץ',במיוחד מי שעבר פציעה בתרגיל?
הכוונה היא לתרגילים פחות 'קונבנציונלים' כמו 'פרס','הרחקה' וכו'..אלא יותר כמו רוטציות למינהם ב "SCARE CROW" , "הפרדות גומיה"..

לפני כמה שנים עברתי פציעת כתף ומאז אני מרגיש שלא חזרתי לעצמי בכתף הפצועה..היא מרגישה פחות יציבה וחזקה כמו השמאלית,בעיקר במקבילים ובנץ'.

@kotzer
@MasterSplitter
@MikeRozner

מבצע לפעמים, בעיקר תרגילי כתף אחורית.
בגדול אני מרגיש מתי הכתף שלי מאבדת יציבות לאורך זמן, ובזמנים כאלה אני מכניס יותר תרגילים ליציבות כתף. אם אני מרגיש שהכתף שלי בסדר גמור אז אני יודע שהעבודה שאני כבר עושה מספיקה

• פותח/ת השרשור
מבצע לפעמים, בעיקר תרגילי כתף אחורית.
בגדול אני מרגיש מתי הכתף שלי מאבדת יציבות לאורך זמן, ובזמנים כאלה אני מכניס יותר תרגילים ליציבות כתף. אם אני מרגיש שהכתף שלי בסדר גמור אז אני יודע שהעבודה שאני כבר עושה מספיקה

יכול לשתף אילו תרגילי כתף אחורית מבצע?מרגיש שזו חוליה חלשה אצלי..

הי האם אתם מבצעים תרגילים 'יעודיים' לחיזוק הכתף עבור בנץ',במיוחד מי שעבר פציעה בתרגיל?
הכוונה היא לתרגילים פחות 'קונבנציונלים' כמו 'פרס','הרחקה' וכו'..אלא יותר כמו רוטציות למינהם ב "SCARE CROW" , "הפרדות גומיה"..

לפני כמה שנים עברתי פציעת כתף ומאז אני מרגיש שלא חזרתי לעצמי בכתף הפצועה..היא מרגישה פחות יציבה וחזקה כמו השמאלית,בעיקר במקבילים ובנץ'.

@kotzer
@MasterSplitter
@MikeRozner
מאז שאני עושה עמידות ידיים וחיזוקים של ג'ימנסטיקס אז יש לי פחות צורך באלו, אבל יש כמה תרגילים נהדרים שדורשים בערך כלום ציוד. אלוהים יודע רק איך מסבירים אותם בלי למצוא וידאו מתאים

גם אני עברתי פציעה בכתף ימין וזה כואב בערך רק בבנץ וזה לא עובר כבר שנה ומשהו וזה לא נראה כאילו זה הולך לעבור...האוברהד עובר חלק לפחות.

כל עזרה לפצועי הבנץ תתקבל בברכה 🤭

אכן מבצע תמיד תרגילים שונים לכתפיים, אבל זה מאוד מאוד אינדיוידואלי. אצלי ספציפית זה תרגילים עם רוטציה פנימית/חיצונית בדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית