אשכול שאלות על תזונה ואימונים

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, אני זוכר שפעם היה אשכול כזה ונראה שזה חסר כאן. לפעמים יש שאלות קצרות שלא באמת צריך לפתוח אשכול בשבילן. אני אתחיל: למה בחיטוב צריך לאכול שומן בכלל? למה הגוף לא יכול להשתמש בשומן שיש במאגרים לדברים שהוא צריך שומן בשבילם?

נכון אני זוכר את העצה שלך ולא מזלזל בה לרגע, החלטתי להגיע למטרה מסוימת שקבעתי עם עצמי (להגיע ל-70 קילוגרם) ואז להתחיל מסה. בסופו של דבר אעשה מה שטוב ונוח לי אישית אבל אני תמיד מחפש עצות וכיוונים אחרים, זה הטבע שלי - במיוחד לאור העובדה שאני מתאמן מתחיל.
זה בסדר גמור, אני רק טוען שהדעה של חבר שלך לא מבוססת על אמיתות

היי,
אני עובר מחיטוב לניטרלי - האם לצפות לעלייה במשקל בגלל נוזלים? או שהמשקל אמור להישאר אותו דבר גם כשאהיה בניטרלי?

היי,
אני עובר מחיטוב לניטרלי - האם לצפות לעלייה במשקל בגלל נוזלים? או שהמשקל אמור להישאר אותו דבר גם כשאהיה בניטרלי?
בוודאי שתראה שינוי במשקל. עצם המעבר מ"חיטוב" ל"ניטרלי" אומר שאתה עולה בקלוריות; משמע כן תראה עלייה קטנטנות במשקל גוף.

בוודאי שתראה שינוי במשקל. עצם המעבר מ"חיטוב" ל"ניטרלי" אומר שאתה עולה בקלוריות; משמע כן תראה עלייה קטנטנות במשקל גוף.
עולה הקלוריות, אבל עדיין לא במאזן חיובי שמוביל לעלייה במשקל. בכל מקרה, כמה לדעתכם סביר לעלות? מנסה להבין איך אדע שלא בטעות עברתי למאזן חיובי

עולה הקלוריות, אבל עדיין לא במאזן חיובי שמוביל לעלייה במשקל.

עקרונית אתה צודק, מניח שלתותחים כן תהיה תשובה עמוקה ומפורטת יותר.
אבל תהיה עלייה זניחה בשבוע כזה (לפחות לדעתי).
אשמח שתקבל עוד תשובות.

מדובר על עליה מהירה יחסית של קילואים בודדים. בכל מקרה אם העליה מתרחשת לאורך יותר משבועיים-שלושה אז תוריד בקלוריות.
בכל מקרה העליה לא תהיה פרופורציונלית גם מבחינת משקל טוטאל וגם מבחינת מהירות לכמות הקלוריות שהעלית, ככה אתה יודע שזה נוזלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית