הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממוצע שבועי

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
אני עכשיו בערך אחרי 5 חודשים של תהליך חיטוב, משקל התחלתי 85 ועכשיו נע בין 74.5-75-5.
אני נשקל כל בוקר אבל לא עושה ממוצע שבועי בעיקר בגלל שפעם בשבוע ביום שישי/שבת אני אוכל ארוחת ציט ואז תמיד יום למחרת עולה במשקל ואז לוקח לי עוד יום יומיים להתאזן למשקל של לפני הציט.
כרגע אוכל תפריט ממוצע של 1700 קלוריות(ממוצע בגלל שאני אוכל לפי carb cycling ),
ורציתי לדעת אם כדאי להוריד עוד קלוריות כדי לרדת יותר באחוזי השומן.
באופן כללי אני לא יודע בדיוק מהו המאזן הניטרלי שלי והBMR שלי הרבה יותר גבוה ממה שאני אוכל ועדיין קצב הירידה שלי מאוד איטי לדעתי.
חשבתי לנסות שבועיים בלי ציט בכלל(למרות שזה יהיה מאוד קשה) כדי לראות במדוייק את קצב הירידה ולדעת אם כדאי להחסיר עוד קלוריות(למרות שלדעתי אני אוכל ממש מעט).
גובה 180, משקל 75.5, גיל 22, מתאמן 4 אימוני משקולות + 2-3 אינטרוולים של 10 דקות בשבוע ועוד יום שבו אני משחק בערך שעתיים כדורסל.
אשמח לעזרתכם 😃

לדעתי קצב הירידה שלך הוא מעולה.
השאלה היא איך אתה מרגיש באופן כללי ובאימונים, ולסדר את הגרעון בהתאם לזה.

מבחינת הצ'יט והשקילות, אני לא מבין את הגישה של לחרוג באופן קיצוני מהערכים בגלל "ארוחת ציט", אם יש לך ארוחה עם דחיסות קלורית גבוהה בסוף השבוע,
תסדר את היום מבחינת ארוחות שתוכל להנות מהארוחה מבלי שתהרוס לך את הערכים בצורה שדורשת עבודה של כמה ימים.
גם אם זה לנשנש כמה ירקות כל היום עד הארוחה..
(אבל זו בחירה שלך, אם זה נוח לך לאזן את זה בשאר הימים, לא פסול)

- לדעתי, תכניס את הציט לערכים, תדע לסדר לך את היום כשהציט מסתדר לך בלי להתפזר מהערכים.

- תבצע ממוצעים שבועיים זו אינדקציה הכי מדויקת, ועם בדיקות מדויקות אתה חוסך לעצמך בזבוז זמן של השארות ובחירות לא נכונות.

- תראה את הכמות קלוריות שצרכת באופן שבועי בממוצע ואיך זה השפיע על המשקל, ועל התפקוד שלך באופן כללי ובאימונים, ותשנה את הגרעון בהתאם להרגשה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית